10 bästa riveterna

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa sug rivare

1 METABO NP 18 LTX BL 5.0 Bättre byggkvalitet. densitet
2 Tidsbevis TAC 500 Lätt. Hög prestanda
3 MILWAUKEE M12 BPRT-0 Ergonomiskt. Hög batterilivslängd
4 Absolut 3.2-5.0mm SK1006 Den optimala kombinationen av kvalitet och kostnad
5 Kraftool 31170-H6 Den bästa zaklepochnik för hemmet

Toppgängade riveter

1 MESSER ERA-M4-10 Mest praktiska
2 Absolut SK 1002 Långtidsbelastning
3 Kraftool Industrie 31178 Det bästa verktyget
4 Kobolt 243-578 Den mest effektiva mekaniska rivaren
5 JTC-5821 A Det mest attraktiva priset

Zaklepochnik är konstruerad för snabb installation av plåtmaterial från en tunn profil. Dessa kan vara fasadstrukturer, ventilationssystem och andra byggnadselement (staket, grind, etc.).

Översynen presenterar ett handverktyg (inklusive ett elverktyg) för att göra avgas- och gängade anslutningar. De bästa riveterna deltar i rankningen, som valdes utifrån de deklarerade egenskaperna och åsikterna hos högt fokuserade installatörer. Också recensioner och recensioner av vanliga ägare av detta verktyg.

Bästa sug rivare

5 Kraftool 31170-H6


Den bästa zaklepochnik för hemmet
land: Tyskland (producerat i Taiwan)
Genomsnittligt pris: 776 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Om det är nödvändigt att utföra reparationsarbete med permanent anslutning av olika plåtmaterial är Kraftool 31170-H6 manuell riveter det bästa valet. Detta verktyg är enkelt och pålitligt, samtidigt som det är kompatibelt med fästdon med olika diametrar, vilket indikerar dess mångsidighet. Paketet innehåller en uppsättning reservkontakter, utbytbara munstycken och en bekväm behållare som underlättar transport och förvaring av Kraftool 31170-H6 riveter.

Den kraftiga verktygskroppen, tillverkad med en unik form av formsprutning, samt stålverkdelar ger den manuella rivaren med den längsta livslängden, trots vanliga belastningar. Säkerhet och bekvämlighet under arbetet med den här enheten ger handtag med gummidynor och handledare för fingrarna. Zaklepochnik Kraftool 31170-H6 klarar av sina uppgifter perfekt, vilket garanterar det mest pålitliga monteringen, vilket bekräftas i sina recensioner av ägarna.


4 Absolut 3.2-5.0mm SK1006


Den optimala kombinationen av kvalitet och kostnad
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 14926 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Absolut professionell manuell riveter 3,2-5,0 mm SK1006, konstruerad för montering genom att använda utloppsstift med en diameter på 3,2 till 5,0 mm, ger en arbetsslag på 22 mm. Detta möjliggör användning av längre fästelement och expanderar valet av material som används för installation. Det här verktyget, som drivs från elnätet, säkerställer oavbruten och samtidigt högpresterande arbete vid installation av nitar - enhetens installationshastighet är 2 sekunder. Tack vare den ergonomiska designen och det gummerade handtaget kan operatören betjäna rivaren med en hand.

Utbytbara munstycken, som är monterade direkt på denna enhets kropp, kommer med en installationsnyckel och en extra uppsättning käftar. Denna elnätare har en särskiljande funktion - en ökad resurs. Det nödvändiga utbytet av motorborstar utförs oberoende, utan några svårigheter. En enastående egenskap hos denna modell är den automatiska utstötningsfunktionen hos använda stavar. Fördelarna med Absolut 3.2-1.0mm SK1006-verktyget, som ägarna indikerar i sina recensioner, är tillförlitlighet, tillgänglighet av komponenter och förmågan att arbeta tillförlitligt i frysande temperaturer.

3 MILWAUKEE M12 BPRT-0


Ergonomiskt.Hög batterilivslängd
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 21600 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den trådlösa rivaren MILWAUKEE M12 BPRT-0 har en ergonomisk design och högsta prestanda. Med det kan upp till 325 rostfria nitar med en max diameter på 4,8 mm monteras på en enda batteriladdning. Samtidigt är fästdon av koppar och aluminium, vars minsta storlek är 2,4 mm, lämpade för att arbeta med verktyget. MILWAUKEE M12 BPRT-0 riveter är utrustad med 4 speciella tips som säkerställer pålitlig retention av nitar med olika diametrar i vilken position som helst.

Denna modell är utrustad med LED-bakgrundsbelysning, vilket gör att du kan utföra arbete även i de svagt tända platserna. Den inbyggda indikatorn på batteriladdningsnivån gör att du kan ansluta rivaren till strömmen i tid och spara tid. För operatörens bekvämlighet, ger detta verktyg en fastsättning på bältet och en speciell plats för förvaring av tips. Recensionerna noterar pålitligheten och den långa livslängden för den här manualen, och givetvis den bästa prestandan.

2 Tidsbevis TAC 500


Lätt. Hög prestanda
land: Kina
Genomsnittligt pris: 8990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

För genomförandet av anslutningen av olika delar med naglar är Time-Proof TAC 500 elverktyget det bästa valet. handverktyg på professionell nivå. Samtidigt kännetecknas denna enhet av sin kompakta storlek och lätta vikt, vilket underlättar arbetet i höjd.

Elektrisk zaklepochnik är lätt att underhålla och har ökad livslängd på grund av kroppen, tillverkad av höghållfast plast med metallelement. Time-Proof TAC 500 är kompatibel med aluminium och stålnitar som sträcker sig i storlek från 3,2 till 5,0 mm. Installation av en enhet tar upp till 2 sekunder - det här är ett av de snabbaste och mest effektiva verktygen för denna orientering. Användarna i sin recension noterar den höga byggkvaliteten hos denna riveter, användarvänlighet och användbarhet.


1 METABO NP 18 LTX BL 5.0


Bättre byggkvalitet. densitet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 47400 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Den kompakta rivaren METABO NP 18 LTX BL 5.0 visar den bästa indikatorn för dragkraft vid 10000N, vilket möjliggör användning av naglar från alla typer av material med en diameter upp till 5 mm Förekomsten av ljus, bältesbeslag och ergonomisk falldesign ger maximal operatörskomfort. Det är ett nöje att arbeta med denna nitpistol även på de mest otillgängliga ställena. Det presenterade handverktyget är helt kompatibelt med alla Metabo 18 V-batterier och är utrustad med laddningsindikatorer. Den Ultra-M-teknik som används vid tillverkningen av METABO NP 18 LTX BL 5.0 riveter säkerställer en optimal laddning och energiförbrukning, vilket garanterar den längsta arbetsperioden.

För att underlätta hanteringen ger denna modell en transparent mottagare och ett speciellt verktyg för snabb ersättning av munstycket, vilket väljs beroende på stiftets diameter. Rivaren METABO NP 18 LTX BL 5.0 får mestadels positiva recensioner, men som andra produkter från denna tillverkare. Markerade den bästa byggkvaliteten och hållbarheten. Verktyget kommer i ett bekvämt plastfodral.

Toppgängade riveter

5 JTC-5821 A


Det mest attraktiva priset
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 2670 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Denna manuella zaklepochnik är utmärkt för installation av gängade nitar, men i industriell skala är den ineffektiv. Men i verkstäder och småskalig produktion är användningen av JTC-5821 A mer än motiverad av det mycket överkomliga priset på det här verktyget. Perfekt för honom och hemma hantverkare. Dessutom har kitet redan nitar med en trådstorlek på 3 till 6 mm.Arbetsmekanismen är gjord av förstärkt legering och är mycket tillförlitlig.

Recensionerna framhävde en sådan egenskap hos verktyget som den enkla installationen av gängade nitar. Närvaron av ett metallfodral med en arrangör för stift och anslutningsdelar gör det enkelt att bära och lagra. Trots det överkomliga priset, det blev det främsta orsaken till valet av många ägare, JTC-5821 A klarar sin uppgift perfekt och visar på designens tillförlitlighet.

4 Kobolt 243-578


Den mest effektiva mekaniska rivaren
land: Ryssland (producerat på Taiwan)
Genomsnittligt pris: 2890 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Bland de manuellt skruvade riveterna med en mekanisk enhet står Cobalt 243-578 mot bakgrunden av ratingdeltagarna genom att den ursprungligen var konstruerad för kraften i två händer. Detta underlättar operatörens börda, men gör det svårt att arbeta ensam. Spakmekanismen är mycket hållbar och användningen av industriellt aluminium i konstruktionen gör det möjligt att överväga den manuella rivaren relativt lätt (1,82 kg) och motståndskraftig mot korrosionsprocesser.

Munstycken med olika storlekar gör att du kan arbeta med stiften av den önskade diametern, beroende på materialets tjocklek som är sammanfogad. Gängade kontakter kan sträcka sig från M3 till M10. Satsen har också alla nödvändiga nycklar, och för bär och förvaring - en praktisk resväska. Riveter fungerar lika bra med anslutande hårdvara tillverkad av aluminium, stål och koppar. I recensioner är den största fördelen bekvämligheten med gummerade handtag och den minsta mängd fysisk ansträngning som ska tillämpas för att installera den gängade anslutningen. Av denna anledning slits en stift ofta av - operatören känner helt enkelt inte att nitten är helt åtspänd.

3 Kraftool Industrie 31178


Det bästa verktyget
land: Tyskland (producerat i Taiwan)
Genomsnittligt pris: 3036 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna zaklepochnik kan kallas universell, eftersom det tillsammans med installationen av gängade anslutningsstift enkelt kan utföra kopplingen av arkmaterial med vanliga nitar i mjukt aluminium. Verktyget kommer i ett bekvämt fall med nödvändig utrustning, vilket är ganska mycket - det finns munstycken med fyra standardstorlekar, både gängade och standard.

Återkopplingen noterar bekvämligheten av arbete - gummerade handtag glider inte och ligger bekvämt i handen. Själva ärendet, gjord av formsprutning, är mycket slitstarkt - rivaren kan utföra stora volymer av arbete utan några konsekvenser förknippade med långvarig belastning. På många sätt bidrar detta till det översta lagret på metalldelen av instrumentet, täckt med en förkromad legering.

2 Absolut SK 1002


Långtidsbelastning
land: Ryssland (producerat på Taiwan)
Genomsnittligt pris: 19800 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

För montering av gängade nitar i storlek M4-M10 är Absolut SK 1002 handhållet elverktyg det bästa valet. Denna riveter är känd med de mest kompakta dimensionerna och väger endast 1,65 kg vilket väsentligt minskar operatörens last och möjliggör enhändig drift. I det här fallet ger enheten en utmärkt hastighet på arbetsflödet och spenderar endast 3 sekunder på installationen, som utförs med ett klick. Efter fullständig fixering av fästelementet kan du få information om det till operatören med hjälp av rullningsklick, varefter installationsstaget avlägsnas genom att vända på baksidan.

En gängad riveter levereras i ett plastfodral där de nödvändiga stavarna och munstyckena är placerade samt en skruvnyckel. Detta verktyg har hög byggkvalitet och bästa motståndskraft mot stress under långvarig drift, vilket bekräftas i sina recensioner av olika användare.

1 MESSER ERA-M4-10


Mest praktiska
land: Ryssland (producerat på Taiwan)
Genomsnittligt pris: 27892 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

MESSER ERA-M4-10 elektriskt gängade riveter visar den bästa dragkraften på 750 kg / s vilket gör det möjligt att ansluta till även de mest hållbara och massiva materialen, som plåt. Arbeten utförs med olika typer av nitar med trådstorlekar från M4 till M10, nycklarna för ändring som ingår i förpackningen på denna enhet. Också i setet finns fastsättningsmuttrar och spetsar av lämpliga storlekar. Eftersom denna riveter präglas av hög prestanda, används den i professionella verkstäder och i små företag.

Det robusta höljet på MESSER ERA-M4-10 gängad riveter garanterar en lång livslängd för handverktyg. För operatörens bekvämlighet och bekvämlighet är dubbelt isolering och en mjuk kabel med en ordentlig längd på 4,8 m. I recensionerna noterar de den bästa hastigheten på arbetet, vilket är möjligt tack vare den kontinuerliga nätspänningen och snabb utbyte av utrustningen. Också uppskattad är närvaron av omvänd funktion, vilket gör det möjligt att skruva loss stiftet efter installationen.


Populär omröstning - vilken tillverkare producerar den bästa riveten?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner