5 bästa varv för att bada nyfödda

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP 5 bästa varv för att bada nyfödda

1 Flipper FL006 / FL007 Tvåkammarmodell med handtag för tjejer
2 Roxy kids Bimbo RN-004 Bästa kvalitet
3 Ojio babykrug Det enklaste tillbehöret
4 Glad baby simmare Optimal design för nyfödda
5 Uviton Lägsta pris för pojkar

Vattenförfaranden ger inte bara barn, men tempererar också sina kroppar och anpassar dem till miljön. För att barn ska känna sig trygga i vattnet, använder många mödrar speciella kretsar som kan bäras runt barnets nacke när de badar från de första dagarna av sitt liv. Den geometriska formen av sådana mjuka men praktiska anordningar liknar oftast en femkant. Detta beror på bekvämligheten i modellens funktion.

Vad ska man leta efter när man köper:

 • material av vilket tillbehöret är tillverkat
 • hållbarhet och tillförlitlighet hos ett fästelement;
 • frånvaron av skarpa kanter, nedskärningar i strukturen, kring vilken krummen kan skadas;
 • vikt för vilken modellen är utformad
 • design (unisex, endast för tjejer eller pojkar).

Vårt betyg omfattar erbjudanden av varumärken som är aktiva efterfrågan på konsumenterna och har fått positiv feedback från föräldrar till småbarn.

TOP 5 bästa varv för att bada nyfödda

5 Uviton


Lägsta pris för pojkar
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 200 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Det här tillbehöret fick bra recensioner från föräldrar till spädbarn för bekvämligheten av designen för antagande av vattenprocedurer. Barnet känns bekvämt, eftersom cirkelns 5-vinkelform gör att han kan röra sig lätt, hålla sidorna och justeringsanordningarna tillåter att ta hänsyn till anatomiska egenskaper. Även den mest oerfarna crumben övervinner säkerligen de första meterna under den mjuka klockan av en rattle.

Förbättring av insatsens insats är så att vattnet i munnen och näsan nästan inte fyller sig. Designen med två kammare är också en av fördelarna med modellen. Diskret design och blåa färger gör det till det bästa valet för pojkar.


4 Glad baby simmare


Optimal design för nyfödda
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 500 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Cirkeln kan klara krummer upp till 10 kg, vilket är sämre än konkurrerande modeller. Men om du köper det för en nyfött, tack vare den ursprungliga designen, ett brett utbud av färger och en genomtänkt design, får du en bekväm badanordning. Produkten är tillverkad av PVC och polypropen, som inte absorberar vatten, har ingen stark lukt.

Detta är en ganska mjuk tvåkammar design, som inte hindrar barnets rörelser under skarpa varv, skadar inte nacken, och tack vare en speciell hakinsats fixas den i rätt läge. Av de positiva egenskaperna noterar föräldrarna en högkvalitativ kardborrlåsning, en säker inre söm. Negativa känslor hos vissa mammor orsakar låga sidor, eventuella läckor vid sömnsidan.

3 Ojio babykrug


Det enklaste tillbehöret
land: Kina
Genomsnittligt pris: 350 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Detta är ett bra erbjudande för nyfödda, eftersom modellen är väldigt lätt, tillverkad av modernt material, vilket absorberas väl i vatten. Den klassiska rundformen är också ett plus för många. Produkten är avsedd för spädbarn som väger upp till 12 kg, därför har den fått kompakta parametrar, trots utformningen av 2 separata luftkammare. När uppblåst når dimensionerna 39x36 cm.

En av de bästa säkerhetsmodellerna har ett helt system av fästanordningar som inte gnuggar barnets nacke. Enligt mammas kommentarer är barnen nöjda med de ringande bollarna inuti kamrarna. Dessutom ger designen mjuka handtag, som gör det möjligt för dig att lära barnet grunderna om att simma i en tidig ålder.Bland bristerna kan noteras bristen på ett hak för att bibehålla hakan.

2 Roxy kids Bimbo RN-004


Bästa kvalitet
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 300 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Vill du att din baby ska få de mest levande känslorna under en vattenbehandling i ett badrum eller en öppen damm med ett djup på upp till 1 meter? En sådan unisex typ av cirkel hjälper till att bli av med osäkerhet och rädsla för att vara i vatten tack vare PVC-polymermaterialet, vilket är ömt vid beröringen, vilket också är mycket slitstarkt, sträcker sig inte, spricker inte, tålar väl temperaturförändringar och är resistent mot UV-ljus. Dessutom är sjöstjärna-liknande tillbehör transparent, vilket ökar synligheten för smulorna, så att du lättare kan flytta runt på badrummet.

Produkten är utformad i åldrar upp till 2 år, vilket motsvarar en vikt på upp till 18 kg. En speciell hack för hakan fixar dessutom huvudets position. Bland fördelarna med modernens design är närvaron av två fästdon samtidigt - en plastkarbin och kardborreband som ökar modellens säkerhet. En rattle ingår i uppsättningen, liksom roliga bilder på toppen av enheten, kommer att förbättra effekten av badning.


1 Flipper FL006 / FL007


Tvåkammarmodell med handtag för tjejer
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 500 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Det bästa varvet för att bada nyfödda och bebisar är en tvåkammardesign, som kännetecknas av ökad säkerhet och komfort. Även om en luftläckage uppstår i en av cellerna, kommer barnet att hållas flytande. Produkten är gjord av allergivänligt material, vilket är mycket viktigt för barnets känsliga hud. Den inre sömmen har en jämn yta, så det leder inte till olägenheter i nacken.

Det är inte för ingenting att modellen fick namnet "Ballerina", eftersom dess konfiguration liknar en välkänd tutu, och den distinkt rosa designen lämnar ingen tvekan om att det finns en framtida stjärna framför dig. Rattlingbollar som melodiskt ringer under fidgetrörelserna skapar ett bra humör för alla deltagare i vattenbehandlingen. Tack vare de 2 yttre handtagen på sidorna, inte bara barn, men också föräldrar som styr rörelsen och hastigheten på deras rörelse får extra komfort. Fördelarna de innehåller också 2 snyggt låsande fästen, närvaron av ett hak för hakan, ett tillbehörs förmåga att klara upp till en vikt av upp till 18 kg.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av svängkretsar för nyfödda?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner