5 bästa hängmattor för badande nyfödda

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP 5 hängmattor för att bada nyfödda

1 "Papitto" Bästa modelldesign
2 TabiTi "Kup-kup" Hög byggsäkerhet
3 Golden Goose No. 2 Antiallergent material
4 "Ljus Maria" Det enklaste tillbehöret
5 "Malyshok" Anatomisk form av produkten

Barnens hängmattor för att bada nyfödda är apparater av tyg, som oftast är nätade, tack vare vilken mamma utan något externt stöd kommer att kunna hjälpa barnet att ta vattenprocedurer. Det här tillbehöret är försiktigt fäst på barnbarnet och låter dig lossa dina händer. Därför kan tvättprocessen kompletteras med spelunderhållning som förbättrar stämningen hos både barn och vuxna.

Trots att designen av många kommersiellt tillgängliga modeller är nästan densamma, ger tillverkarna i varje enskilt fall inte bara sin egen vision om en idealisk hängmatta i designen. Anpassningar varierar i storlek, form och material av fixeringsmedel, vilket medför olika taktila känslor beroende på tygets typ och struktur. Materialet i produkten måste torka snabbt, inte deformeras över tiden, vara fast, för att bibehålla ett attraktivt utseende. De mest intressanta modellerna för badande nyfödda samlas in i vårt betyg.

TOP 5 hängmattor för att bada nyfödda

5 "Malyshok"


Anatomisk form av produkten
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 300 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

För varje mamma är det viktigt att barnet känns så bekvämt och säkert som möjligt när man tar vattenprocedurer. Modellen av en välkänd tillverkare är i hög efterfrågan eftersom den kännetecknas av anatomisk form, hållbarhet och god kvalitet. En av de bästa erbjudandenen för ryska specialister är utmärkande av en kombinerad yta: basen är gjord av polyesternät, och nackstöd och fästanordningar är gjorda av mjuk flanell.

Speciella metallhängslen stöder enheten, vilket gör det möjligt för barnet att helt nedsänka sig i vatten. Deras utformning när det gäller tillförlitlighet, fixeringsstabilitet överstiger liknande mekanismer i ett antal konkurrerande modeller. Mamma utan hjälp kan bada pjäsen utan att spendera stor fysisk ansträngning. Det är lätt att ta hand om en hängmatta, eftersom det inte absorberar fukt, efter täta tvättar torkar den snabbt, utan att ge ut en obehaglig lukt. I allmänhet är tillbehörsägarna nöjda med kombinationen av högkvalitativa produkter och optimal kostnad.


4 "Ljus Maria"


Det enklaste tillbehöret
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 300 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Produkten ser inte bara imponerande ut, men också ganska praktisk för daglig användning. Metallkrokar, med vilka den är fäst vid badets väggar upp till 100 cm, sprutas med en säker vit färg. Detta förbättrar konstruktionen av konstruktionen och skyddar motståndskraftigt mot korrosion. Tillbehöret utmärks av en U-formad konfiguration, som karapuzföräldrarna kallar en av de mest praktiska för att göra vattenprocedurer.

Tygbasen består av naturlig terryduk och syntetiskt nät. Materialet absorberar inte lukt, det ackumulerar inte smuts, skadliga ämnen. Tack vare den ursprungliga designen ger badprocessen smörgåsarna ett riktigt nöje. Och denna modell väger bara 100 gram.

3 Golden Goose No. 2


Antiallergent material
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 300 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det snövita tillbehöret lägger perfekt fokus på utformningen av ett babybad av vilken som helst färg. Dessutom kommer det inte att komma undan föräldrarnas uppmärksamhet av smulans minsta rörelse. Det här är ett av de bästa alternativen att många mumier väljer en mild känsla och dessutom anti-allergiframkallande tyg som håller barnet varmt, vilket är viktigt särskilt på vintern, för en tankeväckande design, användarvänlighet.Produkten tillverkad av bomull har dimensioner på 120x100 cm, bekväm för både nyfödda och äldre barn.

Denna modell är mycket hög kvalitet. Det finns inga veck som pressar på barnets ärr, böjda stygn och utskjutande trådar. Efter flera tvättar sätter inte hängmatta på sig, tygstrukturen blir inte tunnare. Bland fördelarna kallas och modellens goda representation i kommersiella nätverk.

2 TabiTi "Kup-kup"


Hög byggsäkerhet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 300 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tack vare metallkrokar som är ordentligt fastsatta på badets sidor kan modellen användas för hygienprocedurer, inte bara för nyfödda, utan även för barn upp till 6 månader. När du placerar smulorna får du en anatomisk form som ger dig fullständig handlingsfrihet för jordnöten. Huvudet på grund av bra chockabsorberande förmåga ligger alltid över vattnet, och med handtagen kan det nå ut till favoritleksaker.

Den 100 procent bomull som hängmattan är gjord av är behaglig för kroppen, orsakar inte irritation på huden, krymper inte efter upprepad tvätt, är hållbar. På fästpunkterna har strukturen en 2-lags struktur som ökar modellens driftsperiod. Föräldrar som den hastighet med vilken fixturen är fixerad på badet. Fördelarna inkluderar även kostnaden för tillbehöret.


1 "Papitto"


Bästa modelldesign
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 350 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Denna apparat kan orsaka endast de mest positiva känslorna hos barnet, och detta beror till stor del på hur lugnt badproceduren ska gå. Mjuka mönster i ögonvänliga toner hjälper till att skapa rätt humör. 5-vinkeldesignen har mjuka men tillförlitliga klämmor som gör barnets vistelse i hängmatta säkert och bekvämt.

Produkten består av två sydda delar. Den zon som är avsedd för placeringen av barnets huvud är gjord av mer tätt men väldigt mjukt naturligt tyg. Och resten har en finmaskad konsistens, vilket är mycket väl vatten. Materialet i form av styrka kan särskiljas som en fördel med modellen. Ytterligare förstärkning av strukturen är fäst vid gränsen runt omkretsen. Därför, även vid frekvent användning, sätter inte tyget på kanterna, det rinner inte. Man bör komma ihåg att produkten inte är avsedd för ett vuxenbad. Foldat barns tillbehör tar inte upp mycket utrymme när de lagras.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av hängmattor för badbarn?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner