10 bästa sätt att smala porer

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa sätt att smala porer

1 Poreless Power Liquid Bästa prestanda
2 PURE & PERFECT Mattifying Tonic Utmärkt universell botemedel
3 La Roche-Posay Effaclar Djuprengöring
4 Vichy Normaderm Effaclar Effektiv återhämtning
5 Bioderma sebium De bästa läkningstegenskaperna
6 Mizon acence fläck Uttalad antifungal verkan
7 Tea Tree Pore & Sebum Lämplig för känslig hud
8 Ciracle Pore Control Tänder ansiktstonen
9 Ducray keracnyl Enkel formel
10 Garnier "Clean Skin" Bästa pris

Oavsett säsong och väderlek behöver problemskikt noggrann vård. Det klassiska systemet som består av stegen "rengöring, toning, fuktgivande" vid utslag bör korrigeras med hjälp av specialprodukter. Oftast syftar deras åtgärder till att begränsa förstorade porer. Om porerna förstoras, kommer de sannolikt att vara förorenade. Smutsig luft, ohälsosam kost och rökning - allt detta kan påverka utseendet på sebaceousproppar. I huden med föroreningar, andas försämras, förändras hudfärgen och andra problem uppstår. Därför är det värt att ägna särskild uppmärksamhet åt produkter som arbetar för att begränsa porerna.

Urval av krämer, masker och tonikum med synliga hudproblem bör ske uteslutande med en kosmetolog eller en hudläkare. Oberoende val av medel kan förvärra situationen i ansiktet. För punktutslag och förstorade porer kan du använda värdet nedan. Den presenterar de 10 bästa sätten för deras inskränkning. Effektiviteten hos produkterna bekräftas av ett högt användarbetyg.

Topp 10 bästa sätt att smala porer

10 Garnier "Clean Skin"


Bästa pris
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 267 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Den mest prisvärda produkten i rankningen. Tonic för nödminskning av porer och mattor kan köpas hos alla butiker, ingen anledning att vänta och beställa. Designad för att rengöra huden med svarta prickar, utslag och akne. Kämpar oljig och täppt porer. Sammansättningen av de billiga fonderna - zink, salicylsyra och eukalyptus. Zink hjälper till att reglera produktionen av talg och torkar, syrorna i formeln har en antibakteriell effekt, och eukalyptus hjälper till att rengöra huden utan att överdriva den, utan tvärtom att närma den med fördelaktiga komponenter. Med regelbunden användning lovar tillverkaren trånga porer på ren hud utan oljig glans.

Tyvärr är användarrecensioner ofta annorlunda än företagets garantier. Många märker att tonik bara förvärrade situationen. Andra hävdar att produkten - den billigaste frälsningen från utslag och brister. För sådana små pengar hittade någon verkligen en bot för problemskinn.


9 Ducray keracnyl


Enkel formel
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 940 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Franskt läkemedel för toning av problem dermis. Det blir det perfekta andra steget i vården av fet hud som är utsatt för utslag. Lotion rensar och hjälper till att bli av med akne. Lättvattenformeln bekämpar överdrivna sekretioner och förhindrar inte förstorade porer. Effekten uppnås med hjälp av glykolsyra i kompositionen. Mjölksyra hjälper till att hantera befintliga brister. I kombination med salicylsyra uppnås en mild exfolierande effekt. Huden blir inte bara mer perfekt, men också märkbart mjukare.

Huvuddelen av toniskt vatten är hamamelis. Råmaterial är kända för deras antiinflammatoriska egenskaper. Tillverkaren rekommenderar att produkten används två gånger om dagen. Om du torkar ansiktet med en bomullsplatta innan du applicerar grädden kan du märka signifikanta förändringar och positiva resultat på kort tid. Användarna har en positiv inställning till detta verktyg. En minus kan anses vara ett högt pris med hög konsumtion.

8 Ciracle Pore Control


Tänder ansiktstonen
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 1 190 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Enkel åtgärd för användning före dagkräm. Effektivt serum arbetar aktivt för att smala porer och rensar huden. Väljusterar ton och hudfärg. Kompositionen syftar till att bekämpa det högt aktiva arbetet i talgkörtlarna, som stänger porerna och inte tillåter dem att andas. Serum är utformat för att skydda mot utseendet på svarta fläckar och komedoner. Den aktiva beståndsdelen i kompositionen är kamillextrakt, känd för dess antibakteriella egenskaper. Produkten lugnar huden och försöker stimulera en snabb uppdatering. Nästa aktiv ingrediens här är Hamamelis extrakt - ett antiseptiskt medel som är vanligt i kosmetiska produkter. Tillverkaren rekommenderar att man kombinerar serum med rengöringsdukar.

Användning av serum regelbundet kommer att bidra till att minska utslaget och väsentligt smala de förstorade porerna. Gradvis blir ansiktet helt rensat av akne och svarta fläckar. Produkten bör appliceras med lätta massagebehållanden för att torka, tidigare rengjord hud i ansiktet.


7 Tea Tree Pore & Sebum


Lämplig för känslig hud
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 1 350 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Tea Tree Oil är allmänt känd för sin helande egenskaper, liksom dess aktiva kamp mot utslag och svarta fläckar. Baserat på dessa egenskaper hos råvarorna har det koreanska företaget släppt en lättemulsion som kan lösa alla hudproblem. Produkten är idealisk för hud med ökad produktion av talg och förstorade porer. Serum torkar lite och eliminerar oljig glans. Formeln rensar väl och lämnar en unik känsla av friskhet. Extraktet från Centella Asiatica hjälper till att läka huden och bekämpar rynkorna väl. Med hjälp av beståndsdelen uppnås en normal cellulär metabolism och blodmikrocirkulationen förbättras. Vulkaniska vattenmättnader med kisel, kalcium och andra mineraler. Komponenten är användbar för känslig hud.

Andra komponenter sköter omedelbart huden, hjälper till att läka och förminska de förstorade porerna. Regelbunden användning har en bra effekt på hudens renhet, bryr sig om det och eliminerar glansen. Tillverkaren rekommenderar att produkten appliceras 1-2 gånger om dagen. Bäst av allt går det under en dagkräm eller under en närande mask.

6 Mizon acence fläck


Uttalad antifungal verkan
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 1 199 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En intressant nyhet presenterad på den koreanska marknaden. Tvåfaspulver för en kort tid diskuteras av användarna, men har redan lyckats vinna många köpare hjärtan. Produkten är avsedd för punktanvändning på rodnad, ytor med förstorade porer eller inflammationer. Produktens formel lugnar det irriterade området, hjälper till snabb läkning. Perfekt för användning på hud efter hud. Verktyget består av två lager - vätska och pulver. Tillverkaren motverkar starkt blandningsnivåerna. För att använda produkten är det tillräckligt att sänka bomullspinnen i det och applicera den på de störande områdena. Verktyget används som en mask - inget behov av att spola.

Det gula skiktet innehåller sådana torknings- och antiinflammatoriska komponenter som salicylsyra och glykolsyra, extrakt av hallon, murgröna och citron. Rosa pulver är zinkoxid med järnoxid. Kombinationen arbetar för att minska rodnad, klåda och brännande. En stark antimikrobiell effekt uppnås, vilket hjälper både att behandla befintliga inflammationer och för att förhindra framväxt av nya.


5 Bioderma sebium


De bästa läkningstegenskaperna
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 1 660 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Produkt för behandling av hud från det kända franska varumärket. Det är en av komponenterna i en hel rad vård för en problemperson.Idealisk för användning av ungdomar, eftersom särskilt aktiv frisättning av talg observeras under övergångs ålder. Så det finns också synliga problem med dermis. Sebium-linjen ger professionell vård. Det kan betraktas som ett steg i komplex behandling eller som en aktiv självständig botemedel mot aknekontroll. Koncentrat reducerar porerna avsevärt och förbättrar texturen. Komplexet är aktivt arbetskomplexa företag Fluidactiv, vilket bidrar till att minska sebumutsläppet. Agaric syra och extraktet av Fomes officinalis svampar tätt sammandrag porer och platta lättnad.

Preparatet passar perfekt in i den dagliga hudvården med utslag och förstorade porer. Det bör appliceras efter noggrann rengöring med mjuka skum eller geler eller efter en rengöringsmaske. Användarna tror att produkten uppmärksammar köparna. Många rekommenderar att försöka hela linjen i företaget, som syftar till att bekämpa de förstorade porerna. Den mest betydande nackdelen här kommer att vara ett mycket högt pris för en liten volym.


4 Vichy Normaderm Effaclar


Effektiv återhämtning
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 1 097 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En välkänd lotion från det franska företaget kämpar effektivt med expanderade porer och brister. När man använder hela linjen av farmaceutisk kosmetika, är det en återhämtning av ansiktet och dess förändring till det bättre. Tonic hjälper till att smala porer, minska deras storlek, rena. Även Efaklar mattas effektivt, vilket är viktigt för personer med förstorade porer och ökad salivation. Moderna rengöringskomponenter hjälper till att bli av med alla möjliga problem med epidermis, inklusive akne. En speciell kombination av rengöringsingredienser och lipo-hydroxysyror lindrar huden från brister, utplånar sin färg och skalar bort. Lotionen hjälper också att behålla den nödvändiga fukten.

För bästa effekt rekommenderas att produkten appliceras med en välvattad bomullsplatta på ren hud. Innan detta bör du använda en pappersservett för att avlägsna överskott av fukt. Tillverkaren rekommenderar att ge handdukar till alla personer med hudutslag. Efter en tid efter appliceringen behöver toniket bli vått ansikte och applicera huvudkrämen.

3 La Roche-Posay Effaclar


Djuprengöring
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 1 336 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Produkt för djup och märkbar rengöring. Regelbunden användning säkerställer förminskningen av förstorade porer och förbättrar utseendet på hela ansiktet. Tonic arbetar för en mild hudutjämning. Lätt formel eliminerar möjligheten att bilda komedoner och subkutan akne, vilket lätt kan förekomma med problemskinn med felaktig vård. Lotion innehåller inte oljor. Sammansättningen säkerställer effektiviteten av åtgärden. Zinksalter och anti-kalkstenskomponenten bekämpar aktivt mikrober som bildar utslag. Den näst viktigaste komponenten är det speciella termiska vattnet, vilket hjälper till att sluta irritera och fuktar huden. Tillverkaren rekommenderar att du använder lotion två gånger om dagen för att återfuka ansiktet och décolleté.

En kvalitetsprodukt som arbetar för att smala porerna kan endast köpas på apotek. Användare lämnar positiv feedback om denna tonic. Observera att priset, jämfört med andra produkter, inte är särskilt dyrt. Nackdelen är den långa sökningen efter medel och snabb inköp.

2 PURE & PERFECT Mattifying Tonic


Utmärkt universell botemedel
land: Spanien
Genomsnittligt pris: 1 973 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Spansk tonic arbetar aktivt för att minska hudutslag och förminskning av förstorade porer. Den unika formeln har en uttalad antibakteriell effekt. Kompositionen klibbar väl, skärpar huden och stärker den också. En lätt tonic reducerar skenan på ansiktet och reglerar talgkörtlarna för att minska talgkänslan.Regelbunden användning återställer pH-balans och mattes utan användning av andra kosmetiska produkter. Den aktiva ingrediensen här är hamamelisvatten, känd för dess antiseptiska egenskaper. Det svaga extraktet av svampen Fomes Officinalis hjälper till att bli av med förstorade porer och sätta i ordning det övergripande utseendet. Zinksaltet av karboxylsyra skalar väl och tar långsamt bort efter akne. Linfrö extrakt hjälper till övergripande helande.

Tillverkaren rekommenderar att du applicerar tonic efter noggrann rengöring med ansiktsvask från samma linje eller innan du applicerar en mask. Användarna märker dock att effekten inte minskar även när man kombinerar olika företag och produkter med olika effekter. Tonic mångsidig och beprövad fungerar bra. Den mest betydande nackdelen i hans fall kommer att vara det höga priset.


1 Poreless Power Liquid


Bästa prestanda
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 1 990 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Huvuduppgiften för kärnan är den snabba förminskningen av porerna. Den koreanska produkten från den nya generationen väl löser problemet med missfel i ansiktet. Kärnan rensar väl och lätt exfoliates det hörna lagret av epidermis. Produkten mattar också bra och eliminerar glansen för hela dagen. På grund av produktens speciella formel blir pigmentering och post-akne lättare. De viktigaste arbetskomponenterna för produkten är mint, salicylsyra och vitt willow-extrakt. Kombinationen av naturliga ingredienser och mild syra hjälper till att uppnå perfekt hud på kort tid. Det har en antibakteriell effekt och förbättrar den totala hudfärgen. Förutom de aktiva inskränkningskomponenterna finns betain i kompositionen, vilket hjälper till att hålla fukt och arginin, som snabbt läker alla möjliga sår.

Användarna pratar positivt om kärnan, många anser det som bäst. Det är bekvämt att använda det innan du applicerar grädden som en lätt outplånlig mask. Produkten kombineras väl med andra tonics och hemlagad syraskal. När du använder, glöm inte solskyddsmedel som det sista försiktighetssteget.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av medel för att smala porer?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner