10 bästa brickor och diabilder för badande nyfödda

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa baden för att bada nyfödda

1 Pituso "2 i 1" Den bästa klassen
2 Baby simmare Vikbart handfat
3 Sommar spädbarn Lil Luxuries Modell med avtagbar dusch enhet
4 Baby ok onda Den mest omtänksamma anatomiska formen
5 Bebe-Jou Babybad Vertikal konstruktion

De bästa glidbanorna för att bada nyfödda

1 Baby ok kompis 794 Konsumenternas efterfrågan ledare
2 Tega Baby Premium "Bear" Snygg design
3 AngelCare ST-01-PK-RU / ST-01-AQUA-RU Skjut med avlopp
4 Plastcenter "Dolphin" LA 2902 Bäst design med höjdjustering
5 Funkids Baby Bather Deluxe Foldningsresetillbehör

Som regel, även före barnets födelse, är föräldrarna engagerade i sökandet efter väsentliga föremål för smulorna, som omedelbart används efter urladdning från sjukhuset. Bad och glidbanor ingår i denna obligatoriska lista. Att välja dem från ett stort utbud är inte lätt, men det finns kriterier som rekommenderas att vara uppmärksamma.

 1. Modellens design och form. Den perfekta konfigurationen är den som bäst passar barnets kropps anatomiska egenskaper, skapar tröst och gör badande ett verkligt nöje. När det gäller konstruktionen erbjuder tillverkarna både traditionella anordningar av horisontella eller vertikala typer, såväl som vikbara, som inte tar upp mycket lagringsutrymme och lätt transporteras.
 2. Produktens material. Oftast är det moderna polymerer som tål inte bara mekaniska belastningar utan även temperaturen, är inerta mot tvättmedel.
 3. Ytterligare funktioner. I vårt betyg hittar du modeller som skiljer sig åt i detta kriterium. Därför återstår det att vara det bästa alternativet i ett visst fall.

Välj det bästa badet, glidret eller uppsättningen "2 in 1", som inte bara tjänar den nyfödda, utan också hans yngre systrar eller småbröder.

De bästa baden för att bada nyfödda

5 Bebe-Jou Babybad


Vertikal konstruktion
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 2000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Tillbehör för badning har kanske bara en nackdel - den höga kostnaden. Annars rättfärdigar han fullt ut förväntningarna hos de föräldrar som letar efter de bästa vertikala modellerna för sina smulor. En sådan produkt kännetecknas av kompaktitet, klassisk form, rymlighet, lugn design. Även en stor bebis är placerad här. Plastet från vilket fallet är gjort absorberar inte fukt, luktar, bakterier ackumuleras inte på det och svampar utvecklas inte. I vårdmodellen är enkel: det är bara nödvändigt att skölja efter att ha tagit en hygienisk procedur.

Vad som vanligtvis är känt som fördelar är stabiliteten i strukturen på grund av kroppens bredd 44 cm, närvaron av ett fack för toalettartiklar och tillförlitlighet under drift. Badkarets kanter är behagliga att röra och helt säker. Produkten säljs i ett brett utbud av färger.


4 Baby ok onda


Den mest omtänksamma anatomiska formen
land: Italien
Genomsnittligt pris: 1700 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Modellen fick högsta kundbetyg, främst för att det är bra för både nyfödda och fidget under 1 år. Den anatomiska formen utmärks av maximal förankring. Det finns vissa etiketter som fixar röven, babyhandtag. Därför känner han sig säker, glider inte av, huvudet ligger alltid över vattnet, vilket inte faller i munnen, näsan och öronen. Dimensionerna i konstruktionen är ganska kompakta - 53x26x93 cm, vilket bör beaktas vid val av modell.

Enheten är dessutom utrustad med stativ för schampo och tvål, har en begränsad rekommenderad vattennivå.Från de positiva sidorna skiljer ägarna närvaron av en exakt inbyggd termometer, tack vare vilken barnet alltid kommer att vara i en bekväm miljö. Så snart barnet är lite äldre och börjar sitta, kan badet läggas upprätt och ta vattenbehandlingar med leksaker.

3 Sommar spädbarn Lil Luxuries


Modell med avtagbar dusch enhet
land: United States
Genomsnittligt pris: 9000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Barnens plasttillbehör har en standard utvändig form och dubbla väggar, varför det uppvärmda vattnet inte kyls under lång tid. För nyfödda ingår dessutom en särskild lounger med breda ben i uppsättningen, vilket för komfort placeras direkt i badet. Den mjuka nackstödet låter dig ordentligt placera barnet utan att ge honom obehag. Ett annat användbart alternativ är en flyttbar enhet med dusch. Nickelpläterat handtag är lätt att använda, med att hälla en smal stråle kan du försiktigt, utan att flytta pjäsen, tvätta skummet ur det. Den ergonomiska enheten kan senare omplaceras till ett vanligt bad.

Att hantera modellen är inte svår tack vare en 2-knapps lösning. Ett annat alternativ från tillverkaren - Jacuzzi. Sålunda genomgår barnets kropp ett förfarande för att inte bara rensa, utan också massera, varefter sömn förbättras. Bristen på konfiguration - bristen på en uppsättning batterier för motoroperation. Nackdelen med modellen kan också betraktas som en hög kostnad.

2 Baby simmare


Vikbart handfat
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1800 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En mycket lätt modell (0,32 kg) blev populär på grund av dess mångsidighet och säkerhet. Dessutom är det bekvämt att lagra det på bekostnad av det medföljande hänghålet. Den mest originella designen för nyfödda skiljer sig från vikningstyp som låter dig använda enheten under nästan alla förhållanden: i lägenheten, i landet eller på ett hotell. Denna fördel beror på det faktum att badparametrarna är lämpliga för sin installation i diskbänken.

Trots väggens uppenbara bräcklighet är det skummade elastiska materialet i stånd att klara ett barns vikt under sex månader utan sprickbildning, deformation. Dessutom värmer det värmebrunnen. En av de främsta fördelarna med modellföräldrarna till spädbarn kallade närvaron av glidande botten, vilket ökar säkerheten hos smulorna under hygieniska förfaranden. Bekväma fördjupningar för händer är också bland fördelarna, eftersom denna designfunktion hjälper mamma att kontrollera stabiliteten hos den monterade produkten och den övergripande tvättproceduren.


1 Pituso "2 i 1"


Den bästa klassen
land: Spanien (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 1200 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

För att leverera småbarnet de ljusaste känslorna är det tillräckligt att köpa ett kit som innehåller ett bad och en bild. Båda barnens badtillbehör är gjorda i ett enda design, konstruktivt och färgschema. Tillverkaren uppmanar dig att välja en modell, bara för flickor eller pojkar i klassiska vita och rosa, vita och blå färger och inredda i ett neutralt unisex-sortiment. Observera att glidens anatomiska form är vidare dekorerad med roliga ritningar som skapar en lekfull stämning för barnet.

Produkterna är gjorda av slitstarka giftfria material (polypropylen, EVA, PVC), som samtidigt inte väger ner strukturen. Den totala vikten är endast 2,1 kg. Badet är ganska stabilt, eftersom benen är utrustade med slitskydd. Fördelarna med unga mumier inkluderar närvaron av en begränsare, som inte tillåter barnet att glida av, speciella urtagningar för händer och står för tvåltillförsel. Den inbyggda termometern, som är viktig för att anta vattenförfaranden till nyfödda, är en inbyggd termometer som ökar driftsäkerheten. Modellen är utrustad med ett bekvämt avlopp.

De bästa glidbanorna för att bada nyfödda

5 Funkids Baby Bather Deluxe


Foldningsresetillbehör
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1200 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Om du måste resa med en nyfödd, kommer den här modellen att vara ett värdigt val. Det kännetecknas av en konstruktion som snabbt monteras och demonteras, tar inte mycket utrymme i bagage, väger bara 1 kg och är väldigt kompakt. Barnet känns som en hängmatta i det, eftersom det avtagbara locket är tillverkat av mjukt polyester mesh tyg som är perfekt andningsbart. Ramkonstruktionens element och basen är gjorda av metall och plast.

Bland fördelarna med modellen kan barnföräldrar skilja justerbar ryggstöd. Totalt finns 3 bestämmelser, som gör det möjligt för barnet att inte bara ta vattenprocedurer utan också att vila bekvämt. Vård av en sådan anordning är väldigt bekväm. Den är avsedd för tots i 3 månaders ålder.

4 Plastcenter "Dolphin" LA 2902


Bäst design med höjdjustering
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 250 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Det mest mångsidiga verktyget för badning kommer att vara länge för din baby, eftersom den har den unika förmågan att anpassa sig till den växande lilla mannen. Stoppet mellan benen kan förflyttas säkert och fixera kroppens position. Den anatomiska kroppen i sig är gjord av modern miljövänlig plastgjutning. På dess yta finns det inga sömmar, leder som kan skada huden. Alla designelement är avrundade, polerade.

Särskild uppmärksamhet attraheras av fötterna, som har en uttalad glidande effekt. Tillverkaren producerar en modell i flera populära färger med föräldrar. Därför kan du enkelt hitta det perfekta interiören för ditt badrum.

3 AngelCare ST-01-PK-RU / ST-01-AQUA-RU


Skjut med avlopp
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 1900 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Produkten är utformad för både kort och långvarig vistelse hos ett barn i den. Detta underlättas av en hållbar plastram med lämplig form som är stabil runt hela omkretsen på ytor av olika slag på grund av gummimattan på botten. Och det betyder att glidret kan sättas inte bara i badet, utan också med henne till stranden eller vattenparken.

Mjukt berörande silikonlounger har en cellulär struktur, när den upphettas, tar form av kroppen, torkar snabbt efter hygien. Avloppsvatten sker jämnt. Icke-glidande material föräldrar till nyfödda är bland fördelarna med modellen, liksom dess förmåga att motstå vikt upp till 9 kg och slitstyrka. Efter att du har torkat det använda barntillbehöret för torkning, kan det hängas upp av det hak som ges till det.

2 Tega Baby Premium "Bear"


Snygg design
land: Polen
Genomsnittligt pris: 350 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Detta billiga förvärv kommer att skapa barnets bästa humör under simning. Det kommer trots allt att underhållas av roliga bilder, som ligger direkt på modellen. Designen skiljer sig från anatomisk form. Det finns praktiska skåror för armarna och mellan benen, vilket inte tillåter barnet att glida ner. Plastanordningen trycker inte någonstans, gnuggar inte huden och orsakar inte irritation.

Materialet har ingen främmande lukt, eftersom den släta, släta ytan på kullen inte ackumulerar smuts. Den breda övre delen håller inte ner rörelserna. Närvaron av sugkoppar användare anser att fördelen med att säkerställa säkerheten för hela strukturen.

1 Baby ok kompis 794


Konsumenternas efterfrågan ledare
land: Italien
Genomsnittligt pris: 1100 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Vill du ha ditt barn från de första dagarna av livet för att träffa en nalle som kommer att bli en ständig följeslagare när man tar vattenprocedurer? Denna modell med dess konturer liknar figuren hos ett populärt djur i en avslappnad viloposition. Materialet för kroppen fungerade som en hållbar plast, som inte bara är estetisk, men också hygienisk. Han kan tåla vikten hos en nyfödd och en baby upp till 8 kg. I detta fall överstiger inte själva konstruktionen 1 kg.

Bland fördelarna med ett tillbehör, skiljer föräldrarna en ergonomisk form, slitbeläggning som förhindrar att barnet befinner sig i en obekväm position, speciella sugkoppar som ökar modellens funktionalitet.Sliden passar inte bara för pojkar, men också för tjejer, eftersom tillverkaren har tagit hand om ett brett sortiment av färglösningar.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av bad och slides för att bada nyfödda?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner