Topp 20 bensingeneratorer

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa bensingeneratorerna upp till 1 kW

1 Huter HT1000L Borstlös design
2 PATRIOT SRGE 950 Gynnsamt pris
3 Bison ZIG-1200 Bättre prestanda och tillförlitlighet
4 Husqvarna G1300P Nyheten på marknaden. Hög operativ resurs

De bästa bensingeneratorerna med en kapacitet på 2 kW

1 Huter DY3000L Bästa pris stabila arbetet
2 ELEMAX SHX2000-R Den mest tillförlitliga motorn
3 Denzel GT-2100i Lågt ljud
4 Daewoo Power Products GDA 1500I Det enklaste. Pålitligt skyddssystem

De bästa bensingeneratorerna med en kapacitet på 3 kW

1 Hyundai HHY3000F Bästa pris. Den mest ekonomiska "trekilovatnik"
2 CHAMPION IGG3600 Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
3 Huter DN4400I Toppspecifikationer till ett överkomligt pris.
4 Denzel GT-3500i Den mest tillförlitliga. Ergonomisk design

De bästa bensingeneratorerna med en kapacitet på 5 kW

1 Huter DY6500LXA Hög tillförlitlighet och enkel drift
2 FUBAG BS 6600 A ES Den högsta aktiva kraften
3 Hyundai HHY7000FE Den mest ekonomiska 5 kW-gasgeneratorn
4 Virt G6500 Bästa pris

De bästa bensingeneratorerna med en kapacitet på 7 kW

1 TSS SGG-10000 EH Högsta nominella effekten (10 kW)
2 DDE DPG10551E Bästa pris
3 Fubag BS 8500 A ES Utmärkt kombination av pris och prestanda. Köparens val
4 Daewoo Power Products GDA 8500E-3 Den mest tillförlitliga. 380 V generation

Den vanligaste lösningen för ett nödstopp är en gasgenerator. Han kan också bli en källa till el i kampanjen, i landet eller i garaget. Det finns modeller med låg och medium effekt, som utfärdar 1-2 kW, vilket är tillräckligt för belysning, tv, dator och andra låg effektenheter. Enheter som genererar 5 kW eller mer ger dig möjlighet att använda kylskåp, tvättmaskin och till och med en elektrisk ugn. Dessutom kommer en sådan kraft att enkelt säkerställa driften av olika verktyg på en byggarbetsplats utan kommunikation.

Översynen presenterar de bästa modellerna av gasgeneratorer, vars byggkvalitet och driftsparametrar inte orsakar klagomål från sina användare. Bedömningen är baserad på ägarens fabriksspecifikationer och driftserfarenhet. För läsarens bekvämlighet presenteras modellerna i olika kategorier, beroende på enhetens nominella effekt.

De bästa bensingeneratorerna upp till 1 kW

Gasgeneratorer med en aktiv effekt på upp till 1 kW är utmärkta för att leverera ett litet nät av elektriska apparater i landet eller i garaget. Sådana anordningar väger relativt lite, kan transporteras av en person, är ekonomiska och kostar mellan 200 och 300 dollar.

De mest populära och bästa tillverkarna av gasaggregat med låg effekt är Huter, FUBAG, Bison, DDE och PATRIOT.

4 Husqvarna G1300P


Nyheten på marknaden. Hög operativ resurs
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 16490 gnidning
Betyg (2019): 4.4

Pålitlig och hållbar bensingenerator Husqvarna G1300P kännetecknas av högkvalitativa komponenter som används. För att säkerställa att motorn fungerar effektivt, finns det en oljenivåkontroll som automatiskt förhindrar att enheten startar om smörjmedelsnivån är otillräcklig. På grund av denna begränsning kommer ägaren inte att kunna "döda" en tillförlitlig enhet på grund av hans slarv. En fyrtaktsmotor spenderar i genomsnitt cirka 1 liter bränsle, oavsett last.

Den synkrona generatorn producerar en växelström på 16 A, medan de anslutna enheterna inte ska överstiga 1 kW vid ström. Vid felparametrar av belastningsparametrarna fungerar det automatiska överströmsskyddet, vilket förhindrar skador på utrustningen. En ledig 12 V utgång med en ström av 8,3 A kan användas för att ladda batterierna. På frontpanelen finns en timmars mätare, tack vare vilken ägaren har möjlighet att genomföra snabb underhåll (oljebyte, tändstiftgeneratorproppar).

3 Bison ZIG-1200


Bättre prestanda och tillförlitlighet
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 22490 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Med avseende på prestanda, tillförlitlighet och kvalitet är en av de bästa bensingeneratorerna Bison ZIG-1200.Detta är en produkt av ryskt ursprung, producerat i Kina. Detta är den dyraste enheten i översynen av de bästa bensinstationerna med en kapacitet på 1 kW (det är dubbelt så dyrt som konkurrerande modeller). Men priset i det här fallet är motiverat. Och här är varför.

Bison ZIG-1200 är en växelriktare, vilket innebär att enheten ger en stabil strömförsörjning. För det andra arbetar denna generator med en 4-taktsmotor, modernare och pålitlig. När det gäller ekonomi - det är en av bästa i vår recension. Arbetsautonomi är 4,3 timmar, med en tank på bara 3,6 liter. Bison ZIG-1200-generatorn är utrustad med ett borstlöst strömförsörjningssystem, därför är det mer pålitligt och bekvämt i drift. På utrustningen skiljer sig gasgeneratorn från många modeller av förekomsten av en ljuddämpare och ett ljudisolerat hölje, inbyggt överbelastningsskydd, ett 12-volts utlopp och en timmars mätare.

Video recension

2 PATRIOT SRGE 950


Gynnsamt pris
land: USA (producerat i Kina, Ryssland)
Genomsnittligt pris: 6490 gnidning
Betyg (2019): 4.7

PATRIOT SRGE 950 bensingenerator av en turisttyp har den viktigaste fördelen - ett överkomligt pris. Samtidigt under drift är ljudnivån inte högre än 60 dB på grund av närvaron av en sluten typhölje och en ljuddämpare. Tankens kapacitet är 4,2 liter och med en maximal belastning på 800 watt är full tankning tillräckligt för en fjärdedel om dagen, så det går inte att göra en bensinkanna i husen eller på en campingresa. För att ansluta elektriska apparater finns 1 vattentät uttag, det finns även en voltmeter och 12 V-ledare, med vilka du kan ladda bilbatteriet.

Enheten väger bara 17 kg, och om det är möjligt, är det ganska möjligt att bära det manuellt - speciellt för detta finns det ett bekvämt plasthandtag ovanpå gasgeneratorn. Trots den överkomliga kostnaden är kraftverket välbyggd, och kvaliteten på arbetet orsakar inga klagomål. Bristen på automatisk spänningsreglering kompenseras av föreningens justering, vilket är tillräckligt för känslig utrustning.


1 Huter HT1000L


Borstlös design
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 10750 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Huter är ett av de mest ansedda tyska märkena av kraftverk, som producerar ett brett sortiment av bensin- och dieselgeneratorer. Företaget släppte den första generatorn tillbaka 1979. För första gången 2004 visade sig Huter-generatorer på den ryska marknaden och lyckades vinna många konsumenters förtroende. Denna 4-takts bensingenerator har en aktiv effekt på 1 kW och kan autonomt arbeta upp till 4 timmar på en tank. Det stora pluset är att denna generator är utrustad med ett borstlöst strömförsörjningssystem. Detta eliminerar alla problem som är förknippade med borstgeneratorer (borstar sliter ut snabbt).

Nackdelarna med denna modell inkluderar en tung vikt på 28 kg. Detta är den värsta siffran för de betraktade bensingeneratorerna per 1 kW. Anordningen anses också vara mycket högljudd, vilket ger 101 dB (om det och säger användarrecensioner). Ljuddämparen skulle inte skada, men vi hittade den inte i tekniska specifikationer. Trots detta har enheten en hög byggkvalitet, den är välsluten och har en ganska kompakt storlek vilket ger enkel transport. Priset är också en klar fördel, och bensingeneratorens Huter HT1000L borstlösa design förklarar den ökade efterfrågan på hemmamarknaden.

De bästa bensingeneratorerna med en kapacitet på 2 kW

Bensingeneratorer med en aktiv effekt på 2 - 2,5 kW kan inte bara säkerställa driften av ett dachas elnät eller ett litet hus. Vissa användare använder aktivt sådana apparater för elektriska sågar, perforatorer och till och med svetsmaskiner med låg effekt.

4 Daewoo Power Products GDA 1500I


Det enklaste. Pålitligt skyddssystem
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 16990 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Gasgenerator Daewoo Power Products GDA 1500I, som bygger på inverterteknik, skiljer sig från liknande modeller med bättre rörlighet tack vare den minsta vikten på 12 kg.Samtidigt har den hög effektivitet och kan ge upp till 6 timmar oavbruten strömförsörjning, beroende på antalet anslutna elektriska apparater och den ström som förbrukas av dem. Denna generator är utrustad med en koreansk tillverkad motor, som har en ökad driftsresurs och kan fungera i mer än 1500 timmar.

Övervakningssystemet som föreskrivs i denna modell reglerar det antal varv som krävs för att säkerställa stabila spänningsparametrar, med högsta möjliga indikator på 1,4 kW, vilket gör det möjligt att avsevärt minska bränsleförbrukningen. Motorn hos gasgenerern Daewoo Power Products GDA 1500I är tillförlitligt skyddad från eventuella oförutsedda situationer. Vid överbelastning, överhettning eller en tom oljetank, släcker larmindikatorn och motorn stannar. Detta gör det möjligt att öka livslängden och undvika reparation. Den bästa akustiska effekten och minimering av vibrationer är försedd med ett stort ljuddämpare och dämpningssystem.

3 Denzel GT-2100i


Lågt ljud
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 35831 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

För möjligheten till autonom strömförsörjning av olika anordningar, inklusive de som är särskilt känsliga för kvaliteten på den nuvarande förbrukade, kommer Denzel GT-2100i bensingenerator, som är relaterad till växelriktartypen, att vara det bästa valet. Denna station ger en stabil utgångsspänning på 220 V med en frekvens på 50 Hz, vilket motsvarar allmänt accepterade standarder. Drivs av en manuell starter, 3,08 hk motor ekonomisk förbrukning av bränsle (1,2 l / h) och möjliggör kontinuerlig produktion av ström i 4 timmar. För att ansluta elektriska enheter i denna modell finns 2 uttag 220 V och utgången till 12 V.

Denzel GT-2100i bensingenerator har kompakta dimensioner och väger bara 21 kg, vilket är särskilt viktigt för de ägare som väljer en modell som ger med behovet av regelbunden transport. För större användarvänlighet har denna generator en oljenivånsensor, som omedelbart indikerar brist på smörjvätska. Särskilt skyddshölje med handtag ger en bekväm ljudnivå på 63 dB. Huvudvillkoren för denna gasgenerators fullständiga drift är anslutningen av anordningar vars effekt inte överstiger 2,6 kW, vilket anses vara topp för denna anordning.

2 ELEMAX SHX2000-R


Den mest tillförlitliga motorn
land: Japan
Genomsnittligt pris: 60029 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Bärbar gasgenerator ELEMAX SHX2000-R, överlägsen i vissa parametrar till liknande modeller, är det bästa valet för att lösa olika problem, både när man går till naturen och till landet, och direkt i hushållet. Denna omvandlargenerator är utrustad med en pålitlig fyrtakts japansk motor HONDA GX 100, som ger enheten en effekt på 1,9 kW. En helt fylld 7,7 liters bränsletank garanterar oavbruten elproduktion i 7 timmar.

Trots det faktum att grunden för spänningen i ELEMAX SHX2000-R gasgeneratorn är en okomplicerad teknologi för att rotera magneterna, garanterar den enhetens längsta livslängd och säkerställer utmatningens stabilitet. Tack vare det här kan du inte oroa sig för de mest krävande på kvaliteten på nuvarande enheter och enheter som drivs av den. I denna modell ger generatorn ett ljudisolerat hölje med ett ergonomiskt handtag och instrumentpanel, vilket ger bekvämlighet under användning och transport av denna bärbara kraftverk. Ägare till gasgeneratorn ELEMAX SHX2000-R noterar också den höga byggkvaliteten, som har en positiv effekt på dess driftstid.

1 Huter DY3000L


Bästa pris stabila arbetet
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 15120 gnidning.
Betyg (2019): 4.0

En annan modell från det kända tyska varumärket. Huter DY3000L är känd för pålitlighet, opretentiösitet och stor autonomi. Det är en av de mest sålda 2 kW bensingeneratorerna.Huter DY3000L är utrustad med en fyrtaktsmotor på 196 cm3, en tank på 12 liter och kan arbeta autonomt i upp till 10 timmar vilket är mycket bekvämt när man använder enheten på bygg- eller reparationsplatser utan kommunikation. Enligt användarens återkoppling motiverar modellen helt sin kostnad, vilket visar stabil prestanda under olika belastningar.

Kvaliteten på komponentdelarna gör att vi kan tala om en anständig säkerhetsmarginal för denna utrustning. Vissa ägare som använder en gasgenerator med kraftiga elverktyg (cirkelsågar och till och med en invertersvetsmaskin) kan skryta med en stor driftstid på timmar, där Huter DY3000L inte visade några brister i deras arbete. Den enda aspekten som orsakar användarklagomål är bullernivån, som klart överstiger 67 dB som deklarerats av tillverkaren.


De bästa bensingeneratorerna med en kapacitet på 3 kW

Mer kraftfulla 3 kW bensingeneratorer köps huvudsakligen för allvarliga uppgifter, till exempel att ge el till stugan vid strömavbrott. Kraftfulla gasgeneratorer kan stödja arbetet med verktygsmaskiner och bearbetningsutrustning, som cirkulär, bulgarer, sprutpistoler. Vissa proffs köper gasgeneratorer till 3 kW för att fungera i kombination med en svetsmaskin.

4 Denzel GT-3500i


Den mest tillförlitliga. Ergonomisk design
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 53694 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Den enda anledningen till att Denzel GT-3500i inte blev ledande i denna kategori är kostnaden för en icke-generator - det är en storleksordning högre än modellerna som ingår i denna grupp. Vid tillverkningen av denna utrustning används inte bara avancerad teknik utan även de bästa komponenterna, tack vare vilken installationens kvalitet och driftsäkerhet är praktiskt taget oöverträffad. Invertergeneratorn har ett slutet ljudisolerat hölje, vilket signifikant minskar bruset.

Det bör noteras, och ergonomisk design - enheten har små men slitstarka hjul och två handtag vid kanterna för överföring (trots sin kompakta storlek väger enheten något över 33 kg). Effekt på 3 kW och 2 uttag på frontpanelen tillåter att gasgeneratorn används inte bara i stugan eller under en vandring, men också som en reservkraftkälla vid störningar i det centrala nätverket. Det finns också en 12 volt-kontakt - du kan ladda batteriet eller ansluta annan utrustning.

3 Huter DN4400I


Toppspecifikationer till ett överkomligt pris.
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 30100 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Huter varumärke bensin generatorer är närvarande i varje översyn av de bästa modellerna. Som tidigare noterats är populariteten hos "Huter" -enheter beroende på det överkomliga priset och de optimala tekniska egenskaperna. Huter DN4400I bensingenerator är således en av de mest kostnadseffektiva "3 kilowattarna" av invertertypen. Omformaren kommer att tillhandahålla högkvalitativ strömförsörjning av hushållsapparater och datorutrustning. När det gäller maximal effekt är detta den bästa enheten i topp tre, vilket ger ca 3800 W maximal effekt.

Enheten är en annan trumfkort Huter DN4400I. Det är bara 29 kg, vilket i denna kategori är den bästa indikatorn. Dessutom orsakar gasgeneratorns byggkvalitet inga klagomål från användarna. Oljenivånsindikatorn tillåter inte att generatorn är "torr" och det elektriska kretsskyddssystemet kommer att förhindra den negativa effekten av överbelastning. Bullernivån, även om den är ganska hög - 86 dB, men mot bakgrund av sådana fördelar med modellen som låg bränsleförbrukning vid full belastning (upp till 1,8 liter) påverkar det inte köparens val.

2 CHAMPION IGG3600


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 23700 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Invertergasgenerator har den bästa konstruktionen av en synkron generator, vilket underlättar underhållet av installationen och ökar hållbarheten. Under drift är det tillräckligt för ägaren att byta ljus och olja i tid (det finns en nivågivare).Utgångsspänningen stabiliseras genom pulsbreddsmodulering och strömmen når 16 A.

Den maximala effekten av den anslutna belastningen får inte överstiga 3,6 kW, annars kommer gasgeneratorn inte att motstå lasten och kommer att stanna. Trots den attraktiva kostnaden är utrustningen inte mycket sämre än europeiska motsvarigheter. Kvaliteten på komponentdelar styrs mycket noggrant, och samarbete med tillförlitliga leverantörer som Briggs & Stratton gör att du inte kan tveka om utrustningens tillförlitlighet. Det viktigaste är att inte glömma att ta raster som anges av tillverkaren under arbetet. Om du använder CHAMPION IGG3600 från tid till annan (när du reser till landet, på vandringar etc.), är det bättre att ta bort bensin från förgasaren efter arbetet - det är nog att stänga av bränsletillförselventilen medan generatorn är igång och vänta lite.


1 Hyundai HHY3000F


Bästa pris. Den mest ekonomiska "trekilovatnik"
land: Sydkorea (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 18 990 gnidning.
Betyg (2019): 21990 gnidning.

Den mest populära 3 kW-gasgeneratorn är Hyundai HHY3000F. Konsumentförtroende denna modell har tjänat av två huvudorsaker: 1. Mycket överkomligt pris med hög effekt 2. Hög effektivitet och följaktligen arbetsförmåga. Enheten kan fungera utan tankning upp till 15 timmar. Detta är en av de bästa indikatorerna i vår granskning. Motorn är lätt att starta och skiljer sig, enligt ägarna, en ganska måttlig ljudnivå (69 dB). Njut av att bygga kvalitet och tillgängligheten av timmar meter - du vet alltid när du ska byta olja i motorn.

Ofta används Hyundai HHY3000F under byggnadsarbetet - vissa ägare lyckades slå på 3-4 elverktyg samtidigt (en bulgarsk, en hammarborra, en cirkelsåg etc.). I det här fallet kan kraftverket inte klara av inverterarens svetsmaskin - banalen är inte tillräckligt med ström. Dessutom finns det ett 12 volt uttag som låter dig ladda batterierna eller ansluta lågspänningsutrustning. Gasgenererns vikt är ganska anständig - 41 kg, och det kommer inte vara lätt för en person att klara det. Mått på enheten är inte lämplig för någon bagageutrymme på personbilar, så vid transport kanske du behöver ett större fordon.

Video recension

De bästa bensingeneratorerna med en kapacitet på 5 kW

Kraftfulla modeller av gasgeneratorer från 5 kW har oftast en seriös "stoppning", inklusive funktioner som elektrisk och automatisk start. Ofta köps starka modeller för att säkerställa en stabil strömförsörjning, inte bara för elektriska apparater, utan även för hela elnätet i huset: pannor, pumpar, pannor och belysning. För att dra hela huset behöver enheten mer kraft och långt autonomt arbete.

4 Virt G6500


Bästa pris
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 27110 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

I vårt betyg kan denna gasgenerator ställas in från de andra deltagarna - dess kostnad skiljer sig mycket från andra modeller. Precis på grund av det låga priset slog Wert G6500 vårt betyg på, vilket visar på ökad popularitet på hemmamarknaden för generatorteknik bland enheter med en kapacitet på 5 kW. Trots budgetsegmentet är kvaliteten på komponenterna mer än tillfredsställande (samma kinesiska tillverkare ger ganska pålitlig utrustning under varumärket Elitech).

På grund av sin låga kostnad är utformningen av Wert G6500 så enkel som möjligt, och en person kan inte flytta bensingeneratorn - enheten har en ganska imponerande vikt (72 kg). Tanken varar i 9 timmar oavbruten arbete (det finns en nivå sensor) vid full belastning på 5 kW. Det är tillräckligt för energiförsörjning av ett hus eller en byggarbetsplats - det kommer inte bara att dra en svetsomriktare eller en betongblandare. Det finns en säkring, en voltmätare, 2 dammuttag och 1 12 volt uttag på framsidan (du kan ladda olika batterier etc.).

3 Hyundai HHY7000FE


Den mest ekonomiska 5 kW-gasgeneratorn
land: Sydkorea (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 43990 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Den mest ekonomiska representanten för 5 kW gasgeneratorer i vår recension är Hyundai HHY7000FE. Modellen förbrukar endast 1,2 - 1,6 liter bränsle per timme. Med en tankvolym på 22 liter, arbetar enheten utan tankning i cirka 14 timmar. Den är färdig med ett automatiskt lanseringssystem som gör att generatorn kan starta till och med till ett barn. Kraften på 5 kW till gasgeneratorn räcker för att klara all hushållsutrustning - ett kylskåp, en tvättmaskin, belysning och annan utrustning kommer fullt ut att fungera från denna reservkraftkälla. Hyundai HHY7000FE har visat sig bra på byggarbetsplatser - nästan all elektrisk utrustning, och inte en, kan anslutas till den, för att inte tala om belysningsenheterna.

Även Hyundai HHY7000FE - en av de mest ekonomiska. Med en belastning på 3,75 kW (75%) förbrukar den upp till 2,1 liter per timme. Från tydliga brister, i användarrecensioner, fann vi klagomål om överdriven brus av enheten. Det framgår emellertid av tekniska specifikationer på grund av bristen på ljudisolering och ljuddämpare. Trots de "koreanska rötterna" samlas Hyundai HHY7000FE, liksom många andra bensingeneratorer, i Kina.

2 FUBAG BS 6600 A ES


Den högsta aktiva kraften
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 48140 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Modellen - FUBAG BS 6600 A ES är en av de kraftfullaste, funktionella och prisvärda 5 kW bensingeneratorerna. Det tyska varumärket "FUBAG" - blev ganska rimligt upprepade gånger medlem i vårt betyg i olika kategorier. Denna enhet har använts den senaste utvecklingen inom betryggande och komfort. FUBAG BS 6600 A ES är utrustad med Startmaster 11500 elektroniskt och automatiskt startsystem, en timmars mätare, luftkylning och en 25-liters tank som ger autonom drift under 8 timmar.

Enheten ger den högsta effekten i kategorin - 6,5 kW. Det är svårt att hitta en enhet med liknande tekniska egenskaper i detta prisklass. Dessutom har gasgeneratorn en hög byggkvalitet, och dess komponenter är så tillförlitliga att tillverkaren erbjuder en garanti för en period på 2 år.


1 Huter DY6500LXA


Hög tillförlitlighet och enkel drift
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 41680 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Huter DY6500LXA kan enkelt hänföras till de mest framgångsrika och populära modellerna av gasgeneratorer med en effekt på 5 kW. Denna enhet har en elektrisk och automatisk start. Generatorn startar automatiskt så snart nätspänningen sjunker till en kritisk punkt. Funktionen är extremt användbar när du behöver återställa strömförsörjningen på kortast möjliga tid. Bensingeneratorn utan problem kommer att säkerställa att svetsmaskinen fungerar och kan fungera inte bara på bensin utan även på gas. Visst, detta kommer att kräva separat köpa en uppsättning av gasskraft system.

Som en reservkraftkälla för hem eller kontor är Huter DY6500LXA perfekt. Den kan styras med fjärrkontrollen, vilket är mer än bekvämt, särskilt på vintern. Tillförlitligheten hos utrustningen i detta företag har verifierats genom att många ägare lyckades fungera som inte kunde identifiera specifika brister i konstruktionen och ännu mer göra anspråk på kvaliteten på arbetet. Dessutom har gasgeneratorn ett pris som anses vara mest rättvist mot bakgrunden av modellens egenskaper.

Video recension


De bästa bensingeneratorerna med en kapacitet på 7 kW

I den här kategorin är de bästa elproducenterna, vars kraft är tillräcklig, inte bara för säkerhetskopiering av byggarbetsplatser eller privata hus. Med hjälp av dessa kraftverk är det möjligt att bibehålla strömförsörjningen av små kontor och liknande institutioner. Förutom allvarlig kraft är en särskiljande egenskap hos dessa enheter också hög tillförlitlighet och en stor säkerhetsmarginal.

4 Daewoo Power Products GDA 8500E-3


Den mest tillförlitliga. 380 V generation
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 66990 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Endast de mest blygsamma effektindikatorerna (7 kW) påverkade platsen i betyget på denna modell. Byggkvaliteten och tillförlitligheten av delar bestämmer gasgeneratorns höga prestanda. Kraftverket väger 94 kg, så det finns 2 gummihjul och vikhandtag för att röra sig. Den främsta fördelen med modellen kan säkert betraktas som generering av trefasström - på frontpanelen finns uttag för 220 och 380 volt, samt en anslutning för lågspänningsanslutning (12 V).

En sådan mångsidighet gör Daewoo Power Products GDA 8500E-3 det bästa valet för byggarbetsplatsen - du kan ansluta professionell utrustning med lämplig effekt ("drar" 7,5 kW). Med hjälp kommer det inte att vara svårt att organisera en reservkraft till ett hus eller en dacha. Det finns en elektrisk start och färdig möjlighet att ansluta till blocket för automatisk överföring av reserver. Ägare till denna enhet är helt nöjda med sitt arbete. Närvaron av timmätaren, flera skyddsnivåer gör operationen ganska lätt, och en seriös säkerhetsmarginal låter oss säkert säga att den här generatorn är inköpt under lång tid.

3 Fubag BS 8500 A ES


Utmärkt kombination av pris och prestanda. Köparens val
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 65130 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Om vi ​​fortsätter med hänsyn till balans mellan pris och driftsparametrar är Fubag BS 8500 A E en värdig kandidat till de tre bästa. Men med tanke på parametrarna separat kommer det att förstå att denna gasgenerator osannolikt inte kommer att stiga över tredje plats. Trots generatorns anständiga nominella kraft (8 kW) är kostnaden för att erhålla den mycket stor.

En fylld bränsletank (25 liter) varar bara 5,5 timmars autonom drift. Genom att tillämpa enkel matematik får vi att enheten förbrukar 5,1 liter för varje timme av sitt arbete - en extrem grad av avfall. När det gäller ergonomiska parametrar är allt fortfarande tvetydigt. Fixturpanelens övergripande utseende och bekvämlighet framkallar positiva känslor, liksom en låg ljudnivå (84 dB). Men den totala vikten av konstruktionen pumpas upp - 111 kg transporteras över platsen genom att transportera, eftersom hjulen för denna operation inte tillhandahålls (och strukturellt) för denna operation.

2 DDE DPG10551E


Bästa pris
land: Kina
Genomsnittligt pris: 52910 gnidning
Betyg (2019): 4.7

När det gäller generationen av generatorer från DDE hade konsumenter och yrkesverksamma ett mycket kontroversiellt intryck. Å ena sidan är enheterna pålitliga och har balanserade egenskaper. Å andra sidan är mycket ergonomiska parametrar, som uttrycks i ett överflöd av ljud och en orättvist ökad strukturens massa, uteslutna. Det är ännu trevligare att DDE DPG10551E-modellen kunde bryta trenden och framstå som en sådan "gyllene medel". 16 hk fyrtaktsmotor Den matar en synkron generator, som utger 7,5 kW el i nominell och 8,5 kW vid det maximala (men korta) driftläget. Bränsletanken på 28 liter är tillräcklig för autonom drift av generatorn i åtta timmar.

Enligt användarna ligger de ergonomiska parametrarna DDE DPG10551E nära perfekt ... allt utom ljudnivån. 96 dB, även med en hög effektenhet, fortfarande mycket. Men om vi överväger fördelarna i allmänhet, är de garanterade att täcka de befintliga bristerna.


1 TSS SGG-10000 EH


Högsta nominella effekten (10 kW)
land: Kina
Genomsnittligt pris: 132601 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Bensin kraft i hela meningen med frasen. Massiv organiserad enhet, som ger en effekt på 10 kW, inte den största bränsleförbrukningen. Att ringa TCC SGG-10000 EH "girig" fungerar bara inte - fyrtaktsmotorn förbrukar bara 4,9 liter bensin (AI-92) per timme. Med sådana indikatorer varar 27,5 liter bensintanken i sex timmars kontinuerlig drift.

Generatorens ergonomiska indikatorer är också i höjd.Användarna är mycket nöjda med det faktum att konstruktionen ger tillgång till hjulens närvaro, eftersom det inte finns någon entusiasm för att ha en massa på 197 kg. Från det andra kan vi skilja närvaron av tre uttag för 220 V och en för 12 V, installerat överbelastningsskydd samt en ljuddämpare i avgassystemet som minskar ljudnivån till 80 dB. Även med höga kostnader för TCC SGG-10000 EH kommer definitivt att vara en bra investering.


Allmänna rekommendationer när man väljer ett bensinstation


 1. För att ge och garaget är det bästa alternativet att köpa vardagliga bensinstation. Kontinuerlig drift av sådana anordningar är i genomsnitt 5 timmar, oavsett tankkapacitet och bränsleförbrukning, eftersom bensinmotorn ska ges paus för kylning. Om det behövs kontinuerlig drift av kraftverket är det värt att uppmärksamma de generatorer som arbetar med dieselbränsle.
 2. Om du planerar att använda en gasgenerator för att ge datorer ström, musikinstrument, det vill säga enheter som kräver stabil nätverksdrift, är det bättre att köpa Växelriktare kraftverk. Inverter bensin generatorer levereras med en mikroprocessor, som ansvarar för kvaliteten på den genererade strömmen.
 3. För att bestämma vilken kapacitet en gasgenerator behövs, bör du sammanfatta effekten av alla aktivt använda hushållsapparater och lägga till 10% till det erhållna värdet.
 4. Alla kraftverk rekommenderas att ha i individen och något avlägset från lokalerna i lokalerna. Inte bara ur säkerhetssynpunkt, utan också ur komfortsynpunkt, eftersom bensingeneratorer är mycket bullriga enheter. Om det utrymme som rymmer generatorn är begränsat är det rekommenderat att vara uppmärksam på modellerna med ljudskyddshölje.
 5. Typ av generator. Denna parameter bestämmer användbarheten av gasgeneratorer. Det är fördelaktigt att installera synkroniserade maskiner i händelse av att de ska fungera på en ren, dammfri och blåst plats. Asynkrona generatorer passar bättre för underhållsarbete, eftersom ankaret kan täckas helt med ett hölje och därigenom förhindra att damm kommer in i den.
 6. Tillgång till ytterligare tekniska element. Socklar, voltmätare, driftstimmar (timmar) och bränsleindikatorer med avloppsventil kan installeras på gasgeneratorn som ytterligare element. Det är vettigt att föredra de modeller som innehåller tillägget du behöver.
 7. tillgänglighet ergonomiska element. Som regel är bensingeneratorer komplexa massiva aggregat av hög ljudnivå. Om du planerar att köpa en kraftfull modell, se till att den har strukturellt tillhandahållit förekomsten av transporthjul, liksom en ljuddämpare i avgassystemet, vilket har en positiv effekt på brusreducering.
 8. Driftsvillkor Vid val av bensingenerator spelar tillämplighet en mycket viktig roll. Om du planerar en fälttur, gör sedan ett val till förmån för små lågkraftmodeller. Om prioriteringen är byggnadsarbete eller reservkraft i händelse av strömavbrott, skulle det bästa valet vara en kraftfull generator, från 5-7 kW.
Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av bensingeneratorer?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 374
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
2 kommentarer
 1. Alexander
  Åh, jag ser min Huter DY3000L här. För det första bland 2-kilovattnik-uppsättningen, th) Tja, så det finns något för det, enheten är egentligen inte dålig. Jag köpte sådana föräldrar i byn, hans far berömmer honom, säger han - en bra sak, lever inte för mycket "hemorrojder". De levererar inte särskilt, kanske ett par gånger i månaden, och till och med för att driva låg effektutrustning. Men det har funnits i 3 år, och allt är ok.
 2. Vitaly Yuhimov
  Vi har på jobbet är Huter DY6500LXA 5 kW. Mestadels från honom arbetar borrar, vinkelslipmaskiner, slipmaskiner och i sällsynta fall - elektrisk, cirkulär och värmepistol. Hans 5 kilowatt ger inga frågor, allt är som det borde vara. I service är det inte särskilt krävande att huvudoljan ska ändras i tid och ta hand om filtret. Om det används klokt, kommer det att fungera länge.

betyg

Hur man väljer

recensioner