10 bästa sätt att beröva

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa sätt att beröva

1 ekzoderil Kämpar effektivt pityriasis versicolor
2 panavir Bra immunmodulator
3 Nizoral Perfekt eliminerar grovt epitel på hårbotten
4 Keto Plus Avlägsnar snabbt överskott på skalp
5 mikoseptin Det bästa valuta för pengarna. Innebär bakteriostatisk verkan
6 klotrimazol Snabb härdningshastighet
7 ftorokort Effektivt eliminerar vävnadsvullnad
8 Mikozoral Aktiv mot stafylokocker och streptokocker
9 Svavel tjär salva Bevisad effektivitet
10 acyklovir Bästa pris. Effektiv med bältros

Mänsklig hud utsätts regelbundet för yttre faktorer som orsakar defekter: virus, bakterier, termiska, kemiska brännskador, mekanisk skada. Interna förändringar i kroppen är farliga, de påverkar hudens tillstånd: försvagning av immunsystemet, matsmältningsbesvär, metaboliska störningar. Frångå är ett av manifestationerna av detta inflytande. Termen är generisk för flera hudsjukdomar med liknande symptom, ursprung.

7 typer av lavar är utmärkta: rosa, ringande, bältros, färgad, röd, skalig och asbest. Allt förenat med förekomsten av utslag på människokroppen skiljer orsaken. Den farligaste och mest omedelbara behandlingen är de som orsakas av virus. De sprider sig snabbt, behandlas under lång tid. Komplett rengöring av huden i avancerade fall är omöjligt. Anledningen till denna reaktion anses vara en försvagning av immunsystemet. Behandlingen syftar till att stärka kroppens försvar, ta bort obehagliga symptom och eliminera stimulansen. Genomförs under överinseende av en läkare, med urval av läkemedel och individuella system. Följande är effektiva och populära mediciner.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

Topp 10 bästa sätt att beröva

10 acyklovir


Bästa pris. Effektiv med bältros
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 33 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Den aktiva beståndsdelen är acyklovir. Drogen är antiviral verkan, är aggressiv mot många typer av herpesinfektion, inklusive 1 och 2 typer. Behandlingsmekanismen är penetrationen av den aktiva substansen i de drabbade cellerna, där den modifieras till acyklovirmonofosfat, vilket är mer aktivt i viruset och förstör dess DNA. När den används externt absorberas medlet i blodet i minimala kvantiteter och detekteras inte i analysen. Vid allvarlig skada tränger in i måttliga doser.

Bältros, primära och återkommande herpes, och även de med ögonlektioner svarar väl på terapi med tabletter eller salva. Vuxna tabletter rekommenderas att dricka 5 dagar 5 gånger om dagen. Enstaka doser - 1 stycke. En allvarlig grad av sjukdomen gör det nödvändigt att förlänga medicinen eller öka doseringen. På sårytan fördelas ett tunt skikt med en bomullspinne som påverkar omgivningen. Smörj fläckarna 5 gånger om dagen tills fullständig läkning. Vanligtvis är det tillräckligt i 10 dagar. Med nedgången i ögonens slemhinnor låg salva i mängden 1 cm. Effektiviteten ökar med noggrann överensstämmelse med behandlingsregimen.


9 Svavel tjär salva


Bevisad effektivitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 71 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

I många generationer, ett bevisat botemedel. En unik salva, bestående av två naturliga ingredienser - svavel och tjära, härdad av skabb, dermatit från våra förfäder. Effektiv användning av läkemedlet på grund av de naturliga komponenterna och utmärkt tolerans. Lukten är obehaglig, men behandlingen ger utmärkt resultat.Verkningsmekanismen är enkel: på huden börjar svavel att interagera med organiska ämnen som bildar pentajonsyra sulfider, som undertrycker patogen mikroflora. Det finns en avlägsnande av epidermisens grovlager och dess regenerering. Tjäraxtrakt har en deprimerande effekt på parasiter och bakterier. Vaselin i kompositionen ger interaktionen mellan huvudkomponenterna och ger dem form och bidrar också till sårläkning.

Speciellt rekommenderas vid hantering av ringorm, bakteriella och parasitära hudinfektioner. På grund av organoleptiska egenskaper appliceras medlet över natten med massagebevegelser. Enstaka doser på 2-3 g, mångfalden av applicering - 1 gång per dag. Om en person inte planerar att lämna huset, är dubbel ansökan godtagbar. När det används en gång rekommenderas det att behandla med jodbaserade preparat på morgonen. Om sårytan är omfattande är det lämpligt att applicera ett bandage. Varaktigheten av kursen beror på läkarens utnämning.

8 Mikozoral


Aktiv mot stafylokocker och streptokocker
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 253 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Huvuddelen av läkemedels-ketanazol. Presenteras i tre former - salva, tabletter och schampo. Effektiv mot de flesta typer av svampar, har en fungicidverkan. Det anses vara en av de bästa drogerna mot stafylokocker och streptokocker, dermatofyter, jästsvampar. Symtomen försvinner snabbt, under de första behandlingsdagarna, men läkemedlet bör inte avbrytas efter det. Shampoo tar bort peeling och klåda efter första gången. Dess ytterligare användning leder till eliminering av mjäll orsakad av pityriasis versicolor och seborré. Tabletter används i frånvaro av positiv dynamik av lokal terapi och med en global hudskada. De rekommenderas att ta med lavfärg, dermatofytos, follikulit.

Läkare rekommenderar att man strikt följer doserna av läkemedlet. Varaktigheten av behandlingen med salva är inte mer än 1 vecka. Verktyget appliceras 1 gång per dag i liten mängd, inte bara på den drabbade huden utan även på området runt den med en radie av 20 mm. Barn och förväntade mammor rekommenderas inte. När det appliceras topiskt i blodet detekteras inte. Tabletter måste tas under måltid. Standarddoseringen för vuxna och barn som väger mer än 30 kg är 1 tablett per dag. Barn som väger upp till 30 kg tar 0,5 tabletter dagligen. Varaktigheten av behandling av färgberoende kan vara upp till 1,5 veckor. Shampoo för behandling används varje dag i en vecka och för att förebygga 3-5 dagar 1 gång om dagen på våren. Enligt patientrecensioner tolereras läkemedlet utan komplikationer, om det inte avviker från behandlingsregimen


7 ftorokort


Effektivt eliminerar vävnadsvullnad
land: Ungern
Genomsnittligt pris: 235 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Verktyget tillhör gruppen glukokortikosteroider. Den har anti-exudativ verkan, eliminerar väl inflammation på huden, klåda och peeling. Finns i vit salva form utan stark lukt. Rekommenderas som det bästa läkemedlet för psoriasis, neurodermatit, insektsbett. Det appliceras på ett litet lesionsområde. Det är förbjudet att använda under graviditet och amning, liksom för tuberkulos och olika typer av dermatit.

Ett tunt skikt av fettskada på huden 3 gånger om dagen. Den dagliga dosen av läkemedlet är 15 g. I vissa fall rekommenderas att applicera läkemedlet för en speciell dressing, då minskar beloppet till 10 g per dag. Kursens längd är från 5 till 10 dagar. I komplicerade situationer har läkaren rätt att förlänga perioden upp till 25 dagar. Den maximala kursen är 28 dagar.

6 klotrimazol


Snabb härdningshastighet
land: Indien
Genomsnittligt pris: 188 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Effektivt verktyg för att bekämpa svamp. Ingår i gruppen av imidazolderivat. Den aktiva beståndsdelen är clotrimazol. Verkningsmekanismen är baserad på ett brott mot syntesen av ergosterol, vilket medför destruktion av svampmembranet. Det verkar mot många patogener, anses vara det bästa i kampen mot jästsvampar.Visar hög aktivitet till dermatofyter, mögelsvampar. Verktyget tränger in i de djupa skikten i huden, ackumuleras där och ger en terapeutisk effekt. När den används externt, kommer en liten mängd in i blodomloppet.

Salvan appliceras på den drabbade huden 2-3 gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen från 2 veckor till en månad. Enligt recensioner av framgångsrikt återställda patienter anses den korrekta appliceringen av produkten på huden vara viktig. Innan du smeder huden med salva, är det nödvändigt att rengöra den med vatten med hjälp av babysond. Ge sedan ytan torr, använd ett tunt lager av läkemedlet med lätta massagebevegelser. Den säkraste salvan för att beröva barn.


5 mikoseptin


Det bästa valuta för pengarna. Innebär bakteriostatisk verkan
land: Tjeckien
Genomsnittligt pris: 360 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Läkemedlet är en kombinerad typ för extern användning. Basen är undecylenat Zn och undecylensyra. De har en skadlig effekt på svampar, har en bakteriostatisk effekt. Zink har en sammandragande effekt, accelererar vävnadsregenerering. Hjälpkomponenterna i produkten är fasta och flytande paraffin, petrolatum, vax, stearinsyra. Ointens konsistens är fet, färgen är vit med en liten yellowness och korniga fläckar. Du kan använda läkemedlet för terapeutiska och profylaktiska ändamål. En kontraindikation är barnens ålder upp till 2 år och intolerans mot komponenterna i läkemedlet. Den mest effektiva salvan mot ringorm.

Applicera på ren torr hud i det drabbade området 2 gånger om dagen. Enligt läkarnas uppfattning borde du inte bara smörja laven, utan applicera ett bandage. Behandlingsförloppet är 1-1,5 månader. Efter symtomförsvinnandet rekommenderas att fortsätta behandlingen i upp till 5 veckor enligt schemat: 7 dagar varje dag, 1 gång, sedan 2 till 5 veckor för att appliceras varannan dag. En självständig kursförändring leder till återkommande sjukdom. Annullering av terapi är endast möjlig med uppkomsten av biverkningar av läkemedlet.


4 Keto Plus


Avlägsnar snabbt överskott på skalp
land: Indien
Genomsnittligt pris: 600 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Effektivt antifungalt schampo med effekten att eliminera det exfolierande epitelet på huvudet. Kompositionen innefattar ketokonazol och zinkpyriton. I utseende ser schampot ut som en rosa färgad suspension med en trevlig lukt. Verkningsmekanismen är att, under inverkan av huvudkomponenterna, hämmas tillväxten av epitelvävnader som påverkas av svampen. Klåset upphör, peeling minskar kraftigt och passerar sedan helt. Vid tvättning av huvudet, detekteras de aktiva substanserna inte i blodet, och vid långvarig användning är deras spår närvarande. Därför har läkemedlet ingen systemisk effekt.

Profylaktisk användning för rosa lök är tillåtet. Det är nog att tvätta håret en gång i veckan i 2 månader. För psoriasis, rekommenderas att applicera det på huvudet, churn och lämna i några minuter, skölj sedan grundligt med rinnande vatten. Detta bör göras dagligen i 5-7 dagar. Enligt patientrecensioner klarar shampoo problemet utan att orsaka biverkningar.

3 Nizoral


Perfekt eliminerar grovt epitel på hårbotten
land: Belgien
Genomsnittligt pris: 827 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ett av de bästa antifungala ämnena, presenterade i form av tabletter, kräm och schampo. Den aktiva beståndsdelen i preparatet är ketokonazol, vilken anses vara härledd från imidazol. Det har en fungicid, antibakteriell och mykostatisk effekt. Alla tre former av medicinering används vid behandling av berövande. Shampoo hanterar enkelt och effektivt klåda och hudskalning på hårets del av kroppen. Dessa symptom är vanligtvis karakteristiska för pityriasis versicolor, de förekommer före andra kliniska tecken. Därför kommer den tid som startade behandlingen att bidra till att bevara skönheten i hår och kropp. Cream lindrar omedelbart klåda, men det är inte nödvändigt att avbryta kursen till full återhämtning. Tabletter hanterar bättre färglåg, follikulit, blastomykos.

Shampoo är godkänt för användning vid förebyggande av mykoser, seborrhea, liksom för rosiga lavar, när en person inte behöver aggressiv behandling. Den appliceras på huvudet och lämnar i 3-5 minuter, tvättas sedan noga med vatten. Behandla huvudet varje dag i 5 dagar. Det finns ingen speciell begränsning vid användning av schampo. Tablettformen tas oralt på 1 tablett 1 gång per dag med möjlighet att öka endos upp till 2 delar. Kursens längd upp till 1 månad. Barn beräknar dosen baserat på deras vikt. Cremen appliceras 1 gång om dagen med ett tunt lager med infångning av frisk hud med en radie av 1 cm. Behandlingsperioden för herpes är 14-21 dagar. Profylaktisk användning tillåten. Multipliciteten är 1-2 gånger på 7 dagar.

2 panavir


Bra immunmodulator
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 803 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den huvudsakliga delen av läkemedlet - potatis skott polysackarider. Effektivt eliminerar virus och anses vara den mest aktiva immunomodulatorn. Det rekommenderas för behandling av rosa lungor, när det finns ett försvagat immunförsvar. Finns i form av en lösning, stötpiller och gel. När berövas använda externa medel. Mekanismen för deras handling är enkel - faller på huden skadad av ett virus, de förstör sitt skal. I vissa fall ordinerar läkaren rektalt ljus för att genomföra en omfattande behandling. Kontraindicerat under graviditet, amning, barn under 12 år, patienter med kroniskt njursvikt och en sjuk mjälte.

Gelén appliceras på de områden som är skadade. En liten del av läkemedlet smörjer ytan och slemhinnorna 5 gånger om dagen i 5 dagar. Frågan om att förlänga kursen bestäms av läkaren. Rektala suppositorier används 1 gång varje dag, 5 doser i taget. Intervallet ska vara exakt en dag. Därför kan du bli av med problemet så snart som möjligt. Det är bäst att börja behandlingen med gel vid sjukdoms första skede för att eliminera klåda, rodnad, stickningar. Tidig assistans eliminerar den fortsatta utvecklingen av patologi.


1 ekzoderil


Kämpar effektivt pityriasis versicolor
land: Österrike
Genomsnittligt pris: 813 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Narkotika av lokal åtgärd med antimykotisk effekt. Huvudkomponenten är naftifin. Det tillhör gruppen allylaminer. Läkemedlet har en fungicid och baktericid effekt. Det bidrar till att minska koncentrationen av ergosterol och öka skvalen, vilket leder till att mikrober dör. Indikationerna för användning är svampinfektioner som utlöses av mikrober som reagerar på naftifin: trichofytos, atlet, färglök, mykoser med allvarlig bakterieinfektion. Om det brinner eller sår på huden, ska läkemedlet inte användas tills det läker.

Krämen och lösningen appliceras externt, applicerar ett tunt skikt på renad torr hud, något fånga det intilliggande hälsosamma området. Med färg och andra typer av berövade varaktighet av behandlingen är upp till 1 månad. I komplicerade fall beslutar läkaren att förlänga kursen till 2 månader. Exoderil, enligt patientrecensioner, fungerar snabbt, utan komplikationer. Det är värt att använda det med försiktighet under graviditet och amning.


Populär omröstning - vilken åtgärd för att beröva dig tycker är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner