10 bästa e-plånböcker

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa e-plånböcker

1 WebMoney Den bästa säkerhetsorganisationen. Brett utbud av tjänster tillgängliga
2 Yandeks.Money Enkel användning plånbok. Virtuellt kort med ett klick
3 Qiwi Omfattande nätverk av kiosker och terminaler. Partnerskap med Visa
4 PayPal Det bästa valet för affärer och shoppar utomlands. Ovanlig funktionalitet
5 ePayments Det bästa kundsupport. Gratis interna överföringar
6 Payeer Maximal anonymitet. Stöd för multicurrency plånbok
7 Perfekt pengar Upplupning av årligt ränta på sparande. Liten transferavgift
8 SolidTrustPay Den mest demokratiska leverantören av elektroniska betalningar. Säkerhetsgarantier
9 Avancerad kontanter Transparens av tariffer. 6-nivå beskydd av plånboken
10 Skrill Handväska för betalningar online på spelområdet. Ryska supporttjänst

Med utvecklingen av Internet och uppkomsten av globala onlinebutiker finns det ett brådskande behov av snabb och säker betalning för inköpta varor och tjänster. Beslutet kom i form av elektroniska pengar - den digitala motsvarigheten till reala monetära enheter. De utför samma funktion som sedlar, så att du kan göra betalningar online. För implementering av e-transaktioner med monetära tillgångar används speciellt utvecklad programvara eller med andra ord betalningssystem. För närvarande har dussintals tjänster skapats som fungerar framgångsrikt över hela världen, liksom i Ryssland, Vitryssland och övriga CIS-länder. Innan du startar din egen plånbok i en eller flera av dem rekommenderar vi att du bekantar förmågan och fördelarna med varje genom att studera vårt betyg. Den baseras på bedömning av funktionalitet, pålitlighetskriterier, supporttjänstaktivitet och användaråterkoppling.

Topp 10 bästa e-plånböcker

10 Skrill


Handväska för betalningar online på spelområdet. Ryska supporttjänst
Webbplats: skrill.com
land: Storbritannien
Betyg (2019): 4.0

Företaget "Skrill" lanserades ursprungligen i Storbritannien som MoneyBookers och är idag närvarande i 200 länder runt om i världen och genomför dagliga transaktioner på över 13 miljarder euro. Tjänsten tillåter dig att skicka och ta emot pengar i 37 valutor, men efter att du öppnat plånboken kan kontovaluta som valts under registrering inte ändras. Frilansare, bookmakare och spelare (professionella spelare) använder ofta Skrill-tjänster. Den senare kategorin dominerar numeriskt över de andra, eftersom företaget samarbetar med majoriteten av online-kasinon och spelservrar, vilket ger nollkurser för deponering och uttag av pengar.

Det är på grund av enkel och enkel interaktion att webbbetalningssystemet är särskilt älskat av användare från Ryssland, Ukraina och Vitryssland. Det är ingen slump att den engelskspråkiga resursen ger stöd på ryska. Däremot bedömer många att de har kompetens för att lösa komplexa problem, särskilt när det gäller återkrav (återbetalning). På grund av detta, och även på grund av begränsningen av operationer inom systemet, karakteriserar vissa användare det inte på bästa sätt, föredrar andra "räkningar".


9 Avancerad kontanter


Transparens av tariffer. 6-nivå beskydd av plånboken
Webbplats: advcash.com
land: Belize
Betyg (2019): 4.2

Den yngsta av betalningsplattformarna - Advanced Cash - registrerades 2014, men under en kort utvecklingsperiod lyckades den skapa grenar i många länder runt om i världen, inklusive Ryssland (Togliatti). Efter att ha besökt företagets hemsida blir det omedelbart klart att det behandlar sina kunder med respekt och lägger all information som behövs för dem på framträdande ställen och i betongblock. Tack vare detta tillvägagångssätt spenderar potentiella användare inte tid på att studera komplexa formuleringar, men studerar tabelldata och förstår i några minuter hur dessa villkor är lämpliga för dem.

Efterfrågan på AdvCash-plånboken är ganska hög: sin funktionalitet gör att du kan betala olika räkningar, gratis växla inhemsk valuta (RUB, USD, EUR, UAH, GBP stöds), beställ en beställning för att utfärda ett plast- eller virtuellt kort (från $ 15 en gång med gratis service och postleverans) ). I den närmaste framtiden planerar vi att introducera mobila applikationer för överföringar via mobila enheter på iOS och Android. Efter en enkel registrering, vars huvuduppdrag är att man behöver ange detaljer på engelska, uppmanas användaren att justera skyddsnivån för sina intjänade pengar. En av dem, den så kallade. "Token", är inblandad i uttag eller mottagande av stora summor och ger högsta möjliga säkerhet.

8 SolidTrustPay


Den mest demokratiska leverantören av elektroniska betalningar. Säkerhetsgarantier
Webbplats: solidtrustpay.com
land: Kanada
Betyg (2019): 4.3

STP är långt ifrån ny på betalningssystemsmarknaden, eftersom den har funnits sedan 2006. Men i Ryssland är företaget ganska okänt, det är mycket bättre känt i Nordamerika och Kanada, var det kommer ifrån. Ändå har användarna, som har bekantat sig med plattformens förmåga, ofta uttryckt förvirring om varför den ännu inte blivit populär. En av dess fördelar är att gynna högriskinvesteringar, inklusive HYIP-program. Om i andra "räkningar" samarbete med HYIP hotar att blockera plånboken, så gör SolidTrustPay tvärtom på alla möjliga sätt uppmuntran till det och regelbundet betala pengar.

Men det betyder inte att varje bedrägeri kan använda systemets tjänster. Så snart supporttjänsten börjar få massiva klagomål om en webbplats, avslutas betalningarna till den. Efter att ha kontrollerat och fått bevis på bedrägeri organiserar STP ett helt eller delvis återbetalning beroende på storleken på saldot på admin-bedrägerens plånbok. De som inte deltar i HYIP, men behöver bara ett beprövat verktyg för överföring av e-valutor, kan vi råda dig att skapa ett personligt konto - det ger omedelbara pengar överföringar mellan deltagare, medan avgifterna förbli minimala: 1,5% + $ 0,25 vid mottagandet, och Slutsatsen är helt fri. Det enda syndet är att fördelarna med systemet inte kommer att känna av Vitrysslands folk för sig själva - det fungerar inte i detta land.


7 Perfekt pengar


Upplupning av årligt ränta på sparande. Liten transferavgift
Webbplats: perfectmoney.is
land: Panama
Betyg (2019): 4.4

Det beräknade e-systemet "Perfect Money" har förtjänat användarlojalitet på grund av ett antal fördelar. Hon är en av de få som erbjöd kunder att dra av inkomst för att hålla pengar i sina plånböcker - från 4 till 7%. Det är nyfiken att det förutom standardvalutor är möjligt att ha en plånbok för att lagra guld. Provisionerna här är ganska blygsamma: 1,99% för anonyma konton och endast 0,5% för verifierade. Men för upplåsningen måste du gaffla ut så mycket som $ 100, så det är bättre att inte bryta systemets regler.

Med skydd mot hackare är allt i ordning - det finns 3 säkerhetsnivåer på webbplatsen, och även den lägsta är mycket svår att spricka. På grund av detta klagar recensioner ofta på systematiska fall med förfrågningar om att ändra lösenordet. Detta händer när det finns misstankar om att hacka eller infektera en dator med ett virus - sålunda återförsäkras bolaget från bedrägerier. Ytterligare förtroende för att mottagaren har ett högt rykte lägger till Trust Trust Core Trust Index, vilket är svårt att lura och omöjligt att dölja. Men på grund av anonymitet används systemet ofta för att tvätta pengar och tjäna pengar på cyberbrott, varför det är omöjligt att starta ett konto, till exempel i USA eller överföra pengar där.

6 Payeer


Maximal anonymitet. Stöd för multicurrency plånbok
Webbplats: payeer.com
land: Georgien
Betyg (2019): 4.4

Huvuddelen av plattformen "Payer" - förmågan att förbli anonym, samtidigt som man använder nästan alla nödvändiga funktioner.Till exempel kan en registrerad användare, såväl som en verifierad användare, utföra internationella överföringar, handla online och betala för olika tjänster, växla valuta på inhemska börsen och ordna att acceptera betalningar till sin webbplats. Fördelarna med verifiering, som kräver dokumentation för identitet, ligger i 2 punkter: ökat förtroende och möjlighet att fylla på ditt konto hos MasterCard.

Bland andra fördelar med tjänsten är plånbokens multicurrency. Förutom dollar, euro och rubel, kan Payeer du jobba med Cryptocurrency BCH, BTC, LTC och Dash, och inte bara ta emot och överföra till andra konton, men också lagra dem i form av besparingar. Om du behöver byta utväxling, är övergången till tredje parts resurser valfri - tjänsten innehåller en omedelbar utbyte i alla riktningar av usd / euro / gnidning, och det är också tillåtet att tjäna på skillnaden i priser på den interna utbytet. Du kan också öka din inkomst med hjälp av ett 6-nivå affiliate program, få bonusar för att locka nya användare.


5 ePayments


Det bästa kundsupport. Gratis interna överföringar
Webbplats: epayments.com
land: Storbritannien
Betyg (2019): 4.5

Den brittiska plattformen ger ett enkelt sätt att tjäna pengar från utländska företag. Till skillnad från vissa andra system är kortlösa transaktioner som överföringar mellan deltagare organiserade här gratis, överföringar till "krypten" och replikering av plånboken från dem är också gratis. Du kan ta ut pengar genom utbyte av tredje part, vilket igen skiljer systemet från konkurrenter direkt i Ryska federationens bankkort (Moneysend, endast i rubel) eller på bekostnad av partnersystemet Webmoney, Kiwi eller Yandex.Money.

Men den största fördelen med ePayments i recensionerna kallas inte för egen krypteringsutbyte och inte ens med FCA-licens, vilket innebär att de brittiska myndigheterna strikt övervakar sina aktiviteter, men en utmärkt inställning till supporttjänsten till användarförfrågningar. Varje fråga, för att inte tala om problemet, löses snabbt och korrekt, vilket tillsammans med lagstiftningsskyddet ytterligare förbättrar systemets trovärdighet. Epaints i Ryssland har en tydligt bra framtid.


4 PayPal


Det bästa valet för affärer och shoppar utomlands. Ovanlig funktionalitet
Webbplats: paypal.com
land: United States
Betyg (2019): 4.6

PayPal är en tjänst som är verksam inom 200 länder och samarbetar med de största handelsplattformarna: eBay, Airbnb, Ozon. I sig är närvaron av dess knappar på webbplatsen en bekräftelse på säljarens god tro. Systemets möjligheter är lika globala som dess utveckling: Beräkningar görs i 26 valutor, identifierade kunder kan dra upp till 5 tusen dollar. USA, för online-inköp i rubel, individer använder tjänsterna kostnadsfritt, och företaget erbjuder köparskydd med möjlighet till återbetalning och varor. Inte överraskande betraktas PayPal-transaktioner som den vanligaste betalningsmetoden tillsammans med banköverföringar.

Förutom att säkra erbjudanden erbjuder plattformen flera fler icke-standardfunktioner. Till exempel kan företrädare för små detaljhandels- och medelnivånföretagare använda PP Here-mobilterminalen med en relativt låg provision på 2,7%. Funktionen PayPal.me är också intressant: att ha skapat en personlig sida med en liknande plånbok blir det verkligt att ta emot överföringar från kunder som om det var en kommersiell webbplats. Aktivering av One Touch-funktionen ger omedelbar betalning, kringgå inlämningsuppgifter, utan att äventyra säkerheten. Fullständig funktionalitet finns i Ryssland, där det lokala Valuta Lokala programmet är aktivt. Tyvärr, enligt denna modell, är företaget verksamt i 21 länder, medan i Vitryssland, Ukraina och ytterligare 95 länder i världen, från alla funktioner, är det bara att skicka en betalning och få en avkastning.

3 Qiwi


Omfattande nätverk av kiosker och terminaler. Partnerskap med Visa
Webbplats: qiwi.com
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Att ta med en plånbok i "Qiwi" är en fråga om 5 minuter. Inga passdatauppgifter krävs och telefonnumret kommer att fungera som identifieringsnummer, vilket är mycket bekvämt för att memorera.Pengar inmatas via terminalerna, vilket numrerar mer än 150 000 i hela Ryssland, kommunikationssalonger och andra mellanhänder som Western Union, Annelik eller Kontakt. Provisionen tillhandahålls endast när du fyller på kontot via ett mobilkonto (max 9,9%), för de återstående alternativen är det noll. När det gäller externa och interna överföringar, liksom uttag, måste du vara försiktig med taxorna - i vissa områden är de ganska höga.

Det är anmärkningsvärt att Kiwi och Visa år 2012 blev strategiska partners, vilket medförde att ett betalkort utfärdades. Med sitt utseende blev det möjligt att direkt använda e-pengar när man handlade online och offline, men inte alla webbplatser stöder denna "betalning". Inte det starkaste tekniska stödet beror på dess nackdelar: de flesta betalningarna sker normalt, men incidenter uppstår, vars lösning tar lite mer tid och nerver från användarna än vi skulle vilja.

2 Yandeks.Money


Enkel användning plånbok. Virtuellt kort med ett klick
Webbplats: money.yandex.ru
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

Yandex.Money är en av pionjärerna inom e-handel i Ryssland och alltid bland de tre bästa. För att registrera är det tillräckligt att godkänna auktorisering med ett socialt nätverk eller på ett vanligt sätt, med angivande av din brevlåda och telefonnummer. Det intuitiva gränssnittet på webbplatsen och tillgängligheten för mobilversionen skapar förutsättningarna för att genomföra online-transaktioner med några få klick var som helst på Internet. Med tillkomsten av plånboken från Yandex öppnas vanliga möjligheter att deponera och ta ut pengar, betala för olika tjänster, automatiska transaktioner, kontrollera finanshistoria etc.

Dessutom erbjuds deltagarna ett plastkort, vilket är en fullvärdig bankprodukt. Med hjälp kan du betala i vanliga butiker, kontant i bankomater, stödja välgörenhetsprojekt. Att betjäna ett sådant kort kostar 200 rubel. Under hela användningsperioden (3 år) utförs varje operation med en provision på 3%. I recensionerna noterar användarna att det är mycket snabbare och lönsamt att öppna ett virtuellt kort för att betala med det i butikerna - i det här fallet debiteras ingen provision. Det finns en valutainstramning i e-systemet - plånboken öppnas endast i rubel, men det är tillåtet att koppla plånboken till andra system till kontot.


1 WebMoney


Den bästa säkerhetsorganisationen. Brett utbud av tjänster tillgängliga
Webbplats: webmoney.ru
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

WebMoney-systemet har blivit utbrett i Ryssland och Vitryssland, främst på grund av tillgänglighet. Varje person utan erfarenhet, som har använt instruktionerna, som är många i nätverket, kommer att kunna hantera det elektroniska systemet och få flera portföljen med valutor som är intressanta för honom när som helst. Tjänsten erbjuder ett dussin sätt att sätta in och ta ut dina egna pengar. Med kvitto på en viss affärsnivå blir det möjligt att låna ut till andra användare med en liten procentandel.

Alla operationer utförs direkt med en konstant provision på 0,8%, vars värde inte beror på mängden och den elektroniska statusen. Du kan betala för både online inköp och vissa offline betalningar: trafik polis böter, kommunala tjänster, mat leverans, biljetter, mobilräkning etc. Risken för bedrägerier är minimal: WM specialister arbetar ständigt för att stärka skyddet, och hittills Det fanns ingen masshackning och stöld av användarfonder. Ändå har tjänsteleverantören också nackdelar, bland dem - den låga populariteten i utlandet och fall av plånboksblockering, till exempel för deltagande i ett HYIP-projekt.


Populär omröstning - vilken e-plånbok är bättre?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner