7 bästa gödselmedel för blommor

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 7 bästa gödningsmedel för blommor

1 Fertika LUX Bästa prestanda
2 Uniflor Hög kvalitet
3 Magic vattenburk Universell åtgärd. Bekväm användning
4 Gumi-OMI Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
5 Zdraven Ekonomisk konsumtion
6 BIOMASTER Ger en komplex effekt på jorden
7 Mikroblomsterbutiker Bästa pris

Om din violett plötsligt började blekna, och din favorit gerbera är inte längre lycklig med en sådan mängd färger, bör du omedelbart vidta åtgärder. För att ge växter med adekvat näring är det nödvändigt att regelbundet tillsätta näringsämnen till jorden. De måste användas, enligt instruktionerna, korrekt val av dosering och tidpunkt för införande i jorden. För dekorativa hemblommor är det nödvändigt att utföra frekvent matning och för trädgård och trädgård - mindre ofta men i en helt annan mängd.

Om du märker att växten har bromsat tillväxten, har stammens struktur blivit svag, det finns ingen blomning och det förekommer ofta blöder, då är det ett säkert tecken på att rätt befruktning är nödvändig. Nedan finns de bästa typerna av förband.

Topp 7 bästa gödningsmedel för blommor

7 Mikroblomsterbutiker


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 57 gnugga.
Betyg (2019): 4.6

Koncentrerad beredning som måste spädas i vatten. Väl lämpad för öppen mark, växthus och växande inomhusgrödor. Gödselmedel är en kraftfull immunostimulant och är väl kompatibel med de flesta bekämpningsmedel. Ingår i kompositionen av kväve, magnesium, fosfor och humana syror har en fördelaktig effekt på rotansystemets övergripande utveckling.

Florist Micro skyddar mot de flesta skadedjur, förhindrar sjukdomar, hjälper till att absorbera näringsämnen bättre. Enligt användarens återkoppling börjar hemodlingar växa bättre, deras löv försvinner inte och stammen blir starkare.

6 BIOMASTER


Ger en komplex effekt på jorden
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 81 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den ekologiska och mineralkomplexa produkten är lämplig för guldblommor, violer, kalator och petunier. Kalium, kväve och fosfor har en positiv effekt på jorden och tillåter dekorativa blommor att få alla nödvändiga mikroelement för aktiv formning av knoppar i liljor, iriser och gladioler.

Praktiken visar att användningen av BioMaster förbättrar jordens tillstånd i krukor och i trädgården, ökar mängden absorberad fosfor och stöder den organiska balansen i jorden. Företaget erbjuder klädsel i flytande och torr form för användarnas bekvämlighet. Humaten, som ingår i kompositionen, ger en optimal luftvattenbalans, ökar humusinnehållet och har en komplex effekt på jorden.

5 Zdraven


Ekonomisk konsumtion
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 89 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Hälsa är utformad för bättre blomning och ökning av budstorlek. Påverkar bildandet och utvecklingen av rhizomer, accelererar tillväxten. Innehåller fosfor, zink, mangan, koppar och andra näringsämnen. Det är ett ljust pulver med små fläckar. Tillverkaren rekommenderar att man spädar produkten i en vätska i förhållandet 3 gram torrblandning till 2 liter vatten.

Konsumenterna säger att groddarna har förbättrat rotsystemet, och skörden i trädgården efter införandet av ytterligare mat började glädja över ett flertal frukter och knoppar. Många bedömer genom recensionerna, föredrar flytande lösningar, men det är i den här formen att produkten lagras mycket längre och används mer ekonomiskt.


4 Gumi-OMI


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 130 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Ekologiskt mineralpulveradditiv för tuber och bulbous blommor. Speciellt gödselmedel Gumi, kompost för fågelavfall hjälper till att förbättra tillväxten, yttre egenskaper, berikar trädgården och inomhusjorden och ger näring med användbara delar.

Gumi-Omi har länge etablerat sig som den bästa produkten bland avidiga trädgårds- och trädgårdsälskare. Det är tack vare de enzymer som utgör producenterna att de lyckades minska de negativa effekterna av mineralkomponenter på jorden. Uppsamlingen av nitrater minimeras på grund av humana syror. Användare noterar att produkten är mycket mångsidig, eftersom den inte bara är lämplig för utomhusplantor, men också för dekorativa och hemgrödor.

3 Magic vattenburk


Universell åtgärd. Bekväm användning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 120 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den bästa komplexa organominerala vätskemedlet för trädgård, balkong och inomhusplantor. Den innehåller spårämnen, fosfor och kväve. Vattning bidrar till att accelerera tillväxten, säkerställer full utveckling av stammen och bildandet av löv, bidrar till skydd mot sjukdomar och skadedjur. Inkludera i utfodring rekommenderas inte mer än en gång var 10: e dag.

Konsumenter noterar den snabba och synliga effekten av användningen av produkten. På grund av sin form behöver den inte förtunning i vätska och är omedelbart klar för användning. Förbättrar den fulla tillväxten av bladapparaten och ökar frukten.

2 Uniflor


Hög kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 110 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Perfekt för att mata trädgårdsgrödor och hemgrödor. Innehåller de grundläggande elementen som kan ge den nödvändiga nivån av näring och markfuktighet. Fosfor, kalium och kväve ingår i detta verktyg. Förpackningen är utformad för cirka 25 liter vatten.

Uniflor erbjuder en hel rad produkter för att mata olika kulturer. Den mest mångsidiga och den bästa, enligt användarnas uppfattning, är tillväxtserien, som innehåller spårämnen och fördelaktiga substanser. Det är lämpligt att introducera mat på våren vid varje vattning.


1 Fertika LUX


Bästa prestanda
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 260 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Vattenlösligt ämne som rekommenderas för plantor. Fosfor, järn, bor och zink gör att jorden kan få alla viktiga ämnen för att säkerställa god tillväxt. Produkten har en ekonomisk konsumtion och är lämplig för potten och jordgrödor.

Konsumenterna säger att tack vare Fertika kunde LUX bokstavligen spara och få många blommor till liv igen. Gödningsmedlet är luktfritt, utspätt i vanligt vatten och används strikt enligt anvisningarna. Beroende på typ av kultur är det nödvändigt att beräkna frekvensen och mängden matning som injiceras.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av gödselmedel för blommor?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner