10 bästa lösningar för pulverformig mögel

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa mjölkduggprodukter

1 Quadris Den bästa prestandan. Längs inte i frukten, sönderdelas snabbt
2 fundazol Ökar växtproduktiviteten
3 Amistar extra Hjälper växter att absorbera kväve
4 Chistotour BAU 700 Det bästa valuta för pengarna. Ej giftig för växter
5 Fitosporin M Ökar växtmotståndet mot stress
6 Topsin-M Hanterar sjukdomen vid varje utvecklingsstadium
7 topas Hög absorptionshastighet av växter
8 Är snabb Kan användas vid varje fas av växtutveckling.
9 VitaRos Bästa pris. Färgen i kompositionen gör det lättare att styra arbetet
10 Tiovit jet Används med hög resistans mot andra droger.

Varje år gör trädgårdsmästare mycket ansträngningar för att bevara och öka skörden. Ett av hindren är den ökade förekomsten av trädgårdsgrödor. Kampen mot sjukdom kräver mycket styrka och tålamod. Mealy Dew är den vanligaste svampinfektionen av vegetabiliska och fruktväxter. Det kallas också linne, aska. De orsakande agenterna anses vara ektoparasiter av arten Erizifovykh och Muschnoroskosyny. De är stabila i den yttre miljön, så det är viktigt att inte bara förebygga, men också destruktiva åtgärder på platsen.

Att upptäcka problem på ett tidigt stadium kräver regelbunden inspektion av växter, att bli av med misstänkta exemplar. Fröplantor måste köpas från pålitliga leverantörer i plantskolor. Agronomer rekommenderar regelbundet att genomföra markdesinfektion, ersättning av förorenade platser. För att öka immuniteten hos träd och buskar behöver du systematiskt göra ett näringstillskott. Som det bästa sättet att skydda mot pepeliter används fungicider. De viktigaste som vi presenterar nedan.

Topp 10 bästa mjölkduggprodukter

10 Tiovit jet


Används med hög resistans mot andra droger.
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 28 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det anses vara ett läkemedel av den kombinerade typen - kombinerar egenskaperna hos en fungicid och akaricid. Det är lika effektivt för att bekämpa mjölk och kvalster. Verktyget tränger in i patogenens vävnad och kränker deras försörjning. Hantera perfekt problemet där ingenting har hjälpt förut. Tiovit är lätt att använda och kräver ingen särskild träning. Det är ett verktyg med låg resistansnivå. Under bearbetningen faller små svavelkorn på bladen och håller fast vid dem. Detta motiverar verktygets kontaktåtgärd.

Efter oljebaserade ämnen, som applicerades före Tiovit, rekommenderas att vänta 2 veckor. Därefter fortsätt till desinfektion av växter. Förbrukningen anses lätt - för 1 kvm mark eller för 1 trädträd tar de 30-80 gram. och utspätt i 10 liter vatten. För druvor är förbrukningen lägre - 10-45 gram vatten läggs till 10 liter vatten. läkemedlet. Den bästa tiden för bearbetning är växtsäsongen.


9 VitaRos


Bästa pris. Färgen i kompositionen gör det lättare att styra arbetet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 14 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Kontakt-systemiskt läkemedel eliminerar effektivt ett antal svampsjukdomar. Väl beprövad vid bearbetning av planteringsmaterial. Kunna hämma patogener på ytan av växten och inuti den. Långvarig verkan av läkemedlet bidrar till att minska antalet behandlingar per säsong.

Underlättar överensstämmelse med konsumtionsnormerna för närvaron av färgämnet i fungicidens sammansättning. En vattenlösning framställs helt enkelt - 1/3 vatten per liter vatten appliceras på 1/3 av vattnet i tanken. Därefter blandades alla och fylldes med vatten till full volym. Lökar, rhizomer, frön nedsänkes i blandningen i 2 timmar. Den färdiga produkten används omedelbart. Används som ett förebyggande och terapeutiskt medel. Under arbetet är det nödvändigt att tillämpa medel för individuellt skydd.

8 Är snabb


Kan användas vid varje fas av växtutveckling.
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 27 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Svampdödskomplexa effekter på skadedjur av frukt och grönsaker. Väl lämpad för bearbetning av inomhusplantor. Hjälper till att kämpa med pulveriserad mögel, scab, spotting. Det ger inte bara behandling, men har också en lång profylaktisk effekt. Tillåt att spruta växterna i alla stadier av dess utveckling. Läkemedlet anses vara det mest effektiva i gjutformen. Rådgive dem att suga i den beredda lösningen före plantering.

Effektivitet beror på Scors förmåga att hämma sporingen av patogener. De försvagar, deras antal minskar. Därefter ökar växtens motstånd mot infektionssjukdomar dramatiskt. Koncentrationen av den beredda lösningen beräknas enligt anvisningarna, beroende på typ av sjukdom, växtens växtlighet. Vatten används för odling i form av värme. För att förhindra överdosering mäta koncentratet med en spruta.


7 topas


Hög absorptionshastighet av växter
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 35 gnugga.
Betyg (2019): 4.7

Huvudkomponenten är penconazol i form av ett emulsionskoncentrat. Dess innehåll i 1 liter når 100 gram. Det anses vara en av de bästa tidsbestämda drogerna för mjölk och rost. Det används som en profylaktisk och hämmande sjukdom i ett tidigt skede av läkemedlet. Absorberar direkt, så det finns inget beroende av bearbetning vid väderförhållanden. Desinficerar perfekt rosor, nejlikor och andra blommande växter.

Lösningen bereds beroende på syftet. Vid bearbetning av vinbär i ett tidigt skede spädas skadorna med en hastighet av 2 ml Topaz per 10 liter vatten. För rosor och andra blommor, späd 4 ml av preparatet med 10 liter vatten. Verktyget i denna koncentration klarar effektivt med den amerikanska pulverformiga mögel och rost. Vid arbete tar hänsyn till att 1 hektar tomt förbrukar högst 10 liter av den färdiga lösningen. Topas rekommenderas för sprutning under hela växtsäsongen. För prydnadsgrödor är 1 behandling tillräcklig för krusbär och vinbär - upp till 4 sprutor per säsong.

6 Topsin-M


Hanterar sjukdomen vid varje utvecklingsstadium
land: Japan
Genomsnittligt pris: 50 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Medel för systemisk exponering för patogener av svampsjukdomar. Det rekommenderas för förebyggande och behandling, oavsett scenen. Det erbjuds köparen i form av vätmedel. Huvudkomponenten är tiapanatmetyl. Det rekommenderas att skydda fruktträd, grönsaker, grödor, bärbuskar. Under bearbetningen går agenten in i växtvävnaden, rör sig från topp till botten och avbryter processen med celldelning. Vid rötterna blir karbendazim, vilket ger en terapeutisk effekt.

Innan arbetet måste du läsa anteckningen för att beräkna dosen och förbrukningen av läkemedlet. För 1 hektar område appliceras 1-1,2 kg av produkten vid behandling av spannmål, 2 kg vid spridning av vinbär, 2-4 kg för tallar. För att förbättra effekten av proceduren utförs i 1-2 veckor. Agronomer noterar läkemedlets utmärkta återställande egenskaper vid sprickor, grenar och stjälkar.


5 Fitosporin M


Ökar växtmotståndet mot stress
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 200 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Svampdödande medel baserat på naturlig aktiv ingrediens - Bacilus Subtilius. Det har en skadlig effekt på många bakteriella och svampsjukdomar: pulveriserad mögel, scab, phytophthora, septoria, rost. Bearbetning ökar immuniteten hos växter, skyddar mot stress, accelererar tillväxten. Finns i form av pasta, flytande, pulver. Rekommenderas för bearbetning av solanaceous grödor, trädrosor, nejlikor, currant buskar, hallon, krusbär.

Efter proceduren är risken för återinfektion fortfarande minimal. Med ett tydligt hot kan du spraya igen. För att suga frön med ett förebyggande syfte, tillsätt 2-4 droppar av läkemedlet till 250 ml vatten. För rosor, nejlikor, krusbär bereder en lösning av 2-3 teskedar Fitosporin och 10 liter vatten. Denna blandning räcker för att bearbeta 100 m2 mark.Svampbekämpningsmedel är lämplig för bearbetning av växthus före plantering av grönsaker.


4 Chistotour BAU 700


Det bästa valuta för pengarna. Ej giftig för växter
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 330 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Drogsystemisk verkan. Huvuddelen är propikonazol. Det anses vara ett av de bästa sätten mot pulveriserad mögel, scab, rot. Den erbjuds köparen i färdig form. Svampmedlet skyddar helt blommor, grönsaker, fruktträd i 4-5 veckor efter bearbetning. Säker för växter, tränger snabbt in i den, förstör patogenen. Efter 2-4 timmar är det omöjligt att upptäcka på bladens yta. Tillåtet att spraya under hela växtsäsongen.

Buskar och blomma växter behandlas med intervaller om 2 veckor. Den bästa tiden för detta är tidigt på morgonen eller kvällen. Rekommendera att utföra proceduren vid en vindhastighet på högst 4 m / s. Spraying görs bäst i andningsorganen. Efter arbetet rekommenderas att du begränsar vistelsen på bin på platsen i minst 6 timmar.

3 Amistar extra


Hjälper växter att absorbera kväve
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 3 357 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Kontakta läkemedel för profylaktiska och terapeutiska ändamål. Copes med bakteriella och svamp sjukdomar. Huvudkomponenterna är azoxystrobin och ciprokonazol. Effekten efter behandling kvarstår länge. Verktyget fungerar som en respiratorisk blockerare för patogenens celler. En halvtimme efter disinsektionen sprider ciprokonazol genom växtvävnaderna. Snabb penetration gör det möjligt att minska frekvensen av säsongsbehandlingar. Spray Amistar ökar motståndet mot rosor, nejlikor, krusbär, violer mot svampinfektioner. Kväveförmågan förbättras, immuniteten ökar.

För att skydda en typisk trädgårdsplot rekommenderas att du använder 1 paket fungicid. Lösningen framställes med en hastighet av 0,5 liter av läkemedlet per 1 liter vatten. Vid behov upprepas processen efter 2 veckor. Enligt trädgårdsmästare bidrar Amistar till högre avkastning.

2 fundazol


Ökar växtproduktiviteten
land: Ungern
Genomsnittligt pris: 1 780 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Dosystemisk exponering, vars huvudkomponent är benomyl. Det har en direkt inverkan på tillväxten av patogenernas celler - hämmar reproduktionsprocessen. Efter bearbetning minskas deras antal kraftigt. Verktyget är effektivt vid scenen av fröbehandling före plantering. Det har inte bara en skyddande effekt, men accelererar också deras spiring, den växta växten blir vinterhård.

Fundazol används i alla klimatzoner. Behandlingen utförs oberoende av säsong, lufttemperatur. Säker för fåglar, insekter, fiskar, maskar. Under växtsäsongen rekommenderas sprutning upp till 2 gånger. Utspädning av läkemedlet utförs strikt enligt anvisningarna. Standardberedd med en hastighet av 10 gram pulver per 1 liter vatten. Spruta växtens och markens markdelar. Mellan de två behandlingarna ska ta 3 veckor.


1 Quadris


Den bästa prestandan. Längs inte i frukten, sönderdelas snabbt
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 5 595 gnid.
Betyg (2019): 5.0

En av de bästa assistenterna trädgårdsmästare i kampen för skörden. Hjälper till att bli av med pulveriserad mögel, senblight, scab, råtta. Bearbetning är tillåten i öppna utrymmen och inomhus. Användningen av läkemedlet ökar fotosyntesen, bevarar och multiplicerar grödan. Kvadris sönderdelas på kort tid, därför kan den inte ackumuleras i frukter, bär. Detta gör att du kan skörda utan rädsla för hälsa.

Trädgårdarna bör förstå att överdosering inte hjälper till att påskynda läkningsprocessen och i vissa fall kan skada växten. Därför måste du strikt följa instruktionerna.I 10 liter vatten måste spädas 5 ml. Därefter appliceras det på bladet med hjälp av en spruta och undviker kontakt med jorden. Action Quadrice är fortfarande den mest effektiva vid temperaturer från +4 till +30 grader. Omgående efter bearbetning kan du bli av med hotet av svampinfektioner i trädgården i 3 år.


Populär röstning - vilken botemedel mot mjölk du tror är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 2
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner