10 bästa weedprodukter

plats

namn

Funktionsbedömning

Det bästa sättet att ogräs för små områden: en budget på upp till 100 rubel

1 Avgust Miura Maximal delikatoreffekter
2 Din gård "Chistoryad" Det mest användbara verktyget för trädgården
3 Avgust Tornado Ytterligare effekt av lossning
4 Keminova A / C "Glyphos" Den bästa kostnaden för drogen för blomstersängar och gräsmattor
5 Grön apotekare "Lintur" Full överensstämmelse med gästernas sammansättning, kompakt förpackning

De bästa växtprodukterna för betydande områden: en budget på mer än 100 rubel

1 "Roundup" Konsumenternas efterfrågan ledare
2 Syngenta "Hurricane Forte" Ökad fuktmotstånd
3 Avgust "Agrokiller" Det bästa valet för svårt att ta bort ogräs
4 TechnoExport "Ground" Den optimala kombinationen av kvalitet och pris
5 "Lapis" Den perfekta lösningen för potatis och tomater

Vi står ständigt inför problem med ogräs: när vi odlar en trädgårdsplott, köksträdgård, vård av blommor i trädgården, växthus, besökande kyrkogårdar etc. till speciella herbicider.

Kemikalier har flera fördelar:

 • lätt att hitta i butikerna
 • De är helt förberedda för användning, kräver inte ytterligare åtgärder från din sida, förutom förtunning i vatten.
 • belägen i små lämpliga behållare som är lätta att använda;
 • ett brett utbud, så att du kan välja den mest effektiva kompositionen av drogen, beroende på storlek, graden av förorening av territoriet, gräsarter.

För att bekämpa årliga, fleråriga växter och buskar, vilka skador på avkastningen, utseendet på dachaplotet eller ett annat markområde, brukar de vanligtvis använda system eller kontaktkemi. I det första fallet förstörs hela gräset från insidan när pengarna når någon del av det. I det andra, på grund av brännskador vid applicering av örten mot löv eller stjälkar. Rangordningen innehåller de bästa herbiciderna i sin kategori.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

Det bästa sättet att ogräs för små områden: en budget på upp till 100 rubel

5 Grön apotekare "Lintur"


Full överensstämmelse med gästernas sammansättning, kompakt förpackning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 25 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Om du är en esthete och en fan av välskötta gräsmattor kommer den här agrokemiska organisationen utan tvekan att uppmärksamma. Läkemedlet är tillförlitligt för att eliminera ogräs, som i stora mängder och mångfald kan hittas inte bara i grönsaksgårdar och trädgårdar utan också i parker, i hemgårdar. Förpackningen rymmer bara 1,8 gram av produkten och i utspätt tillstånd kan den eliminera parasitära växter på territoriet lika med 1 hektar.

Bland fördelarna i granskningarna pekar gräsklippare på användningen av herbiciden, dess selektiva karaktär av effekten, på grund av vilken den gröna mattan själv inte lider någon skada och ändrar inte sin färg. En sådan komposition kan appliceras under hela växtsäsongen av växter - från vår till höst. Bristen som finns i beredningen är karakteristisk för hela familjen av agrokemikalier - den beredda vattenhaltiga lösningen kan inte lagras, den används endast omedelbart.


4 Keminova A / C "Glyphos"


Den bästa kostnaden för drogen för blomstersängar och gräsmattor
land: Danmark
Genomsnittligt pris: 11 gnugga.
Betyg (2019): 4.7

Detta läkemedel kan hittas i 50 länder runt om i världen. Lång närvaro på marknaden bekräftar dess effektivitet vid användning mot ogräs. Den viktigaste aktiva ingrediensen i herbiciden är glyfosatsyra, som lätt förstör rotsystemet och skott av maskros, ragweed, nässla och andra växter som ofta finns i sommarstugor, i blomsterbäddar och på gräsmattor.

Läkemedlet anses vara säkert för bin och andra protozobakterier, eftersom det tillhör 3: e klassen toxicitet. Samtidigt karaktäriseras det som ett av de mest effektiva solida medlen. Den fullständiga eliminering av ogräs uppträder om 3-4 veckor. Bland de fördelar som trädgårdsmästare inkluderar läkemedlets allmäntillstånd, möjligheten att använda i utvecklingen av tomterna, hållbarheten hos den ospädda kompositionen om 5 år.

3 Avgust Tornado


Ytterligare effekt av lossning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 12 gnugga.
Betyg (2019): 4.8

För bearbetning av ogräs från trädgårdsvägar, plantering av jord, trädbuske vegetation, är detta lilla paket (5 ml) av ett preparat gjord på basis av glyfosat tillräckligt för dig. Det är aktivt i kampen mot 155 typer ogräs, så du kan vara säker på att hogweed, wheatgrass, bindweed och creeper kommer att förbli i det förflutna, oavsett struktur, typ av jord. Dessutom visar landassistenten ett bra resultat under olika klimatförhållanden, eftersom det idealiskt tolererar ett stort antal temperaturer.

Det enda villkoret är att sprutningen av vattenutspädda produkter inte får sprutas under regnigt väder. Efter 6-8 timmar, då kompositionen har tid att absorberas av plantans löv och stjälkar, förlorar detta krav sitt värde. Konsumenterna, enligt recensioner, noteras som en hög penetreringsförmåga hos herbiciden, gräsets dödsgräs i 2 veckor, buske - 2 månader. Dessutom får mycket förtäppta jordar effekten av lossning: de formade hålen från de förstörda rötterna ventilerar marken perfekt, låter den ackumuleras och absorberar fukt snabbare. Minus av agrokemisk behandling är behovet av att skydda angränsande användbara växter med en film vid tidpunkten för sprutning av Tornado.

2 Din gård "Chistoryad"


Det mest användbara verktyget för trädgården
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 20 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Med detta verktyg kan du säkert skydda tomater, kål, potatis och andra plantager, inklusive blommor, gräsmattor, utan rädsla för att förstöra dem under behandling av ogräs. Drogen verkar på systemnivå, och dess "offer" är nästan alla växter trädgårdsskadedjur som är kända för trädgårdsmästare. För fullständig eliminering utförs sprutning av den utspädda med vattenkomposition i torrt väder.

Fördelen med "Chistogryad" är dess neutrala påverkan på jorden själv. Det unika fenomenet förklaras av att efter att ha fallit i marken sönderdelas kompositionen i ofarliga element. För sommarboende är det lämpligt att använda en vattenlösning inte bara 10-20 dagar före plantering av friska grödor, men även efter skörden. Herbicidpåse har en optimal förpackning på 10 ml.


1 Avgust Miura


Maximal delikatoreffekter
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 20 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det här skyddet av grönsaker och benbärande grödor tillhör den kämpande familjen herbicider. Därför bekräftas dess effektivitet i kampen mot alla årliga och fleråriga parasitära växter inte bara genom sin starka sammansättning utan också av den positiva återkopplingen från sommarboende. En liten påse med en volym om 4 ml efter utspädning med vatten är tillräcklig för att behandla en del som är lika med ett hundra. Karaktäristiskt, efter applicering av läkemedlet absorberas snabbt av markens del av växten och går in i rotsystemet utan att påverka fröerna.

Den fullständiga förstöringen av oönskade gräs, oavsett utvecklingsstadiet, sker redan i 1-3 veckor. Att få bättre resultat beror på vädret medan man sprayar ett kemiskt ämne. Det är värt att välja morgon eller kvällstid på en vindlös dag. Fördelarna med trädgårdsmästare innefattar frånvaron av negativa effekter på friska grödor. Det är viktigt att läkemedlet kan användas i blandningar med anti-vaskulära herbicider.

De bästa växtprodukterna för betydande områden: en budget på mer än 100 rubel

5 "Lapis"


Den perfekta lösningen för potatis och tomater
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 100 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Om du självständigt odlar potatis eller tomater kommer denna agrokemiska bli oumbärlig i kampen mot de gröna ädlens fiender som är användbara i hushållet - ogräs. Trädgårdarna kallar en lång lista över växter som kan förstöra ett läkemedel som tillverkats på grundval av metribuzin. Mekanismen för dess inflytande är dubbelriktad - genom bladen och direkt roten. Det kan till och med appliceras vid förekomststeget.

Vad som vanligtvis skiljer sig åt bland fördelarna: kompatibilitet med andra liknande ämnen, möjligheten att ombehandla det tidigare sprutade området, den optimala förbrukningen av den beredda lösningen (3 liter per 100 kvm). I en förseglad påse är 20 gram av den aktiva ingrediensen, det är bekvämt för ägare av en genomsnittlig trädgårdsområde. Den maximala effekten uppnås vid sprutning på ogräs under perioden 10-20 dagar efter deras framkomst. Samtidigt är det ingen skada på spriten av potatis och tomater. Det användbara resultatet hålls i genomsnitt 1-2 månader.

4 TechnoExport "Ground"


Den optimala kombinationen av kvalitet och pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 230 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

250 ml injektionsflaska har ett ljust utseende, locket är ordentligt fixerat, innehållet är i effektiv koncentration. Den rekommenderas för användning inom trädgårdsodling och vinodling, liksom för övervuxna områden utan sådd. Med detta ämne kan du hantera upp till 300 kvadratmeter. m. Det bör dock komma ihåg att läkemedlet inte kan kombineras med andra herbicider.

Effektens systemiska natur möjliggör eliminering av ogräs inom intervallet 15-25 dagar. Arbeten utförs vanligen under blomning av ogräs, sprutning av den utspädda lösningen är också tillåtet i fälten under efter skördperioden. Markägare pekar på olika effekter av läkemedlet på olika parasitära växter. För att få den bästa effekten måste du noggrant studera bifogade instruktioner och strikt följa proportionerna innan du lägger vatten i koncentratet.

3 Avgust "Agrokiller"


Det bästa valet för svårt att ta bort ogräs
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 110 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Läkemedlet är tillverkat på basis av glyfosatsyra, vilket anses vara en av de potenta komponenterna för eliminering av Hogweed, Thistle, Plantain, fältlöv, buske. På grund av den höga koncentrationen av organet är en 40 ml flaska tillräcklig för att hantera stora områden. Även på jungfruar förekommer oönskade växter inte länge. Mångsidighet möjliggör användning av "Agrokiller" och i trädgårdsplaner, och i växthus, blomsterbäddar, vid förberedelse av gräsmattor.

Det rekommenderas att herbiciden sprayas 2 veckor innan en hälsosam gröda planteras. Förbrukningen av beredd vätska är 3 liter per 100 kvm. Vid behandling av grön är det nödvändigt att skydda andningsorganen, eftersom lösningen är måttligt giftig. Bier tolererar dock läkemedlets effekter utan död. I recensionerna till proffsen hänvisar konsumenterna möjligheten att köpa flaskor i förpackningen inte bara 40 ml, men också 90 eller 500 ml.

2 Syngenta "Hurricane Forte"


Ökad fuktmotstånd
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 115 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Ett måttligt farligt ämne i 3: e klassen är ett kaliumsalt, som i form av en vattenhaltig lösning visar ett gott resultat i kampen mot ko pastin, maskros, samwood och andra inte mycket lättförstörda skadedjur. Koncentrerad produkt kan appliceras på skott med en höjd av 10-15 cm under hela växtsäsongen. Kompositionen når snabbt rötterna, saktar tillväxten och förstör. 2-3 veckor efter det att ansökan redan tillåts plantera odlade växter.

Fördelen med detta läkemedel är dess motståndskraft mot fukt, vilket sker 3 timmar efter behandling av örten.Samtidigt sprutar fröna av användbara grödor utan dröjsmål, jorden är inte förorenad. En 50 ml flaska används sparsamt, även vid sprutning av tungt övervuxna områden. Sammansättningen av läkemedlet gör att den kan användas på gräsmattor, längs staket, på stigar, runt byggnader.

1 "Roundup"


Konsumenternas efterfrågan ledare
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 150 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Den mest populära bland truckers innebär mot ogräs lockar köpare främst den optimala volymen av flaskan (50 ml), vilket gör att du kan hantera upp till 125 kvadratmeter. Den ryska tillverkaren med stor erfarenhet av att skapa agrokemikalier erbjuder en utveckling som har ett brett spektrum av åtgärder. Drogen förstör systematiskt en-, flerårig spannmål och dikotyledonös ogräs både i områden som inte är avsedda för sådd och används för grönsaker, meloner, oljeväxter och industriella grödor.

Det kvalitativa resultatet erhålls efter sprutning på de platser där årlig blomma, frukt och vingårdar odlas. Innan du spädar en formulering i vatten är det absolut nödvändigt att du läser instruktionerna, eftersom den individuella dosen är avsedd för olika fall. Det räcker för säsongen med enstaka sprutning av ett effektivt läkemedel för att bevara hela grödan av friska grödor.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av ogräsprodukter?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner