Topp 15 radiotelefoner

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa radiotelefonerna: Hämta handenheten

1 Panasonic KX-TGA681 Avancerad funktionalitet. DECT och GAP standarder
2 Panasonic KX-TGA855 Det bästa valuta för pengarna
3 Gigaset A220H Det bästa priset för högkvalitativa "rör"

De bästa radiotelefonerna med en barnflicka. Komplett uppsättning: rör

1 Gigaset C530H ECO-läge. DECT och GAP standarder
2 Gigaset C620H Den längsta batteritiden
3 Panasonic KX-PRSA10 Knappbelysning

De bästa radiotelefonerna i konfigurationsbasen + ett rör

1 Panasonic KX-TG1611 Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
2 Gigaset SL450 Radio Nanny och Baby Call. 500 kontaktbok
3 Panasonic KX-TG2511 Bästsäljande trådlös telefon
4 Panasonic KX-TG6821 Det bästa signalmottagningsområdet. Digital telefonsvarare
5 PANASONIC KX-PRW120 Android operativsystem

De bästa radiotelefonerna i konfigurationsbasen + två rör

1 Panasonic KX-TG6822 Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
2 Panasonic KX-TG8562 Bra funktionalitet. Automatisk återuppringning och blockering av nummer
3 Gigaset C530A Duo Väggmontering. Tysk kvalitet
4 Panasonic KX-TG2512 Trevligt pris

I tiden för skapandet av masskommunikation blev telefonkommunikation utbredd. Bokstavligen under århundraden har människor bytt från vanliga trådlösa telefoner till mobila enheter som passar i sina fickor. Icke desto mindre används fasta telefonlinjer fortfarande aktivt för kommunikation, bara de vanliga kablarna ersattes med radiotelefoner. Bekvämligheten hos sådana anordningar ligger i det faktum att i ett visst radiotäckningsområde mellan basen och handenheten kan du få fria konversationer utan att det behövs ständigt på ett ställe. Radiotelefoner används ofta i kontor, olika institutioner och i vanliga lägenheter. Faktum är att det här är samma mobiltelefon, som bara arbetar från en telefonlinje och i ett begränsat täckningsområde.

Hur man väljer en radiotelefon för hemmet - experter delar:

 1. Kommunikationsstandarder. DECT-standarden är lämplig för hem- och kontorsanvändning, garanterar hög kommunikationskvalitet utan radiostörningar. GAP-standarden säger att handenheten kan kombineras med baser av andra modeller. Det kännetecknas av ett bra utbud av signalmottagning. Med en sådan radiotelefon kan du navigera till olika våningar och kontor på kontoret, medan enheten självständigt kommer att ansluta till närmaste databaser, vilket ger tillgång till att ringa och ta emot samtal.
 2. Alternativ. För närvarande finns både uppsättningar (bas + rör / rör) och enskilda föremål på marknaden. Du kan köpa en handenhet utöver den befintliga basen, eller en annan bas, om du passar dig. Mycket bekvämt, som noterat av användarna. Principen är enkel - ju mindre rummet är desto mindre är baserna och rören du behöver.
 3. Åtgärdsområde. Sortimentet av signalmottagning från radiotelefoner är universellt - upp till 100 m inomhus och upp till 300 m i öppna områden. Tillverkare anger maximivärdet, medan de flesta modeller i bästa fall erbjuder mellan 15 och 50 m. Studie recensioner, där köpare ger en bedömning av detta kriterium, kommer det att rädda dig från frustration.
 4. Batteriet. Experter rekommenderar att man köper radiotelefoner med utbytbara batterier, eftersom uppladdningsbara batterier tenderar att vara uttömda, men själva enheten är redo att fungera i årtionden. Typer av AA och AAA - den optimala lösningen. Modeller med märkesbatterier kan tas bort från försäljning, och byte av elementet kommer att vara problematiskt.
 5. tillverkare. De mest populära varumärkena som anses ledande inom detta marknadssegment är Panasonic (Panasonic) och Gigaset (Gigaset).
 6. alternativ. Bland de mest eftertraktade användarna finns en rymlig kontaktbok, nummeridentifikation, högtalare för handsfree-samtal och möjligheten att prata i ett konferenssamtal.Enligt köparna är telefonsvararen, nattläge, överföring av samtal mellan telefoner också relevant. Föräldrar är glada över alternativen Baby Call och Baby Monitor.

Vi presenterar dig rankningen av de bästa radiotelefonerna. Vid fördelningen av nomineringar i toppräkningen beaktades följande:

 • Varornas egenskaper (utrustning, uppsättning alternativ etc.).
 • förhållandet mellan funktionalitet, byggkvalitet och kostnad;
 • användarrecensioner;
 • rekommendationer från experter.

De bästa radiotelefonerna: Hämta handenheten

Det är lämpligt att skaffa radiotelefoner, som endast innehåller en handenhet, när det finns behov av en extra enhet för att prata. I det här fallet bör basen redan vara, och dessutom är det nödvändigt att det stöder möjligheten att ansluta flera handenheter. Det är inte nödvändigt att köpa en telefon från samma tillverkare som den befintliga basen, men i båda fallen måste båda enheterna stödja den universella GAP-standarden. Utan ett fast bottenrör fungerar inte.

3 Gigaset A220H


Det bästa priset för högkvalitativa "rör"
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 1478 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tre bästa radiotelefoner för hemmet stänger Gigaset A220H. Detta är den mest budgetmässiga representanten i ratingen, men den är inte sämre i funktionalitet till konkurrenter. Stöd för GAP och DECT-standarder ger en sömlös anslutning till de flesta stationer. Ett särdrag hos modellen är ECO-läget, som automatiskt bestämmer avståndet mellan handenheten och basen och, beroende på detta, reglerar radiosignalens effekt. Detta har en positiv effekt på arbetsautonomi (väntetid upp till 200 timmar).

Som ett fint tillägg har enheten en larmfunktion, och som en ringsymodi erbjuds användaren 10 olika alternativ. Den inbyggda telefonboken innehåller upp till 80 poster och minnet för uppringda nummer är 10. Med konferenssamtalfunktionen kan du kombinera flera handenheter för ett internt och externt samtal. All information om samtalet visas i en liten linje på den lilla displayen.

2 Panasonic KX-TGA855


Det bästa valuta för pengarna
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 4990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den andra platsen i rankningen av de bästa radiotelefonerna för hemmet är upptaget av modellen av den populära japanska tillverkaren Panasonic KX-TGA855. Det här är en optimal enhet när det gäller pris och kvalitet. Handenheten stöder de allmänt accepterade standarderna för GAP och DECT, vilket gör det möjligt att fungera normalt med nästan alla databaser. En praktisk funktion hos högtalartelefonen gör att du kan prata i telefon utan att ta bort handenheten och uppringnings-ID bestämmer snabbt numret från vilket inkommande samtal är gjord.

Denna modell stöder kommunikation mellan flera handenheter, vilket gör att du kan göra interna förhandlingar om enheter med en gemensam bas. Att ha en svart lista hjälper till att blockera oönskade samtal automatiskt. Den inbyggda telefonboken innehåller 350 nummer, och de sista 5 lagras i minnet. Fördelarna med användningen och en högtalare präglas av fördelarna med handenheten. Huvudkraven görs endast av byggkvaliteten.


1 Panasonic KX-TGA681


Avancerad funktionalitet. DECT och GAP standarder
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 2284 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Hemrör från "Panasonic" - en favoritkategori. Den trådlösa telefonen stöder båda kommunikationsstandarderna (DECT / GAP), vilket ger parning med de flesta stationer och bra signalmottagningsområde. Användarna lockas av enhetens funktionalitet:

 • Upplysta knappar för bekväm drift i mörkret;
 • Möjlighet att göra kontakter i de vita och svarta listorna;
 • Radio Nanny är ett alternativ som meddelar föräldrar till en baby vaknar.

Och också - 40 polyfoniska melodier, bland annat det är definitivt den mest attraktiva, en kontaktbok med 120 nummer, en väckarklocka, en automatisk växling till nattläge. Och även i denna modell slutar värdighet inte. I de recensioner som de skriver som tillverkaren har föreskrivit för att blockera tangentbordet från oavsiktligt pressas. För att ta emot samtalet räcker det att ta bort enheten från basen och om handenheten ligger separat, klicka på någon av knapparna.Köpare uppskattar denna modell för intercom och konferenser. Av höger, en av de bästa trådlösa telefonerna för hemmet!

De bästa radiotelefonerna med en barnflicka. Komplett uppsättning: rör

Det här är det bästa alternativet för dem som redan har ett rör med en bas, och nu är det dags att köpa ett extra rör i sovrummet där det lilla barnet lever. Ett sådant köp kommer att spara på förvärv av en radio nanny.

3 Panasonic KX-PRSA10


Knappbelysning
land: Japan
Genomsnittligt pris: 4490 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Ett av de bästa alternativen för en hemradio-telefon från Panasonic till sovrummet. Allt eftersom det finns en funktion av radio nanny och nattläge. Det första gör att du kan fjärrövervaka om barnet är vaknat, den andra oroar dig inte för att telefonen ringer högt på natten eller under dagtidssömningen på barnet.

Det finns en knappbelysning, ett stort urval av polyfoniska ringsignaler och ett uppringnings-ID. Det finns stöd för GAP, så den här handenheten kan anslutas till någon radiotelefon med samma standard. Telefonboken rymmer 300 nummer, batteriet (2 AAA) klarar 12 timmar av samtal. Tangentbordet kan blockeras från oavsiktliga klick. Detta är det bästa alternativet för dem som har små barn. Bonus: den här "Panasonic" är kompatibel med KX-TGA20RU nyckelfönstret, vilket underlättar sökandet efter ett förlorat rör.

2 Gigaset C620H


Den längsta batteritiden
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 3568 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ett ganska dyrt rör från Gigaset, vilket är värt varje rubel som spenderas på den. Alla användare som bestämde sig för att köpa inte ångrade sitt beslut. Och det är därför: det finns en färgskärm, en praktisk form av en handenhet, en accelererad uppringning av åtta nummer, en samtalslogg för 20 nummer, det finns svartvita listor, en telefonbok med 250 inlägg, en väckarklocka och en radiofanny.

När det gäller konversation kommer 1300 mAh-batteriet att vara 26 timmar och i standby-läge - mer än tre veckor. Handlingsradien är fantastisk - i rummet når den 50 meter, och i avsaknad av hinder som väggar expanderar den till 300 meter. Det finns ett ECO-läge, stöd för DECT / GAP. Det är en av de mest avancerade trådlösa telefonerna, pålitlig och av hög kvalitet.

1 Gigaset C530H


ECO-läge. DECT och GAP standarder
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 2992 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Ett bra alternativ för ett extra rör från "Gigaset" för hemmabruk, vilket är lämpligt för rollen som en radio nanny. Det finns en högtalartelefon, färgdisplay, uppringnings-ID och stöd för polyfoniska ringsignaler. Bra sortiment - inomhus avslutar i en radie på upp till 50 meter, i öppna områden - upp till 300 m.

Det finns ett ECO-läge, som består i att ändra signalens effektnivå beroende på avståndet mellan handenheten och basen. Om de är i närheten är strålningsnivån minimal. DECT och GAP-stöd skyddar mot avlyssning, ger en hög kommunikationsnivå och låter denna radiotelefon fungera i kombination med någon annan telefon som även har GAP-standarden. Det här är en av de bästa radiotelefonerna med funktionen av en radio-barnflicka, nattläge och bra autonomi. I samtalsläget förbrukar batterierna i 14 timmar.


De bästa radiotelefonerna i konfigurationsbasen + ett rör

Bas + en handenhet är ett av de vanligaste layoutalternativen för radiotelefoner. Detta är ett färdigt kit som kan anslutas till en telefonkabel och börjar omedelbart använda. Sådana kit är som regel något billigare än basen och extra handenhet köpt separat.

5 PANASONIC KX-PRW120


Android operativsystem
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 7480 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Den bästa uppsättningen trådlösa telefoner som fungerar på Android. Funktionalitet till ett överkomligt pris är mottot till denna modell. Trots bristen på en pekskärm ser denna enhet snygg ut och utför 100% av sina uppgifter. Arbeta med radioband GAP och DECT gör att du kan använda enheten med andra fasta baser.

Ett särdrag hos modellen - högkvalitativ telefonsvarare. Förutom att spela in konversationen i 40 minuter har den möjlighet att fjärrkontroll.Radio Nanny-läget tillåter dig att styra situationen i rummet, även om du inte är i den. Den inbyggda telefonboken har en volym på 500 poster - en absolut rekord i klassen. I recensionerna tilldelar kunderna fördelarna med enheten en bra design och utmärkt funktionalitet. De viktigaste nackdelarna är frånvaron av Bluetooth och autodialer.

4 Panasonic KX-TG6821


Det bästa signalmottagningsområdet. Digital telefonsvarare
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 3286 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Hemradio-telefonbasen och handenheten från Panasonic är en nominat av betyget och har stor efterfrågan. En särskild egenskap hos de flesta konkurrenterna i denna priskategori är den inbyggda digitala telefonsvararen för inspelning av meddelanden, samt möjligheten att fjärrstyra telefonsvararen från en annan telefon.

 • Nummeravkallare ID för 50 nummer. När du återvänder från semester kan du ta reda på vem som ringde dig under frånvaron.
 • Inbyggd kontaktbok för 120 nummer.
 • 15 timmars samtalstid och 170 timmars standbytid.

Modellen erbjuder också intercom mellan telefoner, svartlistade och vita nummer, en högtalartelefon och ett konferenssamtal. För föräldrar kommer Radio Nanny-funktionen att vara relevant, som, om det finns två handenheter, kommer att låta dig veta när barnet vaknade. Berör inte enheten och sådana vanliga alternativ som väckarklocka, nattläge, blockerar radion från oavsiktlig pressning etc. Denna modell erbjuder ett bra utbud av signalmottagning, så att du alltid är i kontakt och inte saknar ett enda samtal. Formellt är detta standard upp till 100 m inom och upp till 300 m utanför. Även om samma parametrar anges i andra modeller, i själva verket fångar den här radiotelefonen för hemmet, som bekräftats av recensioner, på ett visst avstånd utan störningar och störningar.

3 Panasonic KX-TG2511


Bästsäljande trådlös telefon
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 2040 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

På tredje plats i rankningen av de bästa uppsättningarna trådlösa telefoner (handenhet + bas) är den populära modellen Panasonic KX-TG2511. Detta är det bästa alternativet när det gäller pris, kvalitet och funktionalitet, vilket framgår av den höga efterfrågan på den här enheten. Enheten arbetar i standarden 1880-1900 MHz och ansluts till basen med GAP- och DECT-radiostandarder, vilket gör att handenheten är lämplig för de flesta fasta baser.

En liten monokrom-bildskärm visar information i två rader, och Nummer-ID kommer automatiskt att bestämma numret på det inkommande samtalet. 2 Ni-MH-batterier av AAA-typ med en kapacitet på 550 mAh säkerställer att röret är autonomt i ca 170 timmar. Laddning sker från en stationär bas. Till styrkan i modellen i en recension, tillskriver användarna framgångsrik ergonomi och låg kostnad. Nackdelarna är låg volym och låg uppsättning alternativ.

2 Gigaset SL450


Radio Nanny och Baby Call. 500 kontaktbok
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 7148 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Satsen från basen och slangen till huset från "Gigaset", enligt recensioner, är en av de bästa för hemmabruk. Särskilt denna modell av radiotelefon uppskattas av familjer med barn:

 • "Radio nanny" för att övervaka lokalerna. En av rören förblir i plantskolan, den andra - från föräldrarna. När barnet vaknar och gråter, kommer ett samtal att tas emot på föräldrarnas telefon. Efter att ha besvarat samtalet hörs vad som händer i barnets rum.
 • "Baby Call" är en funktion som låter barn ringa till föräldrar genom att trycka på någon knapp. Den enklaste och prisvärda.

Modellen erbjuder också ett ekoläge för att spara elförbrukning, markera nycklarna, möjligheten att organisera ett konferenssamtal, stöd för intern kommunikation och högtalartelefon. Ett stort plus är den inbyggda kontaktboken för 500 nummer. De 20 senaste samtalen sparas också i minnet för hemanordningen. Som en smartphone kan radiotelefonen bytas till vibrerande läge. Det finns ett headset jack, Bluetooth, väckarklocka. Uppmärksamhet förtjänar ett bra utbud av signalmottagning och rörets driftstid - upp till 12 timmars samtalstid och upp till 200 timmars standbytid.


1 Panasonic KX-TG1611


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Japan
Genomsnittligt pris: 1660 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Utmärkt billigt, men högkvalitativ radiotelefon komplett med bas. "Panasonic" erbjuder en mängd olika färger. Skärmen är svartvitt men bakgrundsbelyst. Handlingsutbudet i rummet är en av de största - 50 meter. Batteriet är två enheter av AAA-format och klarar 15 timmars samtal utan laddning.

Det finns 12 ringsignaler att välja mellan, ett samtalslogg för 50 nummer och minnet för uppringda nummer - upp till 10 bitar. Om du vill lägga till en annan handenhet någon gång efter att ha köpt denna radiotelefon, leta efter KX-TGA161 - dessa är kompatibla modeller. Detta är en av de bästa budgettelefonerna för ett hem med ett bra utbud och högkvalitativ kommunikation. Många positiva recensioner bekräftar detta - ägarna är nöjda.


De bästa radiotelefonerna i konfigurationsbasen + två rör

Om det ursprungligen skulle användas en radiotelefon för arbete i två lokaler, skulle den bästa lösningen vara att köpa en komplett uppsättning med två handenheter och en bas. En sådan uppsättning kommer att kosta mindre än att köpa var och en av elementen separat. Dessutom är den färdiga uppsättningen garanterad att vara kompatibel, vilket sparar användaren från eventuella problem med inställningarna.

4 Panasonic KX-TG2512


Trevligt pris
land: Japan
Genomsnittligt pris: 3330 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

En av de bästa uppsättningarna av trådlösa telefoner, bestående av en bas och två handenheter. Modellen har ett bra sortiment (upp till 300 meter i öppna utrymmen och upp till 50 - hemma) och bekväma kontroller. Detta är idealiskt som hemtelefon - du kan lämna en handenhet i sovrummet och en annan i korridoren. Skärmen är svartvitt men bakgrundsbelyst.

Batteriet utan ett basrör kommer att vara 17 timmars samtal eller 170 timmars standbytid. Det finns ett konferenssamtal mellan telefonerna och basen. I recensionerna uttrycker användarna att de använder denna modell även i kontor, och de är alla nöjda. Ljudet är klart, samtalarna klagar inte heller på hörbarheten. Nackdelar: det finns ingen knappbelysning och dåligt urval av ringsignaler. Men allt detta jämställs med det bästa priset i den här kategorin, närvaron av ECO-läge och determinanten av siffror.

3 Gigaset C530A Duo


Väggmontering. Tysk kvalitet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 5490 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Tre bästa radiotelefoner hemma med en komplett uppsättning handenhet + bas stänger modellen Gigaset C530A Duo. Företags tysk kvalitet är det viktigaste som kunder märker i sina recensioner. Enheten arbetar i intervallet 1880-1900 MHz, vilket garanterar maximal kommunikationskvalitet. Möjligheten till väggmontering hjälper till att spara utrymme och installera basen på en lämplig plats.

Stationen kan samtidigt arbeta med 6 handenheter - förutom 2 i satsen kan du ansluta en annan 4. Samtidigt kommer den interna kommunikationen att bibehållas mellan dem, vilket är särskilt lämpligt för stora kontor. Ett särdrag hos radiotelefonen är en anteckningsbok med 450 nummer, vilket är den bästa indikatorn i klassen. Tangentlås kommer att undvika otillbörliga klick.

2 Panasonic KX-TG8562


Bra funktionalitet. Automatisk återuppringning och blockering av nummer
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 7 081 rubel
Betyg (2019): 4.6

Den andra platsen i rankningen av de bästa radiotelefonerna (handenhet + bas) är upptaget av Panasonic KX-TG8562. Trots den högsta kostnaden kan du betala lite för det här paketet tack vare dess unika egenskaper. Blockering av samtal i det automatiska läget sparar dig från oönskade samtal, och automatisk återuppringning hjälper dig att nå den "upptagna" abonnenten.

Som en bra bonus har enheten en inbyggd väckarklocka, och för att svara på samtalet, hämta bara telefonen från basen. Vid fel i det elektriska nätet finns en nödkraftaggregat vid basen, vilket inte tillåter att telefonen stängs av. Inbyggda Ni-MH-batterier med en kapacitet på 800 mAh ger upp till 250 timmars batterilivslängd i standby-läge.


1 Panasonic KX-TG6822


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Japan (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 4436 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Basen + två handenheter i betyg av uppsättningar av radiotelefoner är modellen för den kända japanska tillverkaren Panasonic KX-TG6822. Till lägsta kostnad i TOP-3 har denna uppsättning alla nödvändiga funktioner för normal drift.Anslutningen mellan komponenterna utförs med hjälp av en radiosignal av GAP- och DECT-standarderna, vilket möjliggör anslutning av ytterligare rör till nätverket (den fasta basen tjänar upp till 6 kommunikationsenheter).

Intern kommunikation mellan telefonerna är praktisk när det är nödvändigt att förhandla inom samma nätverk. Röstsamtal-ID-funktionen dikterar automatiskt det inkommande numret när du ringer. Telefonboken låter dig lagra upp till 120 poster. I många recensioner pratar kunder om enkelheten i driften och ett bra batteri, som om modellens egenskaper. Svagheter - märkytor och display av dålig kvalitet.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av trådlösa telefoner?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 199
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner