10 bästa krökta 4K-tv

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 4K böjda skärm TV: 40 "Diagonal

1 Samsung UE40KU6300U Bästa valuta för pengarna
2 Samsung UE40S9AU Elegant och elegant design
3 Samsung UE40JU6600U Bra feedback

Topp 4K-böjda skärm-tv: 55 tums diagonal

1 Samsung UE55MU6300U Bästa valuta för pengarna
2 Sony KD-55S8505C Högsta uppdateringsfrekvens
3 LG OLED55C6V Brett spektrum av ljusstyrka. OLED-matris
4 Xiaomi Mi TV 4S 55 Сurved Bästa pris

Topp 4K-böjda skärm-TV: 65-tums diagonal

1 Samsung QE65Q7CAM Bästa bildkvalitet. QLED-matris
2 Sony KD-65SD8505 Minimalistisk design
3 LG OLED65C6V OLED-matris

Med den aktiva tekniken utvecklas böjda skärmar i allt högre grad till en integrerad egenskap av avancerade prylar. De är vanligast i tv-apparater, där det är viktigt framför allt bildkvalitet. Vid första anblicken kan det tyckas att detta bara är en hyllning till stilen, men sådana skärmar har ett antal betydande fördelar. Böjda TV-skärmar skapar en optisk illusion, där en persons perifera vision börjar fungera, och bilden uppfattas som mer realistisk.

För att bilda en bild på en krökt bild, är pixlarna ojämnt fördelade - tekniken ger hög bildkvalitet. Den maximala möjliga upplösningen för idag är 4K, tack vare vilken tv kan överföra de minsta detaljerna.

Vi har samlat de bästa 4K-skärmade TV-apparaterna från ledande tillverkare av hushållsapparater. Dessa modeller, utöver utmärkt bildkvalitet, har ett stort antal användbara funktioner, som också beaktades vid sammanställningen av värderingen.

Topp 4K böjda skärm TV: 40 "Diagonal

3 Samsung UE40JU6600U


Bra feedback
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 43500 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Återkopplingen av denna TV kan inte kritiseras, den är så snabb. SMART TV, Wi-Fi och annat kommunikationsarbete utan sänkning och paketförlust. Som en bildskärm för en dator kommer denna TV också att visa sig från den goda sidan, eftersom svarstiden är mindre än 10 ms. 4K bilden på skärmen är slående i detalj och ritning, så modellen kommer att vädja till älskare av bio evens eller konsolspelare.

Låt oss prata lite om bristerna. Köparna i sina recensioner noterar svag kontrast, dåliga betraktningsvinklar, behovet av att ha ett Samsung-konto och fryser när de tittar på annonser.

 

2 Samsung UE40S9AU


Elegant och elegant design
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 65950 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Elegant och elegant design som standard kan spelas in i avsnittet av de viktigaste fördelarna med denna TV. Silverfärgen med en metallram gör utseendet modernt, attraktivt och mångsidigt för alla rum. SMART TV-tekniken fungerar snabbt. Den interna lagringen av NTFS-format misslyckas också under drift. Satellitkanaler växlar 1-3 sekunder efter tryckning, allt beror på signalstyrkan.

Det finns ingen teknik för att stödja Nano Crystal Color SUHD Remastering Engine och HDR. Även med långvarig användning fångar det perfekt Wi-Fi-signalen. Förutom moderna filmer är det möjligt att titta på gamla bilder utan kvalitetsförlust, så även träffarna från 50-talet och 60-talet kommer att se ut som om de bara kom ut ur uthyrningen. Jag är glad över One Connect-kontakten där alla nödvändiga portar är koncentrerade på grund av vad det inte är nödvändigt att spendera tid på att leta efter rätt port på baksidan av väskan. Kabeln för anslutning har en kontroversiell 1 meter längd och det kan inte tyckas tillräckligt för någon.

De främsta fördelarna och nackdelarna med en krökt skärm:

fördelar

brister

+ Förbättrad nedsänkningseffekt (mer exakt inträde i området av perifer vision)

+ Förhöjd djupavkänning (som om man tittar på 3d)

+ Snygg och modern design

+ Hög kontrast

+ Feeling större (med lika diagonal med platt skärm)

- högt pris

- Ju större diagonal - desto bättre är den böjda skärmens kvalitet

- Inte riktigt lämplig för väggmontering

- Böjning kan begränsa betraktningsvinklar (visas endast i en vinkel på mer än 35%)


1 Samsung UE40KU6300U


Bästa valuta för pengarna
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 44000 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Den bästa 4K-TV med en krökt skärm med en diagonal på 40 inches anses vara modell för det ledande koreanska varumärket Samsung UE40KU6300U. Denna enhet, förutom hög upplösning, stöder HDR, vilket ger en bild med ett brett spektrum av ljusstyrka. Formatet på TV: n är standard 16: 9, så att bilden ser så naturlig ut som möjligt och utan förvrängning. Den inbyggda TV-tuner låter dig organisera en fullfjädrad hemmabio på grundval av enheten. Dessutom har modellen en högkvalitativ stereoljud.

TV från Samsung stöder alla de vanligaste typerna av televisionssignaler, vilket helt eliminerar problem med installation och kompatibilitet. Den proprietära funktionen hos SMART TV ger gränssnitt till mobila prylar, minnesenheter och möjligheten att använda enheten för att komma åt Internet. För enkelhets skull stödjer TV: n Wi-Fi. I svaren på fördelarna med modellen, tillkännager köparna högkvalitativ bild, en bra ljudnivå och en funktionell fjärrkontroll. Nackdelarna inkluderar små betraktningsvinklar och bristen på Bluetooth.

Topp 4K-böjda skärm-tv: 55 tums diagonal

4 Xiaomi Mi TV 4S 55 Сurved


Bästa pris
land: Kina
Genomsnittligt pris: 39990 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Den bästa prislappen i denna kategori har Xiaomi Mi TV 4S 55 Сurved. Med ett så lågt pris är detta en fullfjädrad 4K-tv med all nödvändig teknik att använda, ibland leder den bara upp uppdateringshastigheten på skärmen till 50 Hz, vilket kan betraktas som relativt låg enligt moderna standarder.

Två högtalare med en total effekt på 16 watt ger ett surround och behagligt ljud. Det finns också stöd för format som MP3, WMA, MPEG4, HEVC (H.265), MKV och JPEG. I allmänhet är detta en mycket bra TV, med undantag för ett par "men" - det kinesiska gränssnittet och komplexiteten att sätta upp.

3 LG OLED55C6V


Brett spektrum av ljusstyrka. OLED-matris
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 85000 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Modell 4K TV LG OLED55C6V rankas tredje i rankningen av de bästa modellerna med en krökt skärm. Bilden av denna enhet från den sydkoreanska tillverkaren av hushållsapparater anses vara en av högsta kvalitet och ljusaste. Detta uppnås tack vare OLED-matrisen, där en speciell diod används för att bilda bilden. Denna design ger samma bildkvalitet vid vilken synvinkel som helst. Dessutom stödjer TV: n 3D, vilket utbreder kapaciteten hos denna enhet. När det gäller att arbeta med multimediaproblem har modellen inte - alla populära format återges.

Ljudspåren på TV: n på nivån - 4 högtalare med en total effekt på 40 W i kombination med funktionen av utjämning av ljud ger anständig volym och kvalitet på spåret. SMART TV-köra webOS proprietär skal är kompatibel med alla moderna gadgets. För parning med tredje part kan enheter användas Wi-Fi eller Bluetooth. Som styrkor i recensionerna markerar kunderna ett intuitivt gränssnitt, utmärkt bildkvalitet och färgåtergivning. Bland de uppenbara nackdelarna endast priset.

2 Sony KD-55S8505C


Högsta uppdateringsfrekvens
land: Japan
Genomsnittligt pris: 76500 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Första platsen i rankningen av de bästa krökta 4K-tv på 55 tum är modellen för ett av flaggskepparna i regionen - Sony. Trots den ganska långsiktiga marknadsinträdet ser bilden så bra ut till denna dag. Visningsvinklarna på skärmen är cirka 170 grader, färgerna är saftiga, ljusstyrkan är tillräckligt. I recensionerna säger användarna inte ett ord om ojämn belysning, och det här är mycket bra. Det är värt att notera närvaron av proprietär teknologi Motionflow XR 800Hz. Hon lägger till "mellanliggande" ramar för att göra bilden snyggare.Fans av att titta på sportevenemang kommer definitivt att tycka om det.

Självklart finns det en SmartTV. Operativsystemet använder AndroidTV. För tillfället har detta system det största biblioteket av applikationer och de bredaste möjligheterna. Visst har vissa användare noterat att systemet hänger. Problemet behandlas genom en enkel omstart. En fullständig lista över tv-standarder stöds. Ljudsystemet innehåller ett par högtalare med 10 watt. Den sofistikerade användaren är osannolikt att tillfredsställa, därför rekommenderar vi att du omedelbart ser efter ett högtalarsystem.

1 Samsung UE55MU6300U


Bästa valuta för pengarna
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 46900 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Ledaren från Samsung är ett levande bevis på avhandlingen att varje år teknologier blir billigare. Modellen för 2017 (konkurrenter presenterades 2015-2016) har ännu bättre prestanda till hälften av kostnaden! Som modellerna ovan har UE55MU6300U en 55-tums 4K-bildskärm. Men förutom detta finns stöd för HDR-teknik som förbättrar dynamisk kontrast. Tack vare henne ser bilden mer volym, realistisk. Du kan bara hitta fel med uppdateringsfrekvensen - 50 Hz.

SmartTV är baserat på det Tyres proprietära operativsystemet. Det fungerar snabbt, de flesta av de nödvändiga applikationerna finns där, men inga krusiduller. Bland funktionerna, utöver den redan kända 24p True Cinema, TimeShift-funktionerna, etc. noterar vi närvaron av en belysningssensor. Tack vare honom kommer ljusstyrkan alltid att vara bekväm: på dagtid - maximalt, på natten - kommer det att falla till minimivärdena. I recensioner noterar användarna god kvalitet och hög volym av det inbyggda högtalarsystemet, trots den låga effekten på 20 watt.


Topp 4K-böjda skärm-TV: 65-tums diagonal

3 LG OLED65C6V


OLED-matris
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 192 000 rubel
Betyg (2019): 4.6

LG OLED65C6V - flaggskeppsmodellen från det sydkoreanska varumärket LG OLED65C6V. Trots användningen av OLED-tekniken är kostnaden för enheten något högre än priserna på konkurrenterna i TOP-3. Widescreen 4K-upplösning med HDR-stöd ger hög detalj av den överförda bilden. Funktionen att konvertera 2D-bilder till 3D kommer att överraska fans av tredimensionell TV. Det intelligenta webOS-operativsystemet tillåter att använda TV: n som ett komplett multimediecenter med tillgång till Internet.

Bland alla representanter för betygsmodellen finns den mest blygsamma ljudutrustningen, men det hindrar inte TV: n från att ge användaren ett bra ljud - tack vare automatisk nivellering och 4 högtalare uppnås effekten av hemmabio. Enheten stöder Wi-Fi och har 3 HDMI-utgångar för överföring av högupplösta bilder. Optisk ljudingång tillåter att överföra en ljudsignal inte bara analog, men också digitalt.

2 Sony KD-65SD8505


Minimalistisk design
land: Japan
Genomsnittligt pris: 128 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Sonys TV står framför allt för sin minimalistiska design: förutom den stora 65-tumsformade skärmen och det enkla aluminiumstativet ser användaren ingenting. Och det här är rätt, förutom att det finns något att njuta av - 4K-upplösning är en av de bästa på marknaden. Det finns stöd för HDR. Som i fallet med ovanstående KD-55S8505C stöds tekniken Motionflow XR, men med en frekvens på 1000 Hz. Vi rekommenderar igen modellen till sportfans. Stöd för moderna TV-standarder, videoinspelning på flyttbara media, support Dolby Digital - dessa och många andra funktioner är givetvis närvarande.

Som operativsystem för SmartTV används Android TV, om de fördelar som vi redan har talat om. Högtalarna producerar endast totalt 20 watt, men surroundljudet stöds. Och ljudkvaliteten är knappast dålig.Med tanke på det mycket överkomliga priset för en sådan stor TV kan vi namnge kD-65SD8505 en av de bästa i sin klass.


1 Samsung QE65Q7CAM


Bästa bildkvalitet. QLED-matris
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 127000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Kategorieledaren är den mest ovanliga urvalsmodellen. Frånvaron av kontakter på baksidan av enheten omedelbart fångar ögat - bara en kabel som är gömd i benet kommer från TV: n. Den ansluts till One Connect Box, där alla nödvändiga portar finns. Den andra kardinalskillnaden för QE65Q7CAM är skärmen. Ja, som tidigare deltagare, är det 65 tum, med 4K UltraHD-upplösning med HDR-stöd, men själva matrisen är annorlunda. Den använder den senaste utvecklingen som kallas QLED. Självklart var det inget mirakel - det finns brister i bilden. I synnerhet när man visar ljusa element på en mörk bakgrund finns det höjdpunkter, men dömer av användarens återkoppling, med verklig användning är dessa brister osynliga. Framför oss är i huvudsak en förbättrad OLED, med mer livfulla färger och hög ljusstyrka. Av minuserna - inte den djupaste svarta färgen.

Av de andra funktionerna noterar vi ett bra ljud: det finns 4 högtalare med en total effekt på 40 W och en subwoofer. Dessutom kommer användarna att uppskatta den stora listan över kontakter på den externa enheten och stödja de modernaste trådlösa standarderna.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av 4K-skärmade TV-apparater?
Vi rösta!
Totalt röstat: 72
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner