Topp 10 Livförsäkringsbolag

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa livförsäkringsbolag

1 Sberbank Livförsäkring Den mest praktiska online-försäkring
2 Raiffeisen Life Bättre kommunikation med kunderna
3 PPF Livförsäkring Ett brett utbud av försäkringspaket
4 Sogaz-LIFE Den bästa förklaringen av försäkringssystemet på webbplatsen
5 Alpha Insurance-Life Utmärkt regional försäkring
6 VSK-linje av livet Praktiskt försäkringsdesignsystem
7 Allianslivet Maximal ekonomisk tillförlitlighet
8 MetLife Unik medicinsk service för kunder
9 IC "Ingosstrakh Life" Bästa hälsoprogram
10 VTB Livförsäkring 100% investeringsförsäkringsskydd

Varje dag händer mycket saker. Tyvärr är några av dem negativa, inklusive skador, sjukdom och död. Därför är det för ditt skydd värt att överväga möjligheten att förvärva försäkringar. Det kommer att hjälpa till att hantera situationer som inte var planerade. Den stora fördelen är att utöver det vanliga alternativet för bidrag och väntar på en försäkrad händelse har nya alternativ uppkommit. Investerings- och sparförsäkringsprogram är populära bland dem. Den första kommer att spara kapital och tjäna pengar. Den andra är ett sätt att uppnå ett ekonomiskt mål och förmågan att stödja det i en nödsituation. I vår ranking samlade vi de bästa livförsäkringsbolagen, med inriktning på recensioner, servicepaket och analys.

Topp 10 bästa livförsäkringsbolag

10 VTB Livförsäkring


100% investeringsförsäkringsskydd
Betyg (2019): 4.6

Framträdde på marknaden 2005. Företaget har etablerat sig som en snabbt växande. Avgiften betraktas som stor. VTB Livförsäkring är idag en av de ledande företagen inom detta område. Detta företag har inte tilldelats en tillförlitlighet. Å andra sidan äger huvudbolaget VTB Insurance den maximala ruAAA. Det vill säga det är ekonomiskt tillförlitligt, och prognosen i denna riktning är stabil. Bland försäkringsbolagen i den ryska huvudstaden får VTB Livförsäkring också högsta betyg. Kvaliteten på tjänsterna är inte heller förbisedd, och enligt denna indikator anses VTB vara bäst.

Företaget erbjuder investeringar och sparförsäkringstjänster. I det första fallet är det en garanti att när du använder dina pengar, kommer en del av eller hela huvudstaden tillbaka till dig. Samtidigt blir det möjligt att tjäna extra pengar. Ackumuleringssystemet låter dig skapa en personlig fond, och i händelse av en försäkrad händelse kommer VTB att blockera det saknade beloppet. Beroende på vilket investeringspaket som valts, ändras beloppet av bidrag och inkomstsnivån. Det ackumulativa systemet kommer att möjliggöra att tillhandahålla sig, släktingar eller barn i framtiden. Presenterade flera paket, var och en bekväm i sin situation.


9 IC "Ingosstrakh Life"


Bästa hälsoprogram
Betyg (2019): 4.6

För första gången öppnade Ingosstrakh Livförsäkringsbolag 2003 och 2007 fick sitt nuvarande namn. Enligt sitt resultat på marknaden betraktas försäkringsprogram snabbt. För året fick fart två gånger. Livförsäkring står för 91% av företagspaket, 6% olyckor och 2% pensionsplaner. Den har en ledande ställning inom pensionsförsäkringen. IC Ingosstrakh Life har blivit klassad ruAA. Dess ekonomiska resultat är konsekvent hög, sämre än att leda med bara några procent. I förhållande till företaget är utsikterna stabila.

IC Ingosstrakh-Life skiljer inte livsförsäkringen separat. Livsskyddet ingår i paketet av tjänster för att säkerställa kundens hälsa. Det bästa alternativet är kumulativ livförsäkring.Du ställer in ett ekonomiskt mål, men i det fall som anges i kontraktet kompenserar företaget för bristen och betalar beloppet till dig eller den angivna personen. Genom ett liknande system presenteras paket av sparförsäkring för barn, pensionärer. Det finns också möjlighet till investeringsförsäkring, skydd mot sjukdomar och olyckor. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt sådana program som "Antiklesch" och "Check up". De kommer att hjälpa till att ta hand om ytterligare liv och hälsa.

8 MetLife


Unik medicinsk service för kunder
Betyg (2019): 4.7

Ryska-amerikanska företaget, öppnade 1994. Hon är en del av det internationella företaget MetLife. Det anses vara en av ledarna i livförsäkringar i Ryssland. Det fungerar främst i stora städer. Förutom kontoret i Moskva finns det 30 fler kontor. Livsförsäkringen står för 60 procent i bolagets tjänster, olyckor - 21 procent, frivillig försäkring - 14 procent. Företaget är sponsor av Grand Tetra. MetLife har en ruAAA-rating för ekonomisk tillförlitlighet. Prognosen för den närmaste framtiden är positiv. Under åren av dess existens har MetLife tilldelats flera gånger, inklusive titeln "Årets försäkringsbolag" eller "Bästa livförsäkring".

För kunder har företaget utvecklat ett unikt program "Telemedicin och medicinsk concierge." Den första tjänsten kan du när som helst få råd och en andra åsikt om medicinska problem för försäkringstagaren. Den andra är hjälp med att organisera behandling i en klinik utomlands eller i Ryssland, inklusive visum, transport, etc. Det finns två huvudförsäkringsprodukter: "Life +" och "Life Protection +". "Liv +" är det ekonomiska skyddet för familjen i händelse av kundens död, det andra programmet tar hand om dem och dig. I "Skydd av liv +" kan du aktivera ytterligare alternativ.


7 Allianslivet


Maximal ekonomisk tillförlitlighet
Betyg (2019): 4.7

Företaget grundades 2003. Ansåg en av ledarna på försäkringsmarknaden i Ryssland. Det tillhör det tyska företaget Allianz, som tillhör listan över de största företagen i världen. Hon kände igen betydelse för den globala ekonomin. Allianz är också känt för att täcka skador efter Titanics död. Allianslivet är i sin tur känt för sin stabilitet bland andra företag. Hennes betyg har varit konsekvent hög sedan 2011. Den senaste bedömningen av företagets tillförlitlighet gav den en ruAAA-rating. Hög ekonomisk tillförlitlighet med stabil utsikter.

Bland produkterna i företaget Alliance Life finns kumulativ och klassisk försäkring. Den första är uppdelad i att skapa en "backup kudde" för dig själv eller en familj, det finns också en separat tjänst för ett barn eller en pensionär. Det är värt att lyfta fram investeringsprogrammet Det låter dig tjäna och skydda dig själv. Lämplig för människor som övar islam. Bland de klassiska: full försäkring av sig själv, barn, aktiva pensionärer, resenärer, det finns också försäkring för cancer. För fall av olika typer, var uppmärksam på "Risk Control" -paketen för att skydda ditt liv och hälsa. Ett liknande program finns för barn.

6 VSK-linje av livet


Praktiskt försäkringsdesignsystem
Betyg (2019): 4.7

Företaget grundades 2004. Det skiljer sig från andra eftersom det är registrerat i Moskva, och samtidigt har det inte en enda filial. Distribution av produkter är engagerad i CJSC "VSK". Och det finns över 500 distributörskontor över hela landet. Därför är försäkringsprogrammet om det är lätt att köpa. Livsskydd är huvuddelen av VSK-Life Line på marknaden 87,49%, resten är obligatorisk statsförsäkring för militär personal och ett pensionsprogram. Företaget har klassificerats ruA +, en hög indikator på ekonomisk tillförlitlighet, men det är små svängningar när den ekonomiska situationen förändras.

VSK-Life Line kännetecknas av ett dåligt val av försäkringsprogram. De viktigaste är "Familj" och "Betalning vid förfallodagen". Den första baseras på full familjförsäkring och skydd vid skada eller olycksfall. Den andra är förmågan att skapa kapital och skydda dig själv. Det är uppdelat i ackumulering och tillhandahållande av det ofödda barnet.Den maximala tiden är upp till 20 år. Fördelen är också att under hela kontraktets löptid debiteras, vilket ökar beloppet i kontot. Erbjudandet från VSK Life Line är lämpligt för dem som inte vill förstå tariffer under lång tid, men vill helt enkelt ta hand om sig själva.


5 Alpha Insurance-Life


Utmärkt regional försäkring
Betyg (2019): 4.8

Företaget dök upp under 2003, dess erfarenhet på marknaden är redan mer än 15 år. Enligt den årliga omsättningen tar AlfaStrakhovanie-Life en av de ledande platserna. I försäkringsbrevet fokuserar bolaget på regional representation. Kontor finns på mer än 270 platser. Företaget är nominellt ruAA. Hon har en hög ekonomisk tillförlitlighet, framtidsutsikterna är stabila. Livförsäkringsbolaget har genom åren fått många utmärkelser, inklusive premie för servicekvalitet. De viktigaste försäkringsområdena - kredit, investeringar och besparingar.

Popularitet är att få investeringsriktning. Det kombinerar möjligheten att inte bara spara pengar som redan är tillgängliga, men också för att öka den. Plus programmet är att vid förlust av investeringar på marknaden behåller AlfaStrakhovanie-Life hela eller en del av det investerade kapitalet. Du kan välja enkla och tillförlitliga alternativ beroende på investerarens möjligheter. Nackdelen är att pengarna kan "inte spela", och endast det ursprungliga bidraget kommer att förbli. Kumulativt system är inte så lönsamt, men mer tillförlitligt. Beroende på behov kan du skapa en reserv, ta hand om familjen eller barnet. Kreditriktningen täcker skulden vid en försäkrad händelse.


4 Sogaz-LIFE


Den bästa förklaringen av försäkringssystemet på webbplatsen
Betyg (2019): 4.8

SOGAZ-life är ett stort företag. Framträdde på marknaden 2004. Tillhör Gazprom och Rysslands Bank. För 2018 uppgick 99% av tillgångarna till livförsäkring. SOGAZ-livet upprätthåller ruAAA-betyget i tre år. Det innebär att företaget har en sund ekonomisk ställning. Prognosen för framtiden är stabil, inga förändringar förväntas.

SOGAZ-livsföretaget försöker göra livet så enkelt som möjligt för kunderna. Därför kan du inte bara bekanta dig med försäkringspaketet utan också få svar på de flesta frågor. Det finns en speciell video om den mest populära produkten (kumulativ försäkring), vilket förklarar alla dess fördelar. Varje förpackning är målade i detalj, det är möjligt att omedelbart läsa villkoren, beräkna kostnaden och hitta den nödvändiga avdelningen. Försäkringsansökan lämnas också online. Bland försäkringsprodukterna presenteras både kortsiktiga och långsiktiga program i upp till 20 år. Paket erbjuds att stödja dig själv, barn, hela familjen. Vi bör också notera möjligheten att skydda hälsan för järnvägsarbetare. Fall som död, arbetsoförmåga och uppnåendet av pension beaktas.

3 PPF Livförsäkring


Ett brett utbud av försäkringspaket
Betyg (2019): 4.8

Företaget är inriktat på livs- och sjukförsäkring. Det skapades 2002. Nu är det egendom för tjeckiska-italienska oro. Livs- och sjukförsäkring står för 85% av transaktionerna, resterande 15% är pensionsförsäkring. PPF Livförsäkring är ett medelstort företag med cirka 5000 kontor i hela Ryssland. Huvudkontoret ligger i Moskva. Företagets tillförlitlighet är ruAA. Det betyder att det är ekonomiskt tillförlitligt och utsikterna för det är stabila. Inte mycket sämre kategori ruAAA. Skillnaden är minimal.

Ett brett utbud av försäkringspaket låter dig välja det bästa alternativet för varje enskilt fall. De viktigaste anvisningarna är försäkring för ett år och för långsiktigt samarbete är termen beroende av det som anges i kontraktet. Med tanke på alla förslag är det nödvändigt att uppmärksamma huvudområdena: försäkring av dig själv, familj, barn. Men det är värt att notera flera ovanliga erbjudanden: sjukförsäkring vid cancer, ett omfattande erbjudande för en vuxen och ett barn, för personer från 18 till 30 år.Det finns också möjligheter för kvinnor: upprätthålla självständighet, eller till exempel förberedelse för moderskap.

2 Raiffeisen Life


Bättre kommunikation med kunderna
Betyg (2019): 4.9

Ett dotterbolag till Raiffeisenbank från Österrike. På försäkringsmarknaden sedan 2009. Under dess existens visar en regelbunden ökning av kapitalet. Det anses med rätta vara ett av de mest stabila försäkringsbolagen i Ryssland. Hon tilldelades en ruAAA-betyg. Det innebär att bolaget är lösningsmedel och uppfyller sina finansiella förpliktelser på en hög nivå. Raiffeisen Life visar en hög försäkringspremie. Kapitalstocken är också positiv. En övergripande bedömning drar slutsatsen att utsikterna för bolaget är stabila. Raiffeisen Livet är välvilligt, det svarar regelbundet på alla önskemål och feedback på relevanta forum.

Raiffeisen Livets tjänster är indelade i två kategorier: standard och premium. Bortsett från skillnaden i bidrag och underhåll är kärnan av dem densamma. Alla huvudprodukter är utformade för ett kumulativt försäkringssystem. Det fungerar på ett sådant sätt att du efter det att försäkringsperioden löper ut betalas beloppet enligt kontraktet. Flera alternativ övervägs. Den första är med betoning på den försäkrade själv när den angivna summan utges på grund av förlust av arbetsmöjligheter eller betalas till familjen på grund av kundens död. Den andra är när betalningen beräknas för en familj om brödvinnaren får funktionshinder och dör och betalningsbeloppet fördubblas. Den tredje är skapandet av kapital för barnet för framtiden, samma förutsättningar med förväntan att tillhandahålla barnet.


1 Sberbank Livförsäkring


Den mest praktiska online-försäkring
Betyg (2019): 4.9

Företaget ägs av Sberbank i Ryssland. Inträde marknaden 2005. Genom åren visade sig vara en av ledarna inom försäkringsbranschen. Bolaget är specialiserat på finansierade, riskabla, livförsäkringsinvesteringar. Sberbank Livförsäkring mottog i sin tur flera utmärkelser från Rysslands finansiella elit. Officiellt är bolaget utrustad med ett ruAAA-betyg, den högsta möjliga indikatorn för ekonomisk tillförlitlighet i Ryssland. Hon är det största försäkringsbolaget i landet.

Sberbank Livförsäkring ger flera försäkringsalternativ. Bland dem är klassiker, investeringar och besparingar. För varje gav flera alternativ. Förmågan att försäkra sig själv, din familj, bara barn. Se noggrant på vilka fall som är täckta. Inte alla sporter betraktas betalda: till exempel för fallskärm, olika typer av kampsport och så vidare får du inte ersättning. På grund av icke-klassiska typer av försäkringar kan du inte bara ta hand om ditt liv utan också göra investeringar. Dessutom har Sberbank Livförsäkring ett bekvämt online-registreringssystem. Du behöver bara fylla i formuläret och skicka det till chefen. Alla andra tjänster hittar du i någon gren av Sberbank.


Populär omröstning - vilket livförsäkringsbolag är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner