Topp 10 Lågkostnadsmaskiner

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa billiga horisontella krok symaskiner

1 Brother LX-1700 Högkvalitativ och bred funktionalitet.
2 Janome My Style 100 LED bakgrundsbelysning
3 Bror G-20 Gynnsamt pris. Praktik, stabilitet
4 Janome Sew Line 200 Bakgrundsbelysning. Justerbar syhastighet

Topp billiga vertikala krok symaskiner

1 Janome JB 1108 Professionell modell. Fotpedal
2 Janome 1143 Bästa ergonomi
3 Jaguar Mini 236 Bästa pris. densitet

Top Low Cost Swing Shoulder Symaskiner

1 Janome Jem Populär modell
2 Sångare talang 3321 Det bästa valuta för pengarna
3 Janome 2015 Sy dubbelsnål. Tyst arbete

Varje needlewoman vill att hennes symaskin ska vara multifunktionell, praktisk och bekväm. Men maskinen, utrustad med sådana egenskaper, har ett stort värde och har inte råd med nybörjarkläderna, och ännu fler husmor. De flesta kvinnor till hemmet skräddarsy letar efter billiga modeller, men med god kvalitet.

Vad man ska titta efter när du väljer en symaskin, för att inte vara felaktig - säger experter:

 1. Shuttle-typ. En svängande vertikal skyttel anses vara en klassiker, vilket gör det möjligt att justera spänningen på undergänget. Mer modern och lätt att använda - roterande horisontell. Egenskaper hos den roterande vertikala kroken - tillförlitlighet, hög syhastighet, utmärkt kvalitésömning.
 2. Typer av linjer. Som standard erbjuder bilar en rak linje och zigzag linjer. Beroende på modifieringen kan symaskiner också innehålla en dold linje (för sy i byxor), en obmetochny (för bearbetning av kanter), elastisk (för stickning), för stygn och applikationer.
 3. Utförande slinga. Loop-automatic - I närvaro av det här läget utför maskinen en loop utan hjälp i ett steg. Hon sveper över alla kanter på slingan. Loop-semiautomatic - slingan är tillverkad i halvautomatiskt läge. Det är nödvändigt att byta drift självständigt, men det är inte nödvändigt att flytta tyget. Manuell läge innebär looping helt oberoende.
 4. Kontrolltyp. Elektromekaniska modeller passar bäst för nybörjare. De kännetecknas av ett litet antal syoperationer (upp till 40 st.), En svängbuss och ett minimum av alternativ. Elektroniska maskiner - avancerade enheter: ett brett urval av linjer, horisontal shuttle, olika typer av slingor, automatiskt läge. Datormaskiner är utrustade med modern elektronik och styrs av processorn. Du kan vara säker på högkvalitativ sömnad på alla typer av tyg, rik konfiguration, förbättrad funktionalitet.
 5. nålar. Den gyllene regeln är att nålarna ska matcha typen av tyg. Annars kan du stöta på materialbrott. Jeans, till exempel, kräver en speciell nål.
 6. Ytterligare alternativ. Threader är användbar för att tråda överdragen i nålen. Bordet för att öka arbetsytan kommer att vara relevant för quiltning och skapa stora storlekar. För att sya tyger av olika texturer och tjocklekar måste du justera trycket på pressarfoten. För syning av barnkläder och andra originalprodukter användbar alfabet och dekorativa sömmar. Knähäftande fötter - många professionella, om vilka du inte kan tänka dig för nybörjare och amatörer. Broderienheten är också privilegierad av specialister.

Vi presenterar dig rankningen av de bästa billiga symaskinerna. Vid fördelningen av nomineringar i TOPEN beaktades följande kriterier:

 • lågt pris inom upp till 10 000 rubel;
 • relativt bred funktionalitet;
 • god kvalitet egenskaper;
 • positiv feedback.

Det är viktigt! Vi borde inte förvänta oss rika möjligheter från ovanstående symaskiner, de är bäst i sitt prissegment.

Bästa billiga horisontella krok symaskiner

Symaskiner med en horisontell roterande pendel är särskilt lämpliga. Designen är så utformad att pendeln inte svänger i olika riktningar, men roterar. Som ett resultat reduceras vibrationer och ljudnivåer. Spolen är placerad direkt i spärrplatsen, och genom den installerade transparenta insatsen kan du styra det återstående antalet trådar.

4 Janome Sew Line 200


Bakgrundsbelysning. Justerbar syhastighet
land: Japan
Genomsnittligt pris: 6 663 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En annan billig symaskin är modellen för den populära japanska tillverkaren "Jan Sev Line 200". Semiautomatisk syenhet är användbar för hemma hos någon värdinna. Gynnsamt pris kompletteras med attraktiva funktioner, inklusive 9 sömnadsoperationer, olika typer av sömmar, overlock, dragkedja, omvänd etc.

I modellens arsenal finns ytterligare element, speciellt fack för tillbehör och en hylsplattform. Recensionerna nämner som fördelar bakgrundsbelysningen och förmågan att styra hastigheten att sy. Denna maskin är idealisk för hemma och reparera saker - det fungerar tyst, kontrollen är enkel, funktionaliteten är aktuell.

3 Bror G-20


Gynnsamt pris. Praktik, stabilitet
land: Japan
Genomsnittligt pris: 5 391 gnid.
Betyg (2019): 4.8

En av bästa för nybörjare och amatörer är Brazer G-20 symaskinen. Användare noterar i de recensioner som modellen har aktuella egenskaper och ett attraktivt pris. Den japanska tillverkarens billiga symaskin erbjuder 17 sömnadsoperationer, obmetochny, elastiska och elastiska hemliga linjer. Maskinen tar lite plats, det är extremt lätt att hantera. Handboken beskriver funktionerna för att arbeta med vävnader av olika densitet och ger rekommendationer om nålens tjocklek.

Maskinen fungerar nästan tyst. För hemmet är denna modell vad du behöver: sy gardiner, gå längs sömmen, byxor etc. Linjerna är plana och snygga. Maskinen drar inte och slitar tråden, medan du syr det inte, tygar tyget. Köparna noterar också hållbarhet - symaskinen hoppar inte på ytan. Tack vare den integrerade belysningen kan du arbeta när som helst på dagen.

2 Janome My Style 100


LED bakgrundsbelysning
land: Japan
Genomsnittligt pris: 8 690 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Det perfekta förhållandet mellan pris och kvalitet hos Jan gör det till den obestridliga favoriten av betyget för nybörjare inom syftet. Den nuvarande funktionaliteten är tillräckligt för att utföra enkla operationer, deras nummer i Janom MS-100 är 13. Modellen fungerar smidigt, utan vibrationer och ljud, vilket är mycket praktiskt för personer som inte har en separat verkstad. När pedalen räcker klart, så är det enkelt att justera hastigheten. Trots inte den största kraften, klarar maskinen med ett tjockt tyg, till exempel jeans, viks i flera lager. Tunna material fungerar också bra.

Även om Janome My Style-100 mest av delarna är gjorda av plast, monteras den med hög kvalitet och snyggt. Kompakt, lakonisk och snygg modell tar inte mycket utrymme och passar in i alla interiörer. Det praktiska glidhandtaget möjliggör lätt hantering av maskinen både under transport och under arbetet. Förekomsten av ett avtagbart fack säkerställer säkerheten hos de tillbehör som behövs för syning, och hylsplattformen ger bekvämlighet när man symar snäva detaljer om produkten (manschetter, ben, ärmar). LED-bakgrundsbelysning hjälper till att se bättre söm, särskilt om tyget och tråden är mörka i färg.

Vilken buss är bättre? Rotary horisontell, roterande vertikal eller svängande? Deras huvudsakliga fördelar och nackdelar finns i följande tabell.

Typer av Shuttle

fördelar

brister

Rotary horisontellt

+ Spolen sätts direkt i kanot, vilket är enkelt och bekvämt.

+ Du kan se hur många trådar i spolen och vilken färg de är

+ Tyst arbete

+ Bättre arbete

- Skytteln är gjord av plast, om än av en särskilt stark

- Inte alla typer av trådar används.

- Hög kostnad för symaskinen

Rotary vertikal

+ Hög syhastighet

+ Hållbarhet

+ Praktiskt taget uteslutna stygnhoppar, trådslingor, raster

+ Lätta inställningar

+ Ett stort antal producerade linjer

+ Använd en mängd olika material

- Hög kostnad för symaskinen

svängande

+ Den vanligaste typen av buss, vilket innebär att det är lättare att underhålla och reparera.

+ Maskiner är mer tillförlitliga och hållbara

+ Kostnaden för bilar är mycket lägre

- Maskinens varvtal är lägre

- Ökad ljudnivå

- Vibration när man skräddarsy

- Begränsat antal linjer


1 Brother LX-1700


Högkvalitativ och bred funktionalitet.
land: Japan
Genomsnittligt pris: 6 673 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Bland de lågkostnadselektromekaniska maskinerna är Brother LX-1700 bäst på grund av den breda funktionaliteten och den utmärkta kvaliteten hos de material som används vid tillverkningen. De otvivelaktiga fördelarna innefattar närvaron av en punkteringsstabilisator och ett signifikant antal linjer. Modellen utför 17 operationer, vilket är tillräckligt för de flesta uppgifter. Med ett bra jämnt slag gör maskinen 750 punkteringar per minut. Det "tyggar inte" mjuka tunna tyger och utan svårighet sysar tjocka. Dessutom utrustad med en omvänd knapp och möjligheten att stänga av materialmatningsmekanismen.

Gjorde Brother LX-1700 av höghållfast plast som kan bestå i många år. På fodralet finns ett bekvämt handtag, med hjälp av vilket det är lätt att utföra maskinens varv under sömnad. Den installerade belysningen hjälper inte bara till att se sömmen bättre, men också för att undvika skada under arbetet. En slangplattform bildas när frontpanelen avlägsnas, som dessutom fungerar som ett fack för att lagra sömnadstillbehör. Brist på ljud kommer att göra skrivmaskinens timmar bekväma. Modellen är lämplig för nybörjare sömn och personer som vill spara pengar på den enklaste reparationen av kläder.

Topp billiga vertikala krok symaskiner

Symaskiner med vertikal (roterande) shuttle används inte bara i vardagen utan även inom industrin. Skytteln på denna modell roterar moturs. För tillverkning av huvuddelar, tillverkare använder huvudsakligen metall, vilket gör mekanismen hållbar och kapabel att sy i hög hastighet utan risk för förankring av nedre tråden.

3 Jaguar Mini 236


Bästa pris. densitet
land: Japan (producerat i Vietnam)
Genomsnittligt pris: 4 740 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Det bästa priset bland de nominerade på rankningen av billiga symaskiner kan skryta med en kompakt modell av den japanska tillverkaren Jaguar Mini 236. Elektromekanisk symaskin för hemmet kännetecknas av smidig hastighetskontroll och förmågan att ändra fotens tryck på tyget. Inkluderat med maskinen är alla nödvändiga tillbehör för fullfjädring och mjukväska.

Enligt dess funktionella egenskaper är modellen inte sämre än analoger, med 8 syoperationer, inbyggd bakgrundsbelysning, omvänd knapp, hemliga och elastiska linjer. Bekvämt roterande omkopplare gör det möjligt att snabbt och noggrant välja önskade parametrar av stygn och stygn. Recensionerna omnämner sådana faktiska egenskaper hos maskinen som garntrådar och slangplattform. För att förvärva modellen också tala enkel hantering och koncis design.

2 Janome 1143


Bästa ergonomi
land: Japan
Genomsnittligt pris: 7 050 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Det ser fördelaktigt ut mot tävlingen i sitt prissegment Janome-1143, eftersom den har utmärkt byggkvalitet, tillförlitlighet hos materialet som används vid tillverkningen och den nödvändiga minsta funktionaliteten. Trots ett litet antal linjer finns det bara 4 av dem, inklusive överlocken och för bearbetning av stickade kläder, hanterar maskinen de flesta nödvändiga uppgifterna. Justerbart fottryck gör det möjligt för Jan att sy mycket tjocka tyger. Modulens egenskaper inkluderar även: smidig inställning av zigzagbredd, stygnlängder och möjlighet att snabbt linda en spole med efterföljande stopp.

Närvaron av metall i konstruktionen gör maskinen inte tung, dess vikt är bara 6 kg. Det inbyggda handtaget hjälper till att röra sig fritt på ett bekvämt ställe för arbete, och närvaron av en slangplattform gör det enkelt att sy små delar av produkten. Den genomtänkta ergonomin i modellen gör det enkelt för till och med en nybörjare att hantera. Användare anser att belysningen av arbetsyta inte lysdiod, men glödlampan, vilket resulterar i snabb uppvärmning av delarna.

De mest populära märkena av symaskiner: "Brother", "Jaguar", "Janome", "Singer".

Varumärket

Stiftelsesår

Brandets hemland

produktion

funktionen

bror

1908

Japan

Japan, Taiwan, Kina, Korea, Amerika, Malaysia, Irland, Storbritannien

Kvaliteten är viktigast

Jaguar

1949

Japan

Japan, Kina, Taiwan, Thailand

Lanseringen av billiga men funktionella symaskiner.

Janome

1921

Japan

Japan, Taiwan, Thailand, Kina

Företagets nummer 1 när det gäller försäljning i världen

Singer

1851

United States

Kina, Taiwan, Brasilien

Tillförlitlighet och hållbarhet

1 Janome JB 1108


Professionell modell. Fotpedal
land: Japan
Genomsnittligt pris: 8 620 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Den otvivelade ledaren av betyget Janome JB-1108 har blivit på grund av den tillräckliga funktionaliteten och styrkan hos delar gjorda av metall. Den presenterade maskinen lockar inte bara nybörjare, men också syprofessionella som arbetar i små verkstäder eller beställer hus. En egenskap hos modellen är möjligheten att sy en dubbel nål. Detta läge är idealiskt för hantering av stickade kläder. Den presenterade modellen är elektrisk, den levereras med en bekväm fotpedal som gör att du kan styra hastigheten på sömnad. När det gäller funktionalitet är det inte sämre än konkurrenterna. Med ett standard antal operationer finns det 19 av dem här.

Jann är utrustad med: ett handtag monterat i huset i övre delen; justeringsrelä som styr spänningen av tråden; ärmar som hjälper till att fixa fläckarna på armbågens och knäböjningarna, samt när man symar smala detaljer. En 15 W bakgrundsbelysning ger god belysning av arbetsområdet, och ett stort avtagbart fack som ligger längst ner garanterar säkerheten för de verktyg som behövs för produktion. Ett brett paket innehåller: ett mjukt fodral, utbytbara ben, spolar, två skruvmejslar och ett rör olja som används för bearbetning av maskindelar.


Top Low Cost Swing Shoulder Symaskiner

De svivelkrokiga symaskinerna uppfanns först. Skytteln arbetar på principen om en pendel, svängande från en sida till den andra. Till skillnad från modellerna från tidigare år behöver moderna enheter inte komplicerade inställningar för att få en snygg söm när du syr. Nu är alla knutpunkter i kanalen fixade i önskad position.

3 Janome 2015


Sy dubbelsnål. Tyst arbete
land: Japan
Genomsnittligt pris: 6 070 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Bland billiga symaskiner med rocking shuttle, användare och experter bland de bästa noterade "Jan 2015". Denna modell är perfekt för både nybörjare och älskare av självhushållning och klädreparation. "Det är ett nöje att arbeta på det" - nöjda kunder skriver i recensioner. Symar alla tyger, glider inte, rostar inte.

När det gäller antalet syoperationer (15 st) är modellen värdig för konkurrens till de flesta av sina jämnåringar i sitt prissegment. Till inköp av köpare finns sorter av linjer: obmetochny, hemlig, elastisk, elastisk hemlighet. Maskinen för huset är utrustad med kuddar för syning i blixtlås och sömnad på knappar. Till skillnad från många nominerade, erbjuder denna modell bland annat dubbelnålstygn. Sömmen är av hög kvalitet, linjerna är jämn och väl sträckta.

2 Sångare talang 3321


Det bästa valuta för pengarna
land: United States
Genomsnittligt pris: 9 189 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Elektromekanisk symaskin Singer Talent-3321 anses vara den bästa när det gäller pris och funktionalitet. Det utför 21 operationer, medan det är möjligt att självständigt justera zigzagstygn och sömmen, välja önskad bredd och längd. Modellen är utrustad med en automatisk trådsträngare, vilket sparar tid. För bekvämligheten av en klämma finns det en omvänd knapp, det är också möjligt att göra en direkt klädstreck i halvautomatiskt läge, vilket underlättar bearbetningen av produkter. Fotens höga uppkomst hjälper till att sy tjocka, tjocka material. Autostopspolen lindar bestämmer när tråden är helt vriden och slutar fungera.

Maskinen har en design i minimalismens stil, så det kommer organiskt att se ut i rum med olika interiörer. Designen är tillverkad av slitstark plast som tändar vikten, eftersom de flesta av de inre delarna är metalliska. Bärhandtaget är längst upp i modellen och längst ner är en hylsplattform som gör att du kan arbeta med smala delar och ett litet fack där du alltid är säker på att du behåller nödvändiga tillbehör.


1 Janome Jem


Populär modell
land: Japan
Genomsnittligt pris: 7 107 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Maskinen Janome Jem har en ledande position i rankningen. Billigt, med en enkel uppsättning funktioner, utförs 13 syoperationer, av vilka står ut: looping, mönstrade stygn, förmågan att sy tuggummi. Med hjälp av de speciella flikar som finns i satsen är det lätt att sy en dragkedja eller göra en hemming. Funktion av modellen - ett system med snabbspolningspole. Maskinen klarar av de flesta typer av material. Det leder inte till en söm på tunna tyger som tulle eller stickade kläder, det sitter fast med hänsyn till rätt inställningar och den valda nålen.

Modellen är monterad med hög kvalitet och ger inget ljud under drift. Viktiga delar, inklusive kanoten, är gjorda av metall, vilket ökar hållbarheten och arbetssäkerheten. På bottenpanelen finns ett infällbart hölje för att lagra sydetaljer, som vid borttagning bildar en slangplattform. Pedalen, som ingår i satsen, har konvexa horisontella ränder, så att foten inte glider. Nackdelarna är den oförutsedda möjligheten att byta benen till tredje part, bristen på en knapp för att stänga av lamporna, som kommer att förbli tända när maskinen är ansluten till nätverket.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av billiga symaskiner?
Vi rösta!
Totalt röstat: 292
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Oksana
  Jag har inte Jan från det billigaste, medelstora prisklasset, men kvaliteten och universal. Jag beställde det i Schweitorg, med en garanti, det är inte första gången jag beställer det i butiken via Internet, så jag var 100% säker på kvaliteten

betyg

Hur man väljer

recensioner