20 bästa båtmotorerna

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa båtmotorerna upp till 5 liter. a.

1 Yamaha F5AMHS Den mest ekonomiska motorn i sin klass
2 Suzuki DF5S Bästa dragkraft
3 HDX T 5 BMS Bästa pris
4 Kvicksilver ME 5 M Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet

De bästa 2-taktiga utombordsmotorerna upp till 9,9 l. a.

1 Tohatsu M 9.8B S Det enklaste och pålitliga
2 Hidea HD 9.9 FHS Bästa pris
3 Mikatsu M9.9FS Hög byggkvalitet

De bästa 4-taktiga utombordsmotorerna upp till 15 liter. a.

1 Honda BF-15 Bättre kostnad och belastning motståndskraft
2 Yamaha F15CEHS Hög prestanda
3 Kvicksilver ME F 15 M Det mest prisvärda priset i kategorin

Topp kinesiska båtmotorer

1 SEA-PRO OTN 9,9 S Mest ekonomiska
2 HDX T 30 FWS Högsta effekt i kategori
3 Toyama TM15TS Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet

De bästa båtmotorerna upp till 30 hk

1 Suzuki DF30ATS Hög byggkvalitet
2 Yamaha 30HMHS Bästa motorkapaciteten
3 Kvicksilver ME 30 M Det mest prisvärda priset i kategorin
4 Honda BF30 DK2 (D4) SRTU Mest ekonomiska

De bästa billiga båtmotorerna: en budget på upp till 20 000 rubel

1 PATRIOT BM-110 Bästa köparen val
2 HDX T 2,6 CBMS Tryggt god kvalitet.
3 Carver MHT 3.8 S Bästa pris

Utombordsmotorn kan dramatiskt förändra rörelsen för vattenspegeln, vilket ger högsta möjliga rörlighet. Ett brett utbud av produkter på marknaden gör att du kan välja det mest optimala alternativet för varje ägare.

Alla båtmotorer som ingår i denna översyn anses vara bland de bästa modellerna i sin kategori. Placeringen av modellerna i rangordningen baseras på tillverkarens specifikationer och feedback från ägare med praktisk erfarenhet av användning.

De bästa båtmotorerna upp till 5 liter. a.

De mest lågmotoriga men mycket effektiva utombordsmotorerna finns i denna kategori. Med deras hjälp kommer ägaren att kunna lägga årarna på sidan och njuta av promenad (eller fiske).

4 Kvicksilver ME 5 M


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Italien (producerat i Japan)
Genomsnittligt pris: 62500 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna båtmotor spenderar endast 1 liter bensin per timme och dess kraft (5 hk) för ögonen räcker för att dra två personer med fiskeutrustning på glidbanan. Trots att tvåtaktsmotorn bara har en cylinder, leder den perfekt laddad båt mot en stark ström. Detta uppnåddes genom att man installerade ett redskap med ett förhållande på 2,15.

I översyner är nyckeln nackdelen ljudet av arbetet (avgasutrymmet kommer inte ut genom skruven). Utombordsmotor Mercury ME 5 M visar en komplett likhet med den dyrare japanska modellen - Tohatsu (5 hk). Samtidigt är det ekonomiskt och har ett attraktivt värde.

3 HDX T 5 BMS


Bästa pris
land: Kina
Genomsnittligt pris: 42500 gnidning
Betyg (2019): 4.0

I nominationen "bästa pris" kan en av ledarna betraktas som den kinesiska motorn HDX T 5 BMS. Denna modell är gjord av analogi med Yamaha 5 utombordsmotorn och är mycket populär bland amatörhuggare. Köp något liknande för upp till 50 tusen rubel. praktiskt taget omöjligt (med undantag för en konkurrent från SEA PRO). Vad kan särskiljas från egenskaperna och egenskaperna hos HDX T 5 BMS:

 • Justering av tipplåsning
 • Minsta bränsleförbrukning - endast 2,6 liter. klockan ett
 • Designen är gjord av högkvalitativ aluminiumlegering, vilket ger utmärkt skydd mot korrosion
 • Mycket lätt att hantera och underhålla.
 • Det finns en säkerhets nödbrytare
 • Aluminium propeller
 • Du kan ansluta fjärrbehållaren och öka svängområdet
 • Relativt lätt - endast 20 kg

Enligt användarnas mening är motorn fri att gå ut på glidbanan, med en kontroll ombord.

Naturligtvis är HDX T 5 BMS inte utan brister.Detta är logiskt, eftersom alla billiga motorer "synd" med samma problem, nämligen:

 • Tanklocket strömmar, och även efter en mindre körning löses det genom att byta ut detta lock själv (vissa skär fem millimeter av påfyllningsnacken)
 • Running in kan ske med mindre motorsträckor.

2 Suzuki DF5S


Bästa dragkraft
land: Japan
Genomsnittligt pris: 70500 gnidning
Betyg (2019): 4.5

I nomineringen är den mest kraftfulla motorn upp till 5 liter. a. vinner Suzuki DF5S. Enligt många recensioner är DF5S berömd för indikatorer på utmärkt dragkraft. Denna fyrtaktsmotor är utrustad med en automatisk sug- och elektronisk tändnings-CDI. Bränsleförbrukningen med full gas är högst 1,75 l / h.

Bränsletanken ingriper 1,5 liter bränsle. En laddad båt med två vuxna passagerare Suzuki kan "dra" med en hastighet av 22 km / h. Användare markerar så bra kvalitet som låg ljudnivå. Ett av de bästa alternativen för älskare av aktivt fiske i lugnt vatten. Rekommenderas!

 • Den eviga frågan är vilken båtmotor att välja: tvåtakts- eller fyrtakts? Push-pull har en enklare design, lätt vikt (i förhållande till 4-takts) är billigare och billigare att behålla. Men de största nackdelarna med en tvåtaktsmotor: ökat ljud, behovet av att använda en blandning av bensin och smörjolja och en kaustisk avgas. 4-taktsversionen saknar dessa nackdelar och kännetecknas av tyst och smidig drift. Men kostnaden är något högre, eftersom vikten och dimensionerna är högre.
 • Innan du köper en båtmotor, var noga med att kontrollera oljenivån i växellådan - det ska räcka för att springa in.
 • Hur förlänger motorens livslängd? Påfyll endast med högkvalitativ olja och byt den i tid (detsamma gäller växellådan).

1 Yamaha F5AMHS


Den mest ekonomiska motorn i sin klass
land: Japan
Genomsnittligt pris: 72100 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Yamaha F5AMHS - en av de mest ekonomiska och samtidigt tillräckligt högmomentiga båtmotorerna i sin klass. Denna fyrtaktsenhet har en arbetsvolym på 139 kubikmeter. se och förbrukar endast 1,7 liter bränsle per timme. Motorn kan ta med en liten PVC-båt och två vuxna passagerare till glidbanan. Vad behöver mer fiskeentusiaster? Verkliga användare pekar ut så bra egenskaper som opretentiöshet (det börjar i alla väder) och bra kraft. På lugnt vatten kan det transportera en lastad gummibåt med 4 personer.

Priset är det enda du kan "strida". För den nya Yamaha F5AMHS måste betala minst 80.000 p. Eventuellt kan motorn fästa en generator, oljetrycksindikator, en uppsättning verktyg och startskydd. Återigen mot en extra avgift.

De bästa 2-taktiga utombordsmotorerna upp till 9,9 l. a.

Dessa båtmotorer har tillräcklig kraft för att tillgodose behoven hos det största antalet ägare som är förtjusta i fiske från tavlan eller båtturer.

3 Mikatsu M9.9FS


Hög byggkvalitet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 79900 gnidning
Betyg (2019): 4.5

En mycket högkvalitativ apparat för aktiv rörelse på vattnet erbjuder företaget Mikatsu. Mikatsu M9.9FS är en av de mest sålda 9.9 hk utombordsmotorerna år 2016. Denna tvåcylindriga enhet har en arbetsvolym på 246 cm3, stör 24 liter bränsle, kan flytta i grundvatten genom att minska djupet på dyket. Det finns också möjlighet till pJustering av lutning och lutningsvinkel.

Till skillnad från ett antal andra båtmotorer av kända märken är Mikatsu M9.9FS inte så picky om bränsle, och du kan fritt hälla AI-92 i den. Denna enhet, som många andra 9,9 hk motorer. Du kan kväva upp till 15 hk Detta görs relativt enkelt. Det är nödvändigt att byta skruven till 11, byt ut klaffventilen och gör tändningsinställningarna redan på vattnet.

2 Hidea HD 9.9 FHS


Bästa pris
land: Kina
Genomsnittligt pris: 72900 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Den här enheten har en mycket hög likhet med den populära Yamaha-modellen, men den kostar mycket mindre än sin titeln konkurrent. Båtmotor är lätt att underhålla och har en ganska högkvalitativ montering.Tvåtaktsmotorns avgassystem utförs genom en skruv, så en bekväm ljudnivå gör att du kan njuta av båtturen mer fullständigt.

Ägarna är nöjda med en adekvat supporttjänst - som representerar varumärket på hemmamarknaden betyder mycket - det betyder service efter försäljning och avsaknaden av problem med reservdelar. I recensionerna, många betyg som positivt kännetecknar pålitligheten för Hidea HD 9.9 FHS. På grund av närvaro av omvänd och möjlighet till rörelse i grunt vatten ger utombordsmotorn hög rörlighet till sin ägare.

Det är mycket viktigt att kraften på utombordsmotorn motsvarar vattenfartyget där den är installerad. Som regel anges det maximala tillåtna värdet alltid på transom. Om denna parameter överskrids kan båten bli okontrollerbar och rulla över. Nedan finns ett litet bord med matchande båtstorlekar och motorkraft.

Motorbåtmotor, l. a.

Tvärbredden längs båtens längd, m²

3

3,25

5

3,5

7,5

3,8

10

4,1

15

4,4

20

4,8

25

5,2

30

6,4

40

7,0

Tips för att välja en båtmotor

1 Tohatsu M 9.8B S


Det enklaste och pålitliga
land: Japan
Genomsnittligt pris: 82900 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Populariteten och trovärdigheten hos varumärket Tohatsu är utan tvivel. Tohatsu tekniken värderas främst på grund av sin super tillförlitlighet och opretentiöshet. Ja, priserna på Tokhatsu-motorer är långt ifrån lägsta, men priset i det här fallet motiverar kvaliteten med 100%.

Specifikt är modellen Tohatsu M 9.8B S populär med tanke på goda tekniska egenskaper, effektivitet och låg vikt. Motorn kan ta med båten 3,6 meter med de tre vuxna ombord. Motorns vikt är endast 26 kg, vilket gör det möjligt att transportera och installera den ensam.


De bästa 4-taktiga utombordsmotorerna upp till 15 liter. a.

Fyrtaktsmotormotorer skiljer sig från tvåtaktsmotorer, inte bara av deras höga pris och större massa. Deras fördel ligger i den komplexa anordningen, vilket ökar jämnheten och minskar arbetsbruset. Dessutom minskar mängden skadliga utsläpp kraftigt, och därför kan de användas på vattendrag utan särskilda begränsningar.

3 Kvicksilver ME F 15 M


Det mest prisvärda priset i kategorin
land: Italien (producerat i Japan)
Genomsnittligt pris: 101500 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Mercury ME F 15 M är en båtmotor med en verkligt italiensk karaktär, producerad i den japanska divisionen av företaget. Dess utmärkande kännetecken är närvaron av inte bara en styrenhet (manuell) utan också en fjärrkontroll och en mycket bra. 350cc-motorn har ett bra arbetsliv, men kräver regelbunden övervakning av driften. Faktum är att med en lång driftstid observeras (inte alltid) utseendet på en defekt vid oljeöverföring, vilket leder till en långsam men säker uppdelning av kraftenheten. En karakteristisk manifestation av denna defekt är en ökning i avgasens opacitet. Resten av de allvarliga påståenden mot motorn är inte tillgänglig.

fördelar:

 • bra pris;
 • kit, som innehåller en uppsättning verktyg och reservljus
 • närvaro av en indikator på lågt oljetryck
 • tillgänglighet av en motor nödbrytare.

nackdelar:

 • Med en lång livslängd finns det ett problem med överdriven oljeförbrukning.

2 Yamaha F15CEHS


Hög prestanda
land: Japan
Genomsnittligt pris: 177200 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Det japanska varumärket gläder alltid konsumenterna med en bra, högkvalitativ produkt, och Yamaha F15CEHS-bensinmotorens motor är inget undantag. Måttlig kraftfull och viktig modell ger 15 hk med en motorstorlek på 362 kubikcentimeter. Som för andra motorer från Yamaha noterar användarna en lång livslängd utan godtyckligt små uppdelningar, vilket verkligen ger prestige till tillverkarens spargris. Men när man kom in på världsmarknaden kom följande trend fram - officiella återförsäljare, återförsäljare och andra handelsföretag, efter eget gottfinnande, leker med priset på en motor. Ibland når markeringen upp till 40-50%, vilket orsakar obalans i pris / kvalitet och motverkar potentiella köpare.

fördelar:

 • hög hållbarhet
 • bra prestanda;
 • Tillgänglighet av ett justeringssystem för lutning av motorn och styrningen.
 • utrustad med nödstoppsavstängningssystem.

nackdelar:

 • betydande prisklass.

1 Honda BF-15


Bättre kostnad och belastning motståndskraft
land: Japan
Genomsnittligt pris: 79900 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Om en sådan indikator som bränsleförbrukning är extremt viktig för dig rekommenderar vi att du uppmärksammar Honda BF-15 - det här är det mest ekonomiska alternativet bland 15-hästkraftsbåtmotorer. En liter bränsle är tillräckligt för 7,3 kilometer. Detta är en mycket bra indikator om vi tar hänsyn till det faktum att närmaste konkurrent, Suzuki DF-15, kan segla endast 6 km per liter.

Av de trevliga alternativen i Honda finns en 6A-generator. Av de inte mycket trevliga stunderna kan vi skilja en vikt på 46 kg. Tja, priset, som närmar sig märket 100 000 r.

Topp kinesiska båtmotorer

Utombordsmotorer från medelriket har en obestridlig fördel - ett mer överkomligt pris. Nyligen har produktkvaliteten växt väsentligt och kan nästan lika konkurrera med ledande tillverkare i Europa och Asien. Denna kategori innehåller de bästa kinesiska modellerna som finns på hemmamarknaden.

3 Toyama TM15TS


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Brasilien (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 76361 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

För tre år sedan uppträdde en bra analog ersättare för de bästa märkena av utombordsmotorer (Yamaha, Tokhatsu) på hemmamarknaden och lyckades redan lyckas etablera sig positivt från den positiva sidan. Med en ganska anständig kraft är tvåtaktsmotorn med vattenkylning i Kina mycket närmare köparen på grund av det överkomliga priset.

Trots den manuella lanseringen har Toyama TM15TS många fördelar som positivt uppskattades av ägarna i sina recensioner. Denna all-weather kropp, närvaro av omvänd, tändning CDI. Dessutom har den en bra kraftreserv - vid en bränsleförbrukning på 7,9 l / h har den yttre tanken en kapacitet på 24 liter. Kvalitet på montering och komponentdelar av kända märken noteras positivt.

2 HDX T 30 FWS


Högsta effekt i kategori
land: Kina
Genomsnittligt pris: 117900 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Ganska obemärkt, den kinesiska modellen av en kraftfull utombordsmotor (30 hk. P.) blev en seriös konkurrent till liknande produkter från Honda, Yamaha och Tohatsu varumärken. Vattenkyld tvåtaktsmotor och växellåda uppfyller ägarens högsta förväntningar. Extern bränsletank och fjärrkontroll gör att du kan installera motorn på seriösa skrovbåtar upp till 4,5 meter.

Förutom det utmärkta priset noterar ägarna också positivt närvaron av en elektrisk start och omvänd. Bränsleförbrukning - 12 l / h, vilket inte är så mycket för en sådan motor. Dessutom är den höga byggkvaliteten slående - jämfört med andra kinesiska HDX T-modeller står det klart för det bättre. Det finns inga klagomål om enhetens arbete - efter körning kan det visa sig extraordinärt uthållighet.


1 SEA-PRO OTN 9,9 S


Mest ekonomiska
land: Kina
Genomsnittligt pris: 67332 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Båtmotor SEA-PRO F 9.9 S från en känd kinesisk tillverkare kan säkert tillskrivas premiummodelsegmentet av högsta kvalitet och pålitlighet. Det här är inte Tohatsu, och långt ifrån Yamaha, men i huvudsak är det en replik av den senare, som i sig inte är överraskande - den japanska modellen av en 9,9-liters utombordsmotor. a. har stor efterfrågan och popularitet, och inte bara på hemmamarknaden.

Strategin för det kinesiska varumärket valdes rätt, och SEA-PRO F 9.9 S var en av de bästa möjligheterna för många ägare att köpa en utmärkt utombordsmotor till ett överkomligt pris. Det är lätt att installera, väger 36 kg och kan accelerera båten till 35 km / h (det beror givetvis på lasten, men motorkapaciteten är mer än tillräckligt). Tvåtaktsmotorn startas av en manuell start och har en separat bränsletank. I granskningar är dess ekonomi mycket uppskattad - även vid högsta hastighet överstiger förbrukningen inte 5 liter, medan motorsmörjning läggs till bensin.Med korrekt inlämning (och den här faktorn bör inte underskattas), kommer en noggrann kinesisk båt enhet att vara okej, hur länge.


De bästa båtmotorerna upp till 30 hk

Motoreffekten bestämmer i stor utsträckning fartygets fartegenskaper. De kännetecknas av en stor motorstorlek, avancerad design, närvaron av elektroniska kontroller (inte alltid), såväl som högkvalitativ prestanda. Men tillsammans med fördelarna finns det också uppenbara nackdelar: kostnaden för sådana motorer är uppenbarligen högre än de mindre produktiva modellerna, och deras reparation och underhåll är specifika och ganska komplexa.

4 Honda BF30 DK2 (D4) SRTU


Mest ekonomiska
land: Japan
Genomsnittligt pris: 364900 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Den seriösa utrustningen för en lätt vattentransport skiljer sig från låg ljudnivå och ger en jämn kurs. Honda BF30 DK2 kan erbjuda bra drag för små båtar, inklusive uppblåsbara modeller, med full belastning (ca 700 kg, vilket är 5-6 personer och utrustning!). Den fyrtakts-trecylindriga motorn betjänar 4 förgasare med en gaspump, vilket garanterar motorens höga verkningsgrad oberoende av antalet varv. Samtidigt är förbrukningen 20% lägre än den för sina närmaste konkurrenter, och är endast 9 liter per timme.

Tillförlitligheten är inte på något sätt sämre än ledarna på båtmotormarknaden - Tohatsu och Yamaha. Modernt tändsystem, vattenkylning, elektrisk start och motorlyft, omvänd - det här är inte alla fördelar med den bästa modellen i kategorin. I ägarens granskning kritiserades endast en funktion (priset räknas inte, motorn av dessa pengar) - bränsletanken ger en effektreserv på endast 1,5 timmar.

3 Kvicksilver ME 30 M


Det mest prisvärda priset i kategorin
land: Italien (producerat i Japan)
Genomsnittligt pris: 151 000 rubel
Betyg (2019): 4.5

Den största fördelen med alla Mercury-motorer över konkurrenter är en konsekvent låg prisnivå med nästan identiska motoregenskaper. Naturligtvis är det sista uttalandet något överdrivet. Således tas tvåtaktsmotorsystemet med en arbetsvolym på 429 kubikcentimeter som basen i Mercury ME 30 M. Den otroliga bilden kompletteras av det faktum att det är nödvändigt att använda färdiga blandningar för smörjning och bränsle, eftersom det inte finns någon separat tankning. Naturligtvis är ett sådant system inte det du vill se från motorns toppmodell. Men för ett antal egenskaper bland jämnar blir Mercury ME 30 M en av de bästa motorerna i sin klass.

fördelar:

 • optimalt pris;
 • bra byggkvalitet och fyllningar;
 • närvaron av tillsynsmyndigheter
 • bred kit inklusive en uppsättning nycklar och tändstift.

nackdelar:

 • kraftfull men inte perfekt motor baserad på ett push-pull-operativsystem.

2 Yamaha 30HMHS


Bästa motorkapaciteten
land: Japan
Genomsnittligt pris: 169900 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Lite bättre än hans motståndare ser Yamaha 30HMHS. Det är samma tvåtaktsmotor som arbetar med den färdiga blandningen av olja och bensin. Arbetsvolymen är 496 kubikcentimeter. Å ena sidan påverkar detta negativt bränsleförbrukningen, vars avfall är 11,5 liter per timme. Å andra sidan, detta ökar kraftigt motorns livslängd, därför utmärker sig denna modell av ett långt operationellt liv och hållbarhet, vilket noterats av många användare. Priset överensstämmer helt med vilken typ av system som används, närvaron av tiller-lutningsregulatorer och själva motorn, tillförlitlighet och säkerhetsparametrar.

fördelar:

 • utmärkt byggkvalitet;
 • kraftfull kraftenhet med stor arbetsvolym;
 • höga parametrar av tillförlitlighet och hållbarhet;
 • tillgång till regulatorer och motorstängningssystem.

nackdelar:

 • tvåtaktsmotor som arbetar på en förberedd bränsleblandning.

1 Suzuki DF30ATS


Hög byggkvalitet
land: Japan
Genomsnittligt pris: 282 000 rubel
Betyg (2019): 4.9

Mycket dyr och mycket avancerad motor, skapad för adherents av kraftfull märkesutrustning. Fyrtaktsmotorn har tre cylindrar och en 490-cc-förskjutning, vilket ger en konsekvent högdeklarerad effekt (alla 30 hk) med hög bränsleförbrukning.Risken med att skapa en sådan modell var att använda ett elektroniskt bränsleinsprutningssystem, och ta med en sådan motor till världsmarknaden. Ändå har Suzuki DF30ATS en stabil efterfrågan bland elitföretag och privatpersoner, som föredrar dyr kvalitet till billiga "avbrott". Modellen är idealisk både internt och externt - inte ett enda allvarligt klagomål från användare och professionella experter. Därför, i en minus, ganska rimligt, kan du bara göra ett mycket högt pris.

fördelar:

 • exceptionell bygg- och fyllkvalitet;
 • kraftfull fyrtaktsmotor med en arbetsvolym på 490 kubikcentimeter;
 • alla system (kontroll, start, bränsleinsprutning och reglering av motorlyft) är elektroniska;
 • närvaron av en elektrisk strömgenerator.

nackdelar:

 • hög kostnad.

De bästa billiga båtmotorerna: en budget på upp till 20 000 rubel

Billiga båtmotorer är en speciell produktkategori som är tillgänglig för nästan alla konsumenter. Som regel utmärks de av låg effekt, en kvalitativt olika monteringsnivå, dålig utrustning, men en anständig arbetsresurs. Perfekt för fiske i små och medelstora reservoarer, liksom oturliga vandringsleder.

3 Carver MHT 3.8 S


Bästa pris
land: Kina
Genomsnittligt pris: 10020 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

En av de mest opretentiösa och billiga alternativen för båtmotor, tillgänglig för alla kategorier av konsumenter. Carver MHT 3.8 S är inte tillräckligt med stjärnor från himlen och letar inte efter det bästa av bästa - det utför en helt annan funktion. En liten tvåtaktsmotor med en volym på 62 kuber säkerställer en hastighet på cirka 9-9 kilometer per timme. Detta är inte mycket, men för fiske eller en liten flod kryssning är nog. Fallet är genomsnittligt, järn är uppriktigt svagt. Men, som användarna säger, rullar säsongen tillbaka utan starka klagomål, men i vissa avseenden är det nödvändigt att tillgripa manuell inställning.

fördelar:

 • billig motor tillgänglig för konsumenterna
 • acceptabelt, om än utan krusiduller, kvalitet på arbetet;
 • möjlighet till självuppgradering
 • god tankvolym och effekt (enligt priset).

nackdelar:

 • inte särskilt bra byggkvalitet
 • Frånvaron av ljuddämpare - mycket högt arbete kräver tuning;
 • Den lilla fästningen är inte lämplig för några övergångar.

2 HDX T 2,6 CBMS


Tryggt god kvalitet.
land: Kina
Genomsnittligt pris: 17200 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Den tekniska utfyllningen av denna kinesiska utombordsmotor är en komplett analog av produkterna från branschens ledande varumärken. Den tvåtakts encylindriga motorn är inte den mest kraftfulla, men det gör det möjligt för båten att gå två gånger snabbare än vid åren. Lätt monterad på spindeln med svängbara klämmor och låter dig flytta runt i grunt vatten. Tack vare avgaserna genom skruven, åka med honom ganska bekvämt.

Ägare som har valt HDX T 2.6 CBMS anser att det är värt pengarna. I recensionerna finns det ingen klagomål på den tekniska delen av utombordsmotorn - det är ganska tillförlitligt och opretentiöst. Den enda nackdelen kan anses vara frånvaro av omvänd, men ett ganska trevligt pris motiverar sådana begränsningar.


1 PATRIOT BM-110


Bästa köparen val
land: Kina
Genomsnittligt pris: 14480 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Denna tvåtaktsmotorbräda med manuell start är den mest prisvärda modellen i den här kategorin, och blev utan tvivel populär på hemmamarknaden exakt av den anledningen. Det är bullrigt, men extremt enkelt, både i drift och underhåll. Om dess förbrukning anges storleken på bränsletanken, som bara är 1,2 liter.

Ganska glatt tillåter dig att navigera i vattenytan på en båt med två passagerare och nödvändiga fiskeredskap. Det är lätt att passa in i bilens bagage och för de flesta vanliga utomhusentusiaster väljer man det är ett rationellt beslut.Dessutom visar PATRIOT BM-110 arbetets stabilitet och bedömer genom ägarens granskningar, förutom det stora priset, skiljer det sig också från tillförlitligheten.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av båtmotorer?
Vi rösta!
Totalt röstat: 1095
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
6 kommentar
 1. äkta livmoder
  Om författaren kallade den kinesiska motorn Mikatsu Korean, är artikeln samma sak, författaren är bara en amatör. Behöver du utforska ämnet, skriv sedan! Koreansk motor jävla. Författaren själv koreanska Mikatsu!
 2. quality-sv.designluxpro.com
  äkta livmoder,
  Du förstår först ämnet själv, herr "amatör".

  PS Mikatsu är en koreansk utveckling skapad av Mikatsu Outboards Busan Corporation.
 3. Tatiana
  Dmitry Antonov,
  Ja, förstått mer än en gång, det finns ingen utveckling i Korea och tillverkare av utombordsmotorer. Om du var skild, så zombie inte andra.
 4. quality-sv.designluxpro.com
  Tatiana,
  Du kan bekräfta dina ord med riktiga fakta / dokument / officiella länkar. Hemsida?
  Det faktum att motorn är tillverkad i Kina är förståelig (nu produceras alla motorer i himlen). Vi pratar om varumärkes ursprungsland.
 5. Egorych
  Jag läste om "Koreas Mikatsu" och insåg att författaren är inkompetent i ämnet. Författaren studerar ämnet före publicering eller skriver inte alls, du har redan äventyrat dig med okunnighet.
 6. Sergei
  Yamaha 9.9 (15) 2m är inte listad alls, trots att motorn är en legend.

  Den populära rösten - vem är den bästa tillverkaren av båtmotorer? Det här är min personliga åsikt, vi fick bara reklam med vår ... bara Kina.

betyg

Hur man väljer

recensioner