10 bästa verktygen för möss

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa Ultraljud Repeller

1 Rent hus Bra kombination av pris och kvalitet
2 REXANT 71-0007 Perfekt att ge
3 Skadedjur Avvisa Riddex Plus Det bästa effektområdet (upp till 200 kvm)

De bästa limfällorna för möss

1 Kotofey Det bästa verktyget för platser där det finns barn och andra djur
2 Gryzunoff Kan installeras på platser där mat lagras
3 Lim alt Ger dig möjlighet att fånga små råttor

Det bästa ätbara betet

1 Rengör husgranuler Hög attraktionskraft för möss
2 Ratron Den bästa attraktionen för möss
3 Gryzunoff Användarvänlighet
4 Eurogard Det mest prisvärda priset

Obsessiva gnagare kan avsevärt förstöra livskvaliteten med deras närvaro. Grödor, bestånd och mer står på spel. Och oavsett var mössen odlas - i landet eller i lägenheten är det viktigt att bli av med dem så snart som möjligt.

Vi erbjuder ett urval av de bästa, enligt vår mening, medel från möss. Vilket i kombination hjälper till att ta bort andra oönskade grannar. Kvalificeringen inkluderar också humana repellenter med limfällor för mekanisk infångning och medel som provocerar död hos ett djur efter konsumtion. Urvalet är baserat på användarfeedback och expertrekommendationer.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

Bästa Ultraljud Repeller

Dessa medel tillåter kontaktlös, blodlös och helt säker för en person att rädda ett hem från irriterande gnagare. Handlingsprincipen bygger på generering av ljud som inte kan skilja sig från människor, men som signalerar risken för möss. Detta tvingar i sin tur dem att lämna territoriet.

3 Skadedjur Avvisa Riddex Plus


Det bästa effektområdet (upp till 200 kvm)
land: Kina
Genomsnittligt pris: 480 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Ultraljud repeller Pest Reject Riddex Plus kommer att lindra invånarna i lägenheten, inte bara från irriterande möss, men även från insekter. Den har ett ökat slagområde, kan skydda ett område upp till 200 kvadratmeter. Men man bör komma ihåg att närvaron av ett stort antal väggar och ljudabsorberande material (gardiner, mattor) kommer att kräva användning av ett extra instrument.

Pest Reject Riddex Plus blir helt av med möss i landet, i en stadslägenhet eller ett produktionsområde. Användarna i recensioner noterar inte bara effektivitet, men också kompaktitet, snygg prestanda, minimal strömförbrukning. Repeller är utrustad med en indikator som berättar användaren att enheten fungerar korrekt. Det kommer att tacka botemedlet för möss och insekter också med ett överkomligt pris som inte överstiger fem hundra rubel. Enheten är miljövänlig och har säkert en långsiktig effekt, täcker ett stort område och hämmar alla oönskade grannar.

2 REXANT 71-0007


Perfekt att ge
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1050 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

För dem som vill skrämma bort gnagare i ett lanthus som inte har el, kommer REXANT 71-0007 att göra. Enheten fungerar från ett solbatteri, för att uppnå önskad effekt, är det tillräckligt att installera det i marken på den mest soliga platsen av tomten och vänta på resultatet. Enligt dacha-ägarna räddade ultraljudsmätaren dem inte bara från möss utan även från råttor, mol och ormar. Enheten har ett imponerande utbud, vågorna sprids i alla riktningar till 30 meter runt.

Gadgeten är tillverkad av slitstark plast och utrustad med bra elektronik, vilket garanterar hållbarhet och skyddar mot fukt på ett tillförlitligt sätt. Genom att installera en sådan enhet i landet kan du glömma oönskade grannar för hela sommaren. Av minuserna är det värt att markera minskningen av effektiviteten under den långa frånvaron av soliga dagar. Resten av enheten kom tillräckligt in i toppen av de bästa ultraljudssåren hos möss.


1 Rent hus


Bra kombination av pris och kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 769 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Ultraljud repeller "Clean Home" - en av de mest populära bland användarna. Det rekommenderas av ägarna av privata hus och förortsområden, som en mycket prisvärd och mycket effektiv lösning för gnagare. För att använda repeller behöver du ett vanligt hushållsuttag med en spänning på 220 V. Enheten skyddar ett område på upp till 150 kvadratmeter från gnagare. Det enda villkoret för korrekt drift är avsaknaden av ljudundertryckande material.

När det gäller effektivitet noterar användarna i recensionerna att det i de första dagarna verkar som att det finns ännu fler möss. Faktum är att detta är ett bedrägligt intryck framkallat av det mer aktiva beteendet hos rastlösa gnagare som lämnar huset. Efter flera dagar är frånvaron av skadedjur redan märkbar. Enheten är energieffektiv, du kan inte ta bort den från uttaget. Av minuserna kan du bara notera behovet av att använda flera repellrar i ett hus med ett stort antal rum och partitioner. Annars är det en av de bästa enheterna, som på ett adekvat sätt tog en ledande position i sin rating kategori.

De bästa limfällorna för möss

Dessa medel från möss klassificeras som mindre humana än de föregående, men helt säkra för människor och husdjur. Gnagen sticker helt enkelt till den klibbiga basen och kan inte fortsätta på sin väg.

3 Lim alt


Ger dig möjlighet att fånga små råttor
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 143 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Lim från råttor och Alt-möss är ett effektivt sätt för mekanisk infångning av gnagare. Det är bekvämt att använda både i lägenheten och på dacha. Inte bara möss håller sig till basen, men också olika insekter. Enligt användarens återkoppling kan även en liten råtta fångas i ett större ämnesband. Verktyget innehåller inte giftiga och giftiga ämnen, har en hög grad av säkerhet. Du kan använda den utan tvekan i huset där det finns allergiker, små barn eller rastfria djur.

Användning av lim från råttor och möss är extremt enkelt: det räcker att förbereda ett substrat med en jämn yta och applicera på den en remsa av materia med en bredd av 1-3 centimeter. Sådana fällor måste placeras där gnagare oftast förekommer. Sådant lim kan användas för att skydda träd från olika skadedjur. Verktyget säljs i ett rör som väger 135 gram och har mer än överkomligt pris. Om gnagare inte ger vila, men du vill bli av med dem på ett mer humant sätt, rekommenderar vi dig att uppmärksamma denna produkt.

2 Gryzunoff


Kan installeras på platser där mat lagras
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 139 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

För dem som inte vill röra med lim, bör du vara uppmärksam på de färdiga kartongfallen. De är giftfria och helt säkra för andra. Förpackningen innehåller två brickor, som kan installeras på platser där musen fångade ögat oftast. Verktyget är bekvämt eftersom det inte finns något behov av att förbereda substratet och bilda en fälla. Nackdelen är att med det kan du fånga inte mer än två gnagare. I detta avseende har limet i röret en distinkt fördel.

Verktyget innehåller inte alls giftiga komponenter, är helt ofarlig för människor och husdjur, irriterar inte huden. På grund av detta kan fällor placeras på platser där produkter som är attraktiva för gnagare lagras. Användarvänlighet och säkerhet har gjort lösningen för möss "Gnagare" en av de bästa, och det fortsätter vårt betyg.

1 Kotofey


Det bästa verktyget för platser där det finns barn och andra djur
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 129 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Billig och ganska effektiv botemedel mot möss för en lägenhet eller ett lanthus. Lim kan du snabbt fånga och döda små gnagare. Särskilt viktiga medel under förutsättningarna när du behöver en giftfri lösning på problemet och det är omöjligt att använda giftiga beten och fällor. Lim "Kotofey" har ingen lukt, skrämmer inte bort möss, men fixar samtidigt de som kom till substansen.

Enligt användarens återkoppling har verktyget den optimala konsistensen, det sprider sig inte på golvet, torkar inte ut länge på applikationsplatsen, blir inte täckt med en skorpa, som kan ta bort limet på de önskade egenskaperna. "Kotofey" är lika effektivt både i torra och våta rum. Den enda nackdelen är minskningen av adhesivegenskaper under förhållanden med mycket låga temperaturer. Lim måste appliceras på substratet, så att det senare skulle vara bekvämt att förfoga över den fångade musen. Verktyget trivs överkomligt pris och en god volym på 135 gram. Det ingår tillräckligt i rankningen av det bästa.


Det bästa ätbara betet

Denna kategori innehåller produkter som kan vara farliga för människor eller husdjur. Därför bör de hanteras med stor omsorg och placeras på platser som endast är tillgängliga för skadedjur.

4 Eurogard


Det mest prisvärda priset
land: Italien
Genomsnittligt pris: 20 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Universalpellets är lika attraktiva för möss och grå råttor. Utmärkt för utrotning av gnagarekrossar och i sommarstugan och i lägenheten. I det senare fallet är det viktigt att se till att barn och husdjur inte har tillgång till bokmärkena. Eurogard kommer att vädja till sparsamma användare, eftersom den har den lägsta kostnaden. Betet är imponerande med sin speciella attraktion för gnagare, tack vare de speciella ämnena i kompositionen.

Efter att ha ätit, rör sig djuret runt om i landet för en tid, döden uppstår på dag 2-4. Det uppfattas inte av kongenare, som ett resultat av användningen av pellets, så att det är möjligt att utrota hela skörden. För att uppnå maximal effekt är det viktigt att regelbundet inspektera bokmärken och, om nödvändigt, uppdatera eller fylla locket. Användare rekommenderar det här verktyget för den privata sektorn, enligt dem hjälper det att snabbt bli av med gnagare. "Eurogardgranuler från råttor och möss" börjar på lämpligt sätt rankningen av de bästa sätten för en lägenhet och ett sommarboende.

3 Gryzunoff


Användarvänlighet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 30 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna tillverkare har tagit plats i flera kategorier av betyget på en gång, vilket vittnar om kvaliteten och effektiviteten hos sina produkter. Grain lokka "Gnagare" är billigt, men det eliminerar kvalitativt problem med möss. Även en enda användning av förgiftade korn leder till djurets död. Verktyget hjälper till att bli av med inte bara möss, utan även från små råttor och mol.

Verktyget kräver försiktighetsåtgärder vid användning. Dessutom bör du vara försiktig i privata hem där spannmål kan ätas av fjäderfä eller andra djur. Det är viktigt att placera bete på avlägsna gnagare migrationsställen. Effektivitet, användarvänlighet, mycket överkomlig kostnad - allt detta gjorde kornbetet "Gryzunoff" en av de bästa från möss. Det är mycket populärt hos användarna och fortsätter vårt betyg med värdighet.

2 Ratron


Den bästa attraktionen för möss
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 537 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Tyska botemedel mot möss syftar till snabb och effektiv bortskaffande av gnagare i lägenheten eller i landet, och i uthus och byggnader. Basen är ett modernt verksamt ämne - bodifacum, som efter 4-7 dagar provocerar djurets död. Det är smärtfritt, inte alarmerande anhöriga. På grund av detta fortsätter hästen att äta giftet tills det försvinner helt.

Betet delen och har en pasty konsistens. Det är mycket bekvämt, det finns inget behov av att bilda fällor, det räcker bara för att sprida ut pinnarna på platserna för migrering av möss och regelbundet kontrollera deras tillstånd. Verktyget Ratron har en hög attraktionskraft för gnagare, den kan användas både i torra och i våtrum.Av minuserna kan noteras endast imponerande kostnader. Detta är det dyraste verktyget för alla listade. Ändå är detta en av de mest effektiva lösningarna som förtjänar titeln på det bästa.


1 Rengör husgranuler


Hög attraktionskraft för möss
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 48 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Detta är ett av de mest favoritverktyg av trädgårdsmästare och invånare i den privata sektorn. Granulat är lätt att använda och mycket effektivt. Doften orsakar en stark attraktion hos gnagare, de springer till det giftiga betet, äter det och dör efter en tid. Erfaren användare i recensioner rekommenderar att du bildar speciella substrat, som matare, för att undvika att dra bort pelletsna. Efter 1-2 dagar är det nödvändigt att inspektera layouten och antingen fylla upp de ätna granulerna eller uppdatera det smutsiga giftet.

Om betet inte berörs väljs platsen felaktigt och mössen går inte där. Det är nödvändigt att omplacera facket. Förutom hög attraktivitet är det värt att notera tillgängligheten, ett hundra gram pengar från möss kan köpas för cirka 50 rubel. Denna mängd är tillräcklig för 5-7 matare. Av minuserna, naturligtvis, hög toxicitet. Bör inte glömma försiktighetsåtgärderna, det är önskvärt att placera giftet på platser som är otillgängliga för andra djur. Granuler med lukt av valnöt "Clean House" är en av de bästa i graden av effektivitet.

Populär omröstning - vem är tillverkaren av de bästa produkterna från möss?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner