Topp 5 sedlar detektorer

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa sedlarna

1 Dors-210 Det bästa sedeln erkännande systemet. Certifikat ECC MIA
2 DoCash mini IR Mångsidighet av användningen. Väggmontering. Fanvy
3 Cassida quattro v Den bästa bärbara utrustningen för företag och personligt bruk.
4 PRO Moniron DEC POS Identifiering av ultramoderna förfalskningar. Bekvämt display system
5 PRO CL 200R Två driftsätt. Counter funktion Minimal vård

Sovjetunionens mest kända förfalskare i mitten av 70-talet smidade 25- och 50-rubelräkningarna så exakt att de brottsbekämpande myndigheterna ursprungligen misstänkte att Goznaks anställda tillverkades. Vad var förvånande när framför Moskvas experter under undersökningsexperimentet i ett litet skur på en hemlagad maskin sedel visade sig som helt oskiljbara från de riktiga. Den förfalskade "kungen" hade sedan länge släppts och hade glömt att tänka på den långvariga verksamheten, men hans verksamhet lever. Ny teknik, rik och prisvärd utrustningsutrustning och material kommer till stöd för den nybyggda "rika". Men befolkningen förblev inte utan skydd för framsteg: det är tillräckligt att förvärva en valutadetektor som kontrollerar pengar genom att använda flera parametrar samtidigt, för att minska till nästan noll risken för att acceptera falska betalningar. Vilka enheter anses för närvarande vara bäst - det här är vårt betyg.

Topp 5 bästa sedlarna

5 PRO CL 200R


Två driftsätt. Counter funktion Minimal vård
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 5 690 gnid.
Betyg (2019): 4.2

PRO Intellect Technology, en världsberömd tillverkare av utrustning för detaljhandel och bank, har skapat CL 200R-detektormodellen speciellt för rubel. Det här är en automatisk enhet vars operationsprincip helt eliminerar möjligheten till kassatorns fel. Även ett 5-årigt barn lär sig att arbeta med det, som annonserat. Det viktigaste är att skicka en sedel på ett visst sätt, efter ett enkelt meddelande på enheten.

Om du slår på summeringsläge, fungerar detektorn som en räknare och visar hur många räkningar har passerat och för vilken mängd. Det finns också ett enda läge där endast sedlar och äkthet i en sedel bestäms. Om en falsk upptäckts returnerar enheten den tillbaka och piper, som inte kan hoppas över. Dessutom finns det ett direkt och omvänd flöde av sedeln, vilket är väldigt bekvämt om enheten ligger nära själva väggen. Enligt användarna har testet utförts korrekt, och tack vare den självrengörande ytan krävs ofta förebyggande rengöring.


4 PRO Moniron DEC POS


Identifiering av ultramoderna förfalskningar. Bekvämt display system
land: Kina
Genomsnittligt pris: 8 440 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Supermarknader, apotek, kaféer och bensinstationer - där det finns en kontinuerlig ström av kunder där du behöver säkerställa pålitlig verifiering av en stor mängd sedlar, kan du använda Moniron DEC POS-detektorn. Dess främsta fördelar är helautomatisk drift, felaktig noggrann detektering och klar kontroll, vilket inte kräver speciella kvalifikationer. Den speciella konstruktionen av facket gör det möjligt för enheten att installeras vid partitionen själv, och tillförseln från endera sidan sparar kassan från rutinpositionering av räkningar och sparar acceptanstiden.

Kontrollen utförs på ett komplicerat sätt enligt alla säkerhetsfunktioner: IR- och UV-sensorer, genom magnetisk metod, spektralanalys, detektering med optisk densitet och storlekens storlek. Därefter gör enheten en slutsats om äkthet och utmatar en viss färgsignal: grön - en äkta sedel, röd - det finns tvivel om dess äkthet. Operatören spenderar inte en enda extra sekund i sin läsning, den mänskliga faktorn är också utesluten. Nivån på skyddet bekräftas officiellt av Ryska federationens centralbank.Tack vare modern mjukvara som behöver uppdateras regelbundet (betald alternativ för avancerad kontroll) kan enheten upptäcka även de mest moderna förfalskningar som inte detekteras av detektorer.

3 Cassida quattro v


Den bästa bärbara utrustningen för företag och personligt bruk.
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 7 990 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Detektorn är intressant eftersom den kan fungera från 3 strömkällor att välja mellan: ett nätverk av 220V, ett litiumbatteri och billaddning. Sannolikt är de två sista alternativen valfria, liksom möjligheten att lägga till valutor - som standard fungerar enheten bara med rubeln. Quattro-serien har funnits länge och är bekant för experter från den bästa sidan, men någon person utan erfarenhet är ganska kapabel att hantera sin enhet. För att starta utrustningen, tryck bara på knappen och mata sedlarna i vilken som helst riktning.

För att kontrollera var och en av dem tar det mindre än 1 s - det här är nästan en rekordtid för halvprofessionella enheter. Samtidigt med detektorn tänds räknaren, och resultaten tillsammans med beteckningen på räkningen, deras totala antal och belopp visas på en LCD-skärm med hög kontrast. Den informerar också om nivån på batteriladdning, utfärdarriktningen och felkoden vid detektering av en falsk sedel. För att spara energi växlar enheten till viloläget och därigenom säkerställer en tillräckligt lång tid mellan laddningar - upp till 6 timmar.

2 DoCash mini IR


Mångsidighet av användningen. Väggmontering. Fanvy
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 5 140 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Detektorn är av en visningstyp, dvs det kräver en viss operatörskvalifikation. Autentisitetsanalysen utförs med hjälp av en infraröd strålningskälla för valutor från alla länder i världen. Förutom sedlar kan du också kolla värdepapper och dokument, men du kan inte använda den som en automatisk valutaräknare. Modellen är utrustad med en 4,3 "LCD-skärm med ljusstyrka och kontrastjusteringar för bättre bildskärpa.

Enheten är lätt (0,2 kg) och liten i storlek (112x107x150 mm), vilket gör det möjligt att fixa det på väggen med dubbelsidig tejp utan att ta plats på skrivbordet. Det är möjligt att leverera ström från en cigarettändare, så detektorn är lämplig för utomhusbruk, till exempel av taxichaufförer, kurirer eller speditörer. Detektionsprocessen sker mycket snabbt på grund av fläktmatningen av sedlar, och om de saknas i testområdet längre tid än den inställda tiden går enheten automatiskt i standbyläge.


1 Dors-210


Det bästa sedeln erkännande systemet. Certifikat ECC MIA
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 9 320 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Denna enhet har en hastighet på 100 enheter / min. att erkänna äktheten hos sedlar i automatiskt läge när de skickas till mottagaren av vardera sidan. Kontrollen utförs på flera nivåer med en infraröd, ultraviolett och magnetisk scanner, samt en metod för att kontrollera storlekarna med den oumbärliga kontrollen av "Anti-Stokes" -effekten av speciella skyddsmärken på sedlar. Hittills har de inte lärt sig att förfalska den senaste tekniken, så anti-Stokes kontroll anses vara den mest tillförlitliga upptäckningsfasen.

Enheten fungerar endast med den ryska monetära enheten utan begränsningar för året för utgivandet. Den höga tillförlitligheten av verifieringen bekräftas av intyget från Rysslands federala inrikesministeriums expertmedicinska centrum. Bekvämt, förutom huvudfunktionen spelar detektorn rollen som en räknare och summerar sedlarna i de kontrollerade sedlarna. Användare kallar det en oumbärlig sak inom handel och tjänster och beröm för kompaktitet, användarvänlighet och återbetalning i högst ett år.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av sedlar detektorer
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner