12 bästa sommarlägerläger

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa sommarlägerna i utlandet

1 Moreton Hall School Det bästa programmet för barn och föräldrar
2 Les elfes Året runt internationella läger i Alperna
3 Ridley college Det optimala förhållandet mellan studier och underhållning
4 City Football Academy Engelska + fotboll Det bästa valet för fans av sportspel.

Rysslands bästa sommar språkläger

1 Yunium Den bästa semesteren till sjöss med intensiv engelskspråkig träning
2 Smart semester Undersökning av materialet på en exklusiv metod
3 Barn i Orange Det längsta skiftet. Kampanjer för återkörning
4 Abc läger Vila på stranden av Baikal-sjön. Undervisar engelska i min egen spelteknik

De bästa sommarlägerna i närheten av Moskva

1 Montana Camp Engelska, franska, tyska och kinesiska klasser
2 MILC Två boendealternativ. Rabatter för stora familjer
3 Storbritannien Stäng plats. Anpassat program för olika kunskapsnivåer
4 Fun English Holiday Fördjupning i konversationsmiljön utan att gå utomlands

Långa semesterar ger ett utmärkt tillfälle att tillbringa tid inte bara med nöje, men också med fördel. Och om de exakta vetenskaperna kräver det mest allvarliga tillvägagångssättet, kan studien av ett främmande språk mycket framgångsrikt kombineras med en fullvärdig vila, helt enkelt genom att skicka ditt barn till ett sommarlägerläger. Där kommer han, i sin kollars krets och under professionella lärares övervakning, att lekfullt kunna "dra upp" sin språkkunskap eller till och med lära sig engelska från början.

De bästa sommarlägerna i utlandet

Enligt föräldrarna visar de bästa resultaten att man lär sig med den så kallade "full nedsänkning" i språkmiljön. Ett sådant format kan endast tillhandahållas av ett lägerläge utomlands - i England, Kanada, USA, Schweiz och andra länder. Barn som kommer från olika delar av världen för ett tag blir ett sammanhängande lag. Detta gör dem mer befriade, minskar rädslan för att kommunicera på ett främmande språk och därmed bidrar till att navigera i en utländsk kultur och språkvetenskap.

4 City Football Academy


Engelska + fotboll Det bästa valet för fans av sportspel.
Webbplats: mancity.com
land: Storbritannien
Betyg (2019): 4.7

Skolbarn som inte är likgiltiga mot världsfotbollen och aldrig saknar Premier League-matcherna, kan ta tillfället i akt att kombinera sin passion med en önskan om att förbättra oral engelska på kort tid. Detta kommer att hjälpa dem sommarlägerläger, skapat på grundval av Manchester Football Academy City Football Academy. För inlärning och rekreation uppmanas tonåringar 9-17 år. Utbildningen omfattar 15 timmars träning under ledning av de bästa utbildarna, och lika mycket tid spenderas på språkkurser. Klasser hålls i grupper om 12 personer, och pojkarna och tjejerna lärs separat.

Varaktigheten av ett standardskifte i City Football Academy är 14 dagar. Kostnaden för en resa för en person är cirka £ 2700. Detta belopp inkluderar fullbostadsboende på campus, användning av lokalt bibliotek, datorklass och rekreationsområden. För underhållning erbjuds barn utflykter till Manchesters ikoniska platser (Stadium och National Football Museum), samt olika tävlingar, temafester och andra kulturella evenemang direkt på Akademins territorium.

3 Ridley college


Det optimala förhållandet mellan studier och underhållning
Webbplats: ridleycollege.com
land: Kanada
Betyg (2019): 4.8

Ett annat utländskt läger för tonåringar, som med rätta kan kallas det bästa när det gäller förhållandet mellan utbildnings- och underhållningsdelar, är Ridley College, beläget i St. Catharines, Kanada.I den äldsta privatskolan kan barn 9-17 år inte bara lära sig att kommunicera flytande på engelska, men ser också själva de mest imponerande sevärdheterna i landet: Niagara Falls vid gränsen till USA, Crystal Beach, CN Tower och andra intressanta objekt.

Skolprogrammet är anpassat till olika nivåer av språkkunskaper, så det uppfattas lätt av någon tonåring. För mer produktiv träning i lägret ges särskilda villkor för bosättningen - barn är inrymda i dubbelrum, som delas med samma ålder av sitt kön, anlände från ett annat land. En sådan teknik gör att eleverna kan övervinna det psykologiska barriäret och fritt verka på de ord de har lärt sig för att använda dem i samtal med utlänningar. Kostnaden för en tre veckors vistelse på Ridley College börjar vid 5000 kanadensiska dollar per person. Betalning för flyg, konsulära avgifter och researrangörstjänster ingår ej i detta belopp.

2 Les elfes


Året runt internationella läger i Alperna
Webbplats: leselfes.com
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.9

Språkläger Les Elfes ligger i kanske den mest pittoreska platsen i Schweiz - den dyra och populära skidorten Verbier. Minsta ålder för studenter i denna institution är 7 år. Eleverna är indelade i grupper efter ålder och kan, beroende på utbildningsnivå, delta i normala eller intensiva kurser på engelska, tyska, spanska eller franska. Utbildningsprogrammets huvudinriktning handlar om utveckling av talförmåga och för bättre mastering av materialet utförs träning inte bara i klasserna utan fortsätter även under spel och utflykter.

För en vistelse på två veckor (det vill säga varaktigheten för ett skifte vid Les Elfes) måste du betala från 4 420 schweiziska franc. Detta är det lägsta beloppet som inkluderar språkliga lektioner för det valda systemet, utbildningsmaterial, boende, måltider, försäkringar och extracurricular aktiviteter. Efter avslutad kurs får varje student ett specialbevis. Ett intressant faktum - till skillnad från de andra deltagarna i rangordningen, accepterar lägret i Les Elfes barn inte bara på sommaren utan också på vintern. Samtidigt kan upp till 130 studenter hysas här.


1 Moreton Hall School


Det bästa programmet för barn och föräldrar
Webbplats: moretonhallschool.com
land: Storbritannien
Betyg (2019): 5.0

Den berömda engelska skolan för flickor Moreton Hall School, som ligger vid gränsen mellan England och Wales, från juli till augusti, slutar sitt arbete och blir till ett internationellt läger för att lära sig engelska. Varaktigheten av en ankomst varierar från 1 till 7 veckor, familjer med barn från 3 år accepteras att stanna. Den unika tekniken, där stor betydelse ges inte bara för den pedagogiska delen utan också för underhållningskomponenten, låter dig njuta av familjen kul tillsammans och utan stor ansträngning förbättra din kunskap om ett främmande språk.

Gästerna är inrymda i skolans bostad. Det maximala antalet boende i rummet - 3 personer. Kurser utförs för grupper med olika kunskapsnivåer, upp till 15 studenter i varje klass. Det extracurricular programmet inkluderar simning, dans, teater, tennis och andra intressanta aktiviteter. Kostnaden för boende, mat och utbildning på Moreton Hall School är från £ 1,900 per vecka. Flygbiljett, transfer, sjukförsäkring, registreringsavgift och vissa andra handlingar och tjänster debiteras separat. Bedömning av recensionerna är detta utan tvekan det bästa europeiska lägret för gemensam utbildning på grundval av en av de mest prestigefyllda institutionerna i landet.

Rysslands bästa sommar språkläger

Om utländska läger av någon anledning inte är lämpliga för dig, kan du överväga ett värdigt alternativ - ryska språkprogram. För att arbeta i dem är lärare från "media" -miljön oftast anställda, det vill säga utlänningar som lätt och på ett förståeligt språk kan förklara barnet alla nyanser av uttal och stavning av engelska, franska eller tyska ord.Utöver klasser inkluderar boende i hushållsläger olika sportevenemang, tävlingar, kreativa kurser och andra intressanta evenemang, som också hålls i "engelska bara" formatet.

4 Abc läger


Vila på stranden av Baikal-sjön. Undervisar engelska i min egen spelteknik
Webbplats: abc-camp.ru; Tel.: +7 (3952) 78-21-09
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

ABC Camp (ABC på Baikal) är utan tvekan en av de mest kreativa deltagarna i vår recension. Från och med platsen (geografiskt ligger basen på en mycket vacker plats, vid stranden av den berömda sjön Baikalens grunda) och slutar med sina egna undervisningsmetoder. Konceptet som utvecklats baseras på ett 10-dagars action-äventyrsspel, som är en blandning av ett litet glömt sovjetiskt Zarnitsa och projekt närmare ett modernt barn, såsom Mortal Combat. Samtidigt måste alla som blev medlem av Summer Town följa strikta regler - "Inte ett ord på ryska!"

Lägret accepterar tonåringar från 10 år och vuxna från 18 år och äldre, med en engelsknivå som inte är lägre än Pre-Intermediate. Boendemiljöerna vid ABC Camp är ganska sparta, vilket motsvarar den allmänna idén om friluftsliv. Barn är upptagna i campingtält, på sommarstadsområdet finns ett tvättkomplex, matsal, tält för spel och gazebos för träning. Lägret om lägret bevakas dygnet runt. Kostnaden för ett skift år 2019 beror på den valda säsongen och börjar från 11 800 rubel. Vägen till objektet och tillbaka ingår ej i detta belopp och måste betalas separat.

3 Barn i Orange


Det längsta skiftet. Kampanjer för återkörning
Webbplats: in-orange.ru; Tel.: +7 (812) 612-01-20
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

Barnen i oralt språkläger för barn drivs av Orange Language Center, en ganska känd engelskskola i St. Petersburg. Under sommarsemestern kan barn från 7 till 15 år slappna av i det, ha kul med sina kamrater och lära sig visdom av ett främmande språk. Lägret skiljer sig från andra liknande strukturer genom längre skift (20 dagar jämfört med de vanliga 14) som äger rum på Svyazist rekreationscenter (Leningradregionen), på en plats med vacker natur och under dygnet runt säkerhet.

Kostnaden för en full biljett år 2019 är 58.020 rubel. Men på hemsidan in-orange.ru hittar du en lista över rabatter som är tillgängliga för elever från centret, barn från samma familj eller de som väljer ut barn i orange för sin sommarlov. Engelska lektioner hålls varje dag (minst 1,5 timmar) och i fritiden får barnen möjlighet att visa sina talanger i en rad olika tävlingar och evenemang. Måltider i lägret är 5 måltider om dagen, det finns en tyst timme och obligatorisk pension vid 22.15. Äldre barn, från 15 år och äldre, är inbjudna att delta i Tonåringar i Orange-programmet, speciellt utformade för denna åldersgrupp.

2 Smart semester


Undersökning av materialet på en exklusiv metod
Webbplats: smartholidays.spb.ru; Tel.: +7 (812) 571-56-82
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

"Smart Holidays" är ett utvecklingsprogram för att undervisa engelska utanför skolan, som utvecklades i St Petersburg redan 2000. Idag kan deltagarna inte bara vara bosatta i St Petersburg, utan också studenter från andra städer i vårt land. För att göra detta, besök helt enkelt sommarläger med samma namn, där en erfaren lärare hjälper dig att navigera bättre på ett främmande språk. Organisationen utvecklas dynamiskt och är i stor efterfrågan och förtroende hos föräldrarna. Nummerna kan tjäna som bevis för detta: Idag, "Smart Holidays" för ett skift tar cirka 500-600 gäster, medan i första loppet översteg antalet sökande något över 20 personer.

Lägret ligger på territoriet av rekreationscentret "Blue Lake", Leningrad-regionen, pos. Tsvelodubovo. Att bo på denna ekologiskt rena plats, omgiven av tallskog, har en positiv effekt på barnets immunitet, vilket gör den mer motståndskraftig och stark.Och en intensiv kurs att lära sig engelska, som syftar till att utveckla konversationsförmåga och utarbeta grammatiska strukturer, gör det möjligt att kombinera hälsofördelar med fördelarna med mental tillväxt. Lägret accepterar barn från 7 till 17 år. Tonåringar förenas i grupper efter ålder och bosatte sig i en 2-vånings tegelbyggnad. En säkerhetsvakt och en läkare arbetar 24 timmar om dygnet. Kostnaden för tillståndet - 55 010 rubel. Överföring till båda sidor betalas dessutom.

1 Yunium


Den bästa semesteren till sjöss med intensiv engelskspråkig träning
Webbplats: uniumcamp.ru; Tel: 8 (800) 555-71-17
land: Ryssland
Betyg (2019): 5.0

Det federala nätverket "Unium" har funnits på den ryska tjänstemarknaden under ganska lång tid - i mer än 20 år. Började sin verksamhet som vanliga kurser för att förbereda universitetets entré, under denna tid utvidgade organisationen så mycket att den öppnade sina utbildningscenter i många stora städer i Ryssland och började också ta ut skolbarn till sommarläger för barn från 10 år.

En av de mest populära områdena som erbjuds av denna språkskola är verkligen sommar på Svarta havet. Under de 14 dagarna av skiftet kommer barnen att kunna studera vid "Academy Unium", delta i spännande spel och uppdrag, gå på utflykter och naturligtvis ha gott om havsvatten. Programmet för studier av främmande språk innehåller en utbildning i talat engelska, vilket gör att du kan expandera vokabulär och förbättra kommunikationsförmåga. Klasser hålls dagligen, och efter att de har examen, förbereder killarna ett slutligt projekt - en video, en presentation eller en frågesport på engelska. Kostnaden för vila utan att ta hänsyn till vägen är nästan 77 000 rubel. Gästerna har ett 4-stjärnigt hotell Gorki Panorama som ligger i staden Sochi.


De bästa sommarlägerna i närheten av Moskva

Nyligen har många invånare i Moskva och städerna närmast huvudstaden valt den mest prisvärda sommarsemestern för sina barn inte långt hemifrån. I det här avsnittet kommer du att kunna bekanta dig med de bästa alternativen för att lära sig ett främmande språk i din region. Eftersom det är ganska svårt att objektivt utvärdera den pedagogiska komponenten, i urvalsprocessen leddes vi av feedback från gäster och deras föräldrar. Som ett resultat har vi samlat 5 verkligt effektiva språkliga läger i Moskva regionen med bekväma levnadsvillkor och ett rikt utbildningsprogram.

4 Fun English Holiday


Fördjupning i konversationsmiljön utan att gå utomlands
Webbplats: compasscamp.com; Tel.: +7 (495) 228-18-20
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Ett bra sommarläger för barn med en enda "minus" - fungerar bara 2 månader, juni och juli. Resten av Fun English Holiday är ganska värdig konkurrens till andra deltagare i vårt betyg, och erbjuder sina gäster bekväma rum, välskötta områden samt ett varierat utbildnings- och nöjesprogram. Baserad organisation i förorterna, i hälsocentret "Red Carnation", där lägret rymmer 2 byggnader. Vacationers är inrymda i dubbel och trippelrum med alla bekvämligheter och en säng med ortopedisk madrass. För barn gavs 5 måltider om dagen. Det finns en inomhuspool och ett multifunktionellt sportkomplex som gästerna i lägret kan använda.

Engelska lärs minst 3 timmar om dagen. Huvudfokus ligger på konversationspraxis med nedsänkning i språkmiljön utan att gå utomlands. Materialet presenteras i en tillgänglig form av spännande spel, där presentatörerna är erfarna utländska lärare med en lång rekord av arbete. Förutom träning, hålls olika sport tävlingar, vetenskapliga verkstäder, diskotek och intra-rad händelser i lägret. Kostnaden för ett skifte i Fun English Holiday är 48 000 rubel. om 14 dagar. Åldersbegränsningar - 9-16 år.

3 Storbritannien


Stäng plats. Anpassat program för olika kunskapsnivåer
Webbplats: ukcamp.ru; Tel.: +7 (499) 753-32-44
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

Kreativt språkläger "Storbritannien" inbjuder barn från 6 till 17 år som erbjuder dem att koppla av i naturen, få nya intryck och i en avslappnad atmosfär för att höja sin kunskap om engelska till en ny nivå. Som i andra liknande organisationer läggs tonvikten här på spelpresentationen av information. Skolbarn förbättrar sin talande och upprepar reglerna under ledning av professionella lärare med omfattande lärarupplevelse.

Enligt graden av språkutbildning är eleverna indelade i separata grupper på upp till 12 personer. Klasser hålls dagligen enligt en speciellt utvecklad kommunikativ metod, och varar i minst 1,5 timmar. Alla rådgivare som arbetar i lägret, har specialutbildning eller är doktorandskandidat i pedagogiska eller språkliga universitet. Programmet för "Förenade kungariket" utförs på "Skogsstaden", som ligger i ett av de mest pittoreska hörnen av Moskva, bara 15 km från Moskvas ringväg. Kostnadskostnaderna beror inte på det valda ankomstdatumet och är 49 950 rubel. för en 14-dagars skift per person.

2 MILC


Två boendealternativ. Rabatter för stora familjer
Webbplats: lager.milcentre.ru; Tel.: +7 (495) 997-23-65
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

Utbildnings språkcentrumet MILC (Moscow Innovative Language Center) grundades 2010, och sedan dess anses det med rätta vara en av de mest respekterade institutionerna inom detta område. Under åren öppnades på grundval av organisationen: tvåspråkig dagis, familje resor klubb och flera internationella språk läger.

För barn som inte ska resa utomlands, erbjuder MILC en bekväm vila i de ekologiskt rena regionerna i närmaste Moskva-regionen - Kurkino och Khimki. På föräldrarnas begäran kan du välja två boendealternativ, dag eller dygnet runt. Kostnaden för ankomst i 14 dagar beror på det köpta paketet: 38 500 eller 42 000 rubel. respektive. Oavsett vilken typ av vistelse som helst, deltar alla barn i obligatoriska engelska lektioner (14 akademiska timmar per skift), vars lärare är "modersmål" av språket. Dessutom erbjuder lägret ett teaterföreställning på engelska, dagliga temainrangemang, promenader, kreativa och matlagningsverkstäder och andra intressanta aktiviteter. MILC-lägret är utformat för antagning av tonåringar från 10 år. För medlemmar i stora familjer rabatt.


1 Montana Camp


Engelska, franska, tyska och kinesiska klasser
Webbplats: montanacamp.ru; Tel.: +7 (495) 227-99-17
land: Ryssland
Betyg (2019): 5.0

Den största skillnaden i Montana Camp sommarskola är dess flerspråkighet. Medan majoriteten av liknande barninstitutioner erbjuder studerande endast engelska, i detta läger nära Moskva kan du förbättra din kunskap om grunderna i tyska, franska och till och med kinesiska. Enligt bolagets hemsida utförs klasser av så kallade "talade högtalare" - personer med professionell språklig utbildning som hjälper dig att lära dig rätt uttal, rädda dig från misstag och lära dig barnens naturliga talförhållande. Efter att ha analyserat erfarenheterna från de senaste åren beräknade Montana Camp den optimala varaktigheten av lektionerna - högst 3 timmar per dag.

Geografiskt ligger lägret i Kolomna, 110 km från Moskva. Förutom att lära sig främmande språk anordnar lärare och rådgivare intressanta dans- och sportaktiviteter för sina gäster. Här kan du ansluta sig till filmkunst, gå på kreativa verkstäder, uppdrag, fester och diskotek. Barn från 8 till 17 år accepteras för boende. Kostnaden för en tvåveckorsskift beror på det valda programmet och börjar med en mängd på 51 000 rubel.I priset ingår också fem måltider och transfer från kontoret på Warszawas motorväg till rekreationscentret och tillbaka.

Populär omröstning - vilket sommarläger är det bästa?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner