Top 10 müsli

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa müsli

1 Dorset spannmål Den bästa kompositionen
2 AXA Hög effektivitet
3 Dr. Oetker Populär och prisvärd produkt
4 Bruggen gourmet Den mest balanserade
5 Kellogg's Extra Bästa bantning
6 VkusVill Lätt att smälta
7 MATTI Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
8 Bra liv Innehåller fruktos
9 Era av spannmål Rik komposition
10 Wow! Prisvärd pris

Frukost är dagens viktigaste måltid. Det är nödvändigt att måltiden innehåller proteiner, fibrer och kolhydrater, mättade och ger en uppgift om glädje. Som ett användbart mellanmål kan du använda havregryn eller rostat bröd. En blandning av torkad frukt, spannmål, kli och bär är idealisk för en morgondiet och överbelastar inte magen. Därför gör många människor ett val för mysli. De behöver inte vara beredda, du bör bara fylla produkten med mjölk eller vatten.

Användbara matintagskostnader med energi för hela dagen, eftersom mat från hela korn absorberas under lång tid, stabiliserar blodsockret och ger mättnad. Kroppen spenderar mycket energi på bearbetning av långsamma kolhydrater, vilket bidrar till förbättrad metabolism och tidig viktminskning. Fiber, som ingår i dessa frukostar, rensar tarmarna. Korn, bär och frukter stärker immunsystemet och skyddar mot säsongsbetonad avitaminos. Karbohydratmat hjälper till att producera hormonet av lycka - serotonin, vilket lugnar nervsystemet och förbättrar humör. Nedan är en rankning av den allra bästa mysli för din morgonkraft.

Topp 10 bästa müsli

10 Wow!


Prisvärd pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 70 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Brandmüsli kan ofta hittas i stora livsmedelsbutiker. Det omfattande utbudet och det låga priset gör det möjligt för detta varumärke att överraska konsumenterna med ett stort antal smaker och en mängd olika toppings. Valnöt, banan, bär ... Varje köpare kommer att hitta något till sin smak. I sammansättningen av de enskilda linjerna finns kokosnötschips, hasselnötter, solrosfröer, valnötter och fibrer. Element bidrar till förbättring av mag-tarmkanalen, rensning från slagg och gör att du kan känna dig mätt mycket längre.

Det rekommenderas att använda Wow! med tillsatser, men du kan experimentera och baka kaloriekakor och ersätta dem med en efterrätt eller annan sötma. Köparna noterar att dessa är de bästa flingorna för en lätt middag.


9 Era av spannmål


Rik komposition
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 155 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Snabbmaträtten från varumärket Era of Cereals är ett balanserat och hälsosamt mellanmål som passar perfekt in i vilken kost som helst. Blandningen innehåller inte smaker, livsmedelsfärger och konserveringsmedel, bara naturligt naturligt kandjärt socker och andra naturliga ingredienser. Havre, vete och majsflingor kompletteras med jordnötter, solrosfrön och russin.

Det rekommenderas att brygga müsli med varma jästa mjölkprodukter eller naturliga juicer. Det är nödvändigt att ge diskinfusion före användning. Per 100 g assorterad finns 382 kilokalorier. Det är bättre att konsumera på morgonen eller i den första halvan av dagen före lunch, så att ämnena kan absorberas och ge uppgift om glädje.

8 Bra liv


Innehåller fruktos
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 176 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Alla frågade nog själva frågan om vad man skulle äta för att gå ner i vikt. Produkten från Fine Life-varumärket har en rik komposition där det finns bär, frukter, spannmål och andra ämnen som är nödvändiga för hälsan. Assorted kräver inte förkokning, det räcker bara för att fylla det med juice så att maträtten är klar.

Det finns inget socker i fint liv. I stället fungerar fruktos som en sötningsmedel, som absorberas bättre av kroppen och inte bär sådan skada på figuren. Cocktail perfekt uppfyller hunger och är en utmärkt ersättning för dina favorit, men skadliga delikatesser. Men de bör inte missbruka, "tack vare" nötter, är kaloriinnehållet ganska högt.


7 MATTI


Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 100 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Flingor med bär, nötter och frukter - det här är en utsökt frukost som säkert kommer att lyfta dina sprit och ge dig vitalitet för hela dagen. Mätti-serien innehåller både klassiska kombinationer och produkter med olika tillsatser för varje smak. Om du följer rätt näring och håller balansen i BJU, hjälper mellanmål att ersätta uttråkad gröt eller bröd. På grund av sin rika komposition, ger cocktailen kroppen till en ton, tar bort överflödigt slag och normaliserar ämnesomsättningen.

Enligt kunder kan vi dra slutsatsen att skålen går bra med yoghurt. Men färsk apelsin eller äppeljuice kommer att komplettera Mätti och låter dig variera kosten.

6 VkusVill


Lätt att smälta
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 190 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Firm VkusVill har etablerat sig på marknaden för hälsosamma dietprodukter på grund av dess läckra och lågmåliga frukostar. Torkade jordgubbar, pumpafrön, russin, kli och linfrön - allt detta gör att du kan göra varje måltid verkligen magisk. Germinerad vete tar bort toxiner, stärker immunsystemet och normaliserar arbetet i magen.

Konsumenterna rekommenderas att hälla varm mjölk eller vatten över cocktailen, låt den brygga och tillsätt en ny banan eller ett äpple om så önskas. Om du inte lyckats få ett mellanmål innan du arbetar, kommer en handfull TasteVill perfekt att komplettera te eller kaffepausen. På grund av frånvaron av nötter och socker, främjar olika lättabsorberbara element snabb viktminskning och förbättrar humör.


5 Kellogg's Extra


Bästa bantning
land: Polen
Genomsnittligt pris: 214 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Granola är ett traditionellt amerikanskt mellanmål, som är en bakad havregryn med tillsats av frukt eller bär. Det rekommenderas att servera med grädde eller yoghurt. Men i sig är mellanmålet mycket högt i kalorier, så många konsumenter rekommenderar att häll granola med varmt vatten och låt det brygga.

Kellogg's Extra är perfekt som en efterrätt till frukost eller lunch. Det är inte nödvändigt att hälla Kellogg's Extra med någonting, det kan användas som färdig produkt istället för irriterande kakor eller choklad. Överflöd av torkad frukt och fiber bidrar till snabbmättnad och förbättring av ämnesomsättningen. Enligt kundens återkoppling är detta den bästa produkten för dem som letar efter en siffra, men kan inte vägra att ha en söt tand.


4 Bruggen gourmet


Den mest balanserade
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 206 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Bruggen Gourmet erbjuder en komplett sortiment för olika måltider. Kokosnötter och nötter, frön och torkade frukter - det gör att varumärket kan ta plats för den bästa producenten för en balanserad kost. Förhållandet BJU till 100 g flingor hjälper inte att överskrida gränserna för sin dagliga norm och följer principerna om korrekt näring.

På grund av avsaknaden av konserveringsmedel och förtjockningsmedel är tallrik verkligen naturligt. Om du är trött på att hälla juice och mjölk på Bruggen Gourmet, försök att göra kakor från dem. För att göra detta, masha bananen fint och tillsätt mysli, baksa sedan i ugnen i 15 minuter. Hemlagade barer passar alla söta tandar utan att skada figuren.

3 Dr. Oetker


Populär och prisvärd produkt
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 189 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

I dr. Oetker från spannmål, bär och spannmål är inget socker. Tillverkaren rekommenderar att de späds ut med varm mjölk eller yoghurt, tillsätt till havregryn, halm eller risgröt. Frukost fyller dig med energi, ger styrka och hjälper dig att få tillräckligt med långa timmar. Denna produkt finns i flera varianter - en klassiker med frukt och nötter.

Enligt många recensioner kan det förstås att müsli förtjänade en plats i hjärtat av många flingorälskare och naturkännare. I dr. Oetker har inga konserveringsmedel och förtjockningsmedel, alla komponenter är bara torra. Kaloriinnehållet i produkten är inte så högt, men de bör inte missbrukas.

2 AXA


Hög effektivitet
land: Ukraina
Genomsnittligt pris: 203 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den färdiga produkten består av bakad havregryn med honung eller socker, till vilket torkad frukt och spannmål tillsätts. De kan användas både i torr form och med tillsats av yoghurt eller kefir.Många föredrar sina klassiska ägg eller rostat bröd, eftersom endast flingor ger dig möjlighet att få nog och snabbt äta utan att spendera tid på matlagning.

Enligt kunderna hjälper blandningen till att följa grunden för korrekt näring. Det rekommenderas att äta AXA på morgonen, eftersom enkla kolhydrater absorberas bättre vid denna tidpunkt. Många användare rekommenderar de som vill gå ner i vikt och vill diversifiera sin kost på en diet, för att ersätta deras favorit choklad och kakor med en användbar delikatess. På grund av den rika kompositionen och överflöd av användbara element bidrar snacks till snabb mättnad utan att skada figuren.


1 Dorset spannmål


Den bästa kompositionen
land: Storbritannien, Irland
Genomsnittligt pris: 318 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Dorset Cereals erbjuder ett sortiment med tillsats av korn, russin, hasselnötter och datum. Denna blandning är verkligen användbar, eftersom det inte finns några konserveringsmedel i flingorna, alla element är raka och naturliga. Energivärdet är rikt på proteiner och kolhydrater, vilket är särskilt viktigt för dem som tittar på figuren och följer principerna om riktig näring.

Skålen rekommenderas inte att använda rå. Korn absorberas dåligt och innehåller fytinsyra, vilket påverkar gastrointestinala kanaler och kroppen som helhet negativt. Många älskare av varumärket rekommenderade att hälla produkten med varm mjölk och låt den brygga. Högfiberhalten bidrar till avlägsnandet av toxiner och toxiner.


Populär omröstning - vem är den bästa producenten av müsli?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner