Topp 20 bilalarmer

plats

namn

Funktionsbedömning

Det bästa lågkostnadsalarmsystemet med feedback: en budget på upp till 5000 rubel

1 Alligator C-200 Dynamiskt säkerhetssystem
2 DaVINCI PHI-370 Budgetmodell med informativ display
3 Scher-Khan Logicar B Bästa pris
4 Centurion X6 Pålitligt skanningsskydd

Det bästa lågkostnadsalarmet med automatisk start

1 KGB GX-5RS Bästa dubbelkanalskydd
2 StarLine A63 ECO 3D-fordonets integritetsgivare
3 CENMAX Vigilant ST-7 Bästa pris
4 TOMAHAWK 9.7 Maximal uppsättning alternativ till ett attraktivt pris

Det bästa larmet med automatisk start: priskvalitet

1 Sheriff ZX-1090 Hög kvalitet till ett attraktivt pris.
2 Pandora DXL 3210i Säkerhet 12 fordon zoner
3 Scher-Khan LOGICAR 6i Arbeta inom temperaturområdet från -85 ° C till +50 ° C
4 ZONT ZTC-700S Den bästa kombinationen av pris och kvalitet

Bästa GSM larm

1 Pandora DXL 5000 S Det bästa skyddssystemet för bilen
2 StarLine Twage B94 GSM Slave Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
3 Alligator SP-75RS Det mest prisvärda bilalarmet med GSM
4 PRIZRAK 8GL Den bästa modellen med en minnesfunktion

Det bästa telematiska bilalarmet

1 Prizrak 840 Full funktionssats
2 ZTC-701M Slave Billigaste telematikmodellen
3 StarLine M96L Autonomt arbete, GPS-beacons
4 Pandect X-1100 Funktionen av anmälan av släktingar om olyckan

Det finns en tyst konkurrens mellan bilalarmtillverkare och hackare. Det första uppfinna nya sätt att skydda, och den andra lär sig omöjligt att övervinna dem. De enklaste säkerhetssystemen blir numera ett hinder för barn. Men ju mer komplicerat larmet desto högre är priset som bilägaren måste betala. Idag, på hemmamarknaden kan man möta både prisvärda enheter och sofistikerade säkerhetskomplex. Hur väljer du det mest lämpliga alternativet för din bil?

 1. Ensidiga modeller har nyligen dominerat försäljningen, såväl som ingår i alla topp och betyg. Men idag är bristen på feedback en stor nackdel. Ett ljud i en stor stad kan höras på ett avstånd av upp till 100 m.
 2. Mycket mer attraktivt när det gäller tillförlitlighet, se tvåvägs bilalarm. Vid obehörig penetration i bilen avger inte bilen enbart en ljudsignal, men innehåller även ett larm på nyckelfobet från ägaren. Några moderna modeller gör att du kan bedöma graden av hot genom att titta på nyckelfob-displayen. Sortimentet av sådana system når 3-4 km i en megacity.
 3. Signalering med GSM och GPS-moduler blir ännu mer avancerad. De låter dig kommunicera med maskinen via mobil kommunikation eller via satellit. Den rika funktionaliteten hos vissa av dem gör att du kan övervaka bilens rörelse vid stöld.
 4. En väldigt användbar och praktisk funktion i modernt bilalarm är fjärrmotorstart. Med detta alternativ är det möjligt att värma upp bilen utan att lämna en mysig lägenhet eller ett hus.

Vår recension omfattar de bästa bilalarmarna. Vid sammanställningen av värderingen beaktades följande kriterier:

 • effektivitet;
 • tillgänglighet;
 • expertutlåtande
 • användarrecensioner.

Det bästa lågkostnadsalarmsystemet med feedback: en budget på upp till 5000 rubel

En av de mest populära typerna av bilalarm är modeller med feedback. Deras huvudsakliga skillnad från enkla system är att när du försöker bryta in i en bil, så kommer ägaren att se vad som händer med hans fordon på en speciell fotgängare (alltid med i satsen). Den motsvarande indikatorn kommer att visas.

4 Centurion X6


Pålitligt skanningsskydd
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 3 700 gnid.
Betyg (2019): 4.4

Feedback i bilalarm har en signifikant sårbarhet.Med hjälp av en enkel skanner avlyssnar angriparna signalen som skickas till ägarens personsökare och får full tillgång till alla alternativ. Tillverkare är medvetna om denna sårbarhet och förbättrar ständigt skyddstekniken. I synnerhet använder denna modell ett system med flytande koder.

I det enkla språket ändras systemet automatiskt vid åtkomstkoden och ändrar automatiskt åtkomstkoden och överklagar den för utomstående. Koder ändras ständigt, så möjligheten till avlyssning är praktiskt taget utesluten. Det bör noteras att sådana tekniker inte är nya, men som experter noteras, implementeras de med högsta kvalitet i detta bilalarmsystem. Det bör också noteras en sådan fördel som intervallet. Här är det 1200 meter. Det här är väldigt mycket för ett sådant billigt larmsystem, och tillåter ägaren att få information om sin bil, även om den ligger långt ifrån det.

3 Scher-Khan Logicar B


Bästa pris
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 4 450 gnid.
Betyg (2019): 4.4

De tre bästa ledarna i rankningen av de bästa bilalarmsystemen upp till 5000 rubel stängs av Scher-Khan Logicar B. Systemet är en av de mest populära modellerna i det koreanska varumärket. Systemets pris är något lägre än konkurrenternas, medan larmsystemets kommunikationsområde är 1,5 km. Komplexet har anpassning till bilar med både manuell och automatisk växellåda. Den proprietära radiosignalkrypteringsalgoritmen MAGIC CODE PRO skyddar mot skanning, avlyssning och intelligent hacking.

En av fördelarna med detta komplex är möjligheten att fjärr- och automatisk (t.ex. tid) motorstart, vilket är speciellt bekvämt när man kör en bil på vintern. För att styra systemet används en specialnyckel fob, som har alla nödvändiga indikatorer, inklusive nivån på återkoppling och närvaron av en signal. Komplexet fungerar tyst utan att locka för mycket uppmärksamhet. Nyckelringet drivs av ett vanligt AAA-batteri.

2 DaVINCI PHI-370


Budgetmodell med informativ display
land: Kina
Genomsnittligt pris: 2 700 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Signalering med feedback behöver inte vara dyrt. Det finns också budgetmodeller som fungerar såväl som de ledande marknadsledarna, som Starline. Den största fördelen här är priset. Detta är en av de billigaste modellerna på marknaden idag. Samtidigt, som experter noterar, är det inte mycket sämre än konkurrenter i kvalitet och tillförlitlighet. Dessutom finns det en väldigt informativ bildskärm som visar allt du behöver. Sensorerna arbetar på sju sidor av bilen, och den exakta placeringen av effekten är markerad på nyckelringen.

När det gäller bristerna, bör det noteras akustisk chocksensor. Den befinner sig vid själva larmet och svarar på förändringar i den akustiska bakgrunden vid ett visst avstånd. Vad betyder detta för en bilägare? Först och främst möjligheten till frekventa falska positiva. Om du justerar sensorn för noggrant, kommer den att reagera även vid små ljud. Och för att minska känsligheten riskerar du att sakna ett verkligt ögonblick när du bryter låset.

Om du väljer bilalarm bör du vara uppmärksam på följande parametrar:

 • Typ av radioprotokoll. Den säkraste anses vara interaktiv (installerad i de flesta system), som i processens gång, utbyter en krypterad kanal data mellan modulen och personsökaren.
 • Tillgänglighet för säker dataöverföringskanal. En sådan funktion skyddar autoladders från "intellektuell" hacking.
 • Förekomsten av GSM-modul. Låter systemet fungera på vilket avstånd som helst mellan ägaren och bilen och effektivt hantera ett stort antal parametrar.
 • Systemets intervall. Den sträcker sig från 1200 till 2000 meter och bestämmer avståndet vid vilken kontroll kan utövas med hjälp av en personsökare.
 • Informativ nyckelkedja. Det är värt att titta på modellerna, på en personsökare som visar ett stort antal olika parametrar. Det innebär att systemet kontrollerar allt som händer med bilen.
 • Fjärrmotorstart.Med funktionen kan du starta strömmenheten med en personsökare eller mobiltelefon.
 • Antal säkerhetszoner. Ju mer av dem, desto säkrare är bilen skyddad mot effekter från tredje part.

1 Alligator C-200


Dynamiskt säkerhetssystem
land: Taiwan (Kina)
Genomsnittligt pris: 4 500 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Ledaren för betyget av den bästa lågprissignalen med återkopplingsmodell Alligator C-200. Detta är en av de mest pålitliga low-end modellerna från den taiwanesiska tillverkaren. All data överförs via en kommunikationskanal skyddad av KeeloqTM-dynamiken. Detta säkerställer hög systemäkerhet och avlyssningsskydd. Vid ett försök att stjäla en bil, kommer Anti-HiJack-läget att blockera motorns start. I säkerhetsläget är larmsystemet helt tyst och skyddar mot falska larm, vilket gör det möjligt för ägaren att inte oroa sig utan anledning.

En nyckelkedja med en Russified-meny ingår i säkerhetskomplexet. Förvaltningen utförs med hjälp av 4 mekaniska nycklar, var och en ansvarar för sin individuella åtgärd. I händelse av ett larm kommer nyckelfobet att informera ägaren med en ljudsignal, medan den del av bilen som har genomgått störningar - dörren, huven eller bagagen - blinkar på LCD-skärmen. I varningsläget är kommunikationsområdet cirka 1200 meter.

Det bästa lågkostnadsalarmet med automatisk start

Autostart är en praktisk funktion som gör att du kan starta motorn på distans. Tryck bara på knappen på personsökaren (och i vissa modeller ställer du bara in timern), och bilen startar självständigt. Bilägare som aktivt använder en bil på vintern kommer säkert att uppskatta detta alternativ.

4 TOMAHAWK 9.7


Maximal uppsättning alternativ till ett attraktivt pris
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 5 070 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Taiwans företag Tomahawk producerar ett brett utbud av bilalarm. Deras huvudsakliga skillnad från konkurrenter är det överkomliga priset. I huvudsak är detta en budgetmodell, men med en maximal uppsättning funktioner. Här realiseras inte bara återkoppling, utan även möjligheten att styra motorn på distans. Förutom bilens standardautomotor finns det en timer som gör att du kan konfigurera bilen under vissa tidsperioder. Mycket praktisk och nödvändig funktion, särskilt i den ryska vinterns realiteter.

Systemet har också skydd mot falska positiva. Innan du ger ett alarm till ägaren behandlar automationen det först och letar efter grundorsaken. Om den inte hittas anses signalen vara falsk och skickas inte till personsökaren. Separat är det nödvändigt att säga om intervallet, vilket är 1300 meter här, och detta är den bästa indikatorn i budgetsegmentet. Med ett sådant larm behöver du inte sätta bilen nära huset. Radien är tillräckligt nog att lämna bilen på närmaste parkeringsplats.

3 CENMAX Vigilant ST-7


Bästa pris
land: Taiwan (Kina)
Genomsnittligt pris: 4 400 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Den tredje platsen i rankningen av de bästa bilalarmerna med automatisk start är upptaget av det funktionella systemet CENMAX Vigilant ST-7. Detta är det mest attraktiva alternativet till priset - billigare än konkurrenterna i TOP-3, en uppsättning funktioner kommer att glädja även de picky bilägare. Alla sensorer kan justeras för känslighet och har viktigare dimensioner. På en liten LCD-skärm visas alla parametrar i systemet - från kommunikationsnivån och batteriladdning till ett fordonselements integritet.

Autostart-motorn kan starta bilen vid temperaturer upp till -40 grader, vilket är särskilt viktigt för ryska frosten. Kompetent systeminstallation eliminerar helt falska positiva och gör det möjligt att på ett tillförlitligt sätt skydda bilen från att hackas. Fördelarna med systemet, kunderna tilldelar en relativt liten kostnad, användarvänlighet och informativ nyckelring. Svagheter inkluderar bristen på ett fall för nyckelring och installationsproblem.

2 StarLine A63 ECO


3D-fordonets integritetsgivare
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 5 600 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Inhemskt system StarLine A63 ECO ligger på andra plats i betyget för de bästa bilalarmsystemen med automatisk start. Kompakt och effektivt komplex - det kan sägas om detta bilalarm. I satsen, förutom huvudmodulen, sändningsanordningen och nyckelkedjespersonen, levereras alla nödvändiga ledningar. En speciell 3D-sensor, som är monterad tillsammans med systemet, övervakar karossens integritet och dess position i rymden, och vid misstänkta avvikelser kommer omedelbart att meddelas ägaren.

Ett kännetecken hos systemet är automatisk avstängning av bilen, vilket är särskilt relevant för ouppmärksamma bilister. Kanalen genom vilken all data överförs är krypterad, vilket säkerställer hög tillförlitlighet för hela systemet. Automatisk start av motorn med vilken systemet är utrustat, utan problem startar bilen i någon frost. Ett annat viktigt inslag i detta bilalarm är en förlängd garantiperiod på 36 månader.

1 KGB GX-5RS


Bästa dubbelkanalskydd
land: Kina
Genomsnittligt pris: 5 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Endast en alarminstallationsspecialist kan bedöma alla fördelar med dubbelkanalskydd. Om vi ​​talar på ett enkelt språk skickar systemet först ägaren en signal över den mest öppna kanalen, och om den inte avlyssnas, och det inte störs, skickas en andra signal över den slutna kanalen och först därefter får du kontroll. Självklart låter allt alltför primitivt, men i allmänhet är tekniken tydlig.

I denna modell implementeras tvåstegsskyddssystemet på bästa möjliga sätt. Detta noteras av både experterna som utförde testen och ägarna till de bilar som denna modell är installerad på. Också, nyckelring, eller snarare dess informationsinnehåll. Här är många användbara ikoner som visar allt som händer med din bil. Skyddet mot falska positioner gör att du omedelbart kan avgöra om ett riktigt slag slogs på bilen, eller om katten hoppade på taket. Området är dock inte så stort, bara 900 meter. På detta avstånd kan du automatiskt starta och aktivera skyddssystemet.


Det bästa larmet med automatisk start: priskvalitet

Nedan är det bästa bilalarmet med en bekväm autofunktion med det mest optimala priskvalitetsförhållandet.

4 ZONT ZTC-700S


Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 9 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Det här larmet kan inte kallas budget, men om du noga granskar funktionaliteten och specifikationerna blir det klart att priset är fullt motiverat. Låt oss börja med det faktum att vi har en modell med feedback och autorun, som arbetar både på en standardkrypteringskanal och på GSM-teknik.

Ägaren kan köra sin bil med någon smartphone, oberoende av det installerade operativsystemet. På menyn finns många praktiska funktioner. Även autorun genomförd på högsta nivå. Det kan justeras både i tid, och det kommer inte att överraska någon och temperaturen överbord. Det bekvämaste alternativet som gör att du alltid kan hålla motorn varm och spara bränsle om utetemperaturen inte är tillräckligt låg. Systemet lagrar också hela historien om bilens rörelser: körsträcka, antal start och stopp på motorn, rutt och annan data. Du kan se historiken i en särskild applikation, och där kan du utföra den nödvändiga analysen.

3 Scher-Khan LOGICAR 6i


Arbeta inom temperaturområdet från -85 ° C till +50 ° C
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 10 490 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Funktionssystemet Scher-Khan LOGICAR 6i stänger de bästa tre bästa larmen med automatisk motorstart när det gäller pris och kvalitet. Signalen kodas enligt proprietär standard MAGIC CODE PRO 3, som har testats på många Sherkhan bilalarm och har visat utmärkt resultat. Om det behövs kan du ange en tvåsiffrig åtkomstkod till salongen, som endast är känd för ägaren och är inmatad med nyckelring.Systemet klarar sig lätt med sina funktioner även vid extrema temperaturer från -85 ° C till +50 ° C.

Motorn kan startas på distans genom att trycka på en knapp på en personsökare eller automatiskt (starttid eller minsta temperatur är inställd). Systemet är perfekt anpassat för bilar med både automatisk och manuell växellåda. Kommunikationsområdet mellan personsökaren och enheten når 1500 m, vilket är bekvämt om du ofta lämnar bilen i parkeringsplatser. Key Fob visar sådan viktig information som signalnivå, batteriladdning och temperatur inne i bilen.

2 Pandora DXL 3210i


Säkerhet 12 fordon zoner
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 13 544 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Den andra platsen i rankningen av de bästa larm med autostart-funktion tas av Pandora DXL 3210i. Detta är ett av de mest tillförlitliga systemen på marknaden (detta medför en så hög kostnad). Komplexet skyddar 12 zoner utanför och inuti fordonet, inklusive inte bara dörrar, huva och bagage, utan även parametrar som att trycka in bromspedalen och styra rörelsessensorn. Med ett speciellt SLAVE-läge kan du överföra kontrollen över systemet från en Pandora-nyckelring till en vanlig bilnyckel.

För att underlätta installationen av larmet ger satsen alla nödvändiga ledningar och slipsar, och komplexets firmware kan utföras oberoende via USB-porten. Sensorer som används i systemet konfigureras individuellt. Larmet styrs med hjälp av en fjärrkontroll med en LCD-skärm, som visar all relevant information om bilens tillstånd. Den har en optimerad användarmeny på ryska och ett förseglat fodral.


1 Sheriff ZX-1090


Hög kvalitet till ett attraktivt pris.
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 4 590 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Före oss är ett budgetbilalarm som vi inte kunde missa av vår topp. Vi kommer att prata om de tekniska aspekterna nedan, men jag skulle vilja börja med recensioner, av vilka det finns många i nätverket. Det verkar som om det här är den bästa modellen på marknaden, åtminstone för sina pengar. Först och främst kunder som bestämmer sig för att installera denna modell berömmer den för sin tillförlitlighet och hållbarhet.

Nu för egenskaperna. Signaleringsarbeten på ett tvåkanals krypteringssystem och dynamisk kodändring. Hacking det med metoden för banal avlyssning är nästan omöjligt. Sensorer är installerade på tre sidor, och detta kan kallas brister, om vi kasserar systemets ursprungliga kostnad. Också nackdelar innefattar en relativt liten täckningsradie. Här är det bara 700 meter. Å ena sidan är det tillräckligt, men många ledande märken, som Starline, har länge ökat detta värde nästan två gånger.

Bästa GSM larm

GSM-larm är den mest avancerade typen av säkerhetssystem. Förutom de många funktioner som är inneboende i mikrokontrollenheten, kommunicerar den ständigt med ägaren via en GSM-signal. Meddelanden om åtgärder med bilen kommer i form av SMS-meddelanden eller ett samtal. Dessutom kan du enkelt spåra när som helst där bilen är belägen.

4 PRIZRAK 8GL


Den bästa modellen med en minnesfunktion
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 21 600 gnid.
Betyg (2019): 4.4

Inte alla bilägare är redo att installera ett larm för sådana pengar, men det kom till vårt bästa på grund av dess egenskaper, och kostnaden kan tillskrivas en nackdel, men för rättvisans skull noterar vi att ett system med en sådan uppsättning alternativ helt enkelt inte kan vara billigt. Så vi har en ryskgjord produkt framför många av sina konkurrenter, både i grundläggande funktionalitet och i närvaro av ytterligare alternativ.

Telematiksystemet, det vill säga, har möjlighet att ansluta via GSM-modulen. Men till skillnad från de flesta modeller använder den en trevägsanslutning. Det betyder att om mobilsignalen misslyckas eller om du stänger av din smartphone fortsätter du att övervaka din bil, men med hjälp av en vanlig radiosignal som skickas till personsökaren.Larmet arbetar med Glonass-tekniken och låter dig ständigt övervaka din bils placering, och utvecklarens huvudsakliga prestation är det bästa energisparsystemet.

3 Alligator SP-75RS


Det mest prisvärda bilalarmet med GSM
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 4 890 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Ett stort antal skyddsfunktioner till ett överkomligt pris har bilalarm Alligator SP-75RS. Användningen av dubbel konversationskod hjälper till att förhindra elektronisk hackning. Systemet har skydd mot radiostörningar, samt snabbt svar på signalen. Larmsystemet är mångsidigt, det kan installeras på bilar med bensin eller dieselmotorer, med manuell eller automatisk växellåda. Enheten ger avstängning av motorn (med nödvändig fördröjning) från ett avstånd på upp till 600 m.

Bilister i recensioner flatteringly uttryckte om förekomsten av många funktioner och överkomliga priser för bilalarm Alligator SP-75RS. Dubbeldialog ger pålitligt skydd mot elektronisk hackning. Av minuserna finns en snabb urladdning av batterier, ett begränsat utbud av nyckelfob.

2 StarLine Twage B94 GSM Slave


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 23 500 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Populärt larm med GSM-modul StarLine Twage B94 GSM Slave rankas andra i rankningen av de bästa säkerhetssystemen för bilen. Det här är en bra modell med bra funktionalitet för lite pengar. Den inbyggda 3D-sensorn bestämmer exakt fordonets position i rymden och, vid de minsta avvikelserna från normen, omedelbart meddelar ägaren av detta med en anmälan på en mobiltelefon eller en nyckelring. Med hjälp av intelligent start kan du starta motorn vid en viss tidpunkt.

Kommunikationsområdet för enheten och StarLine-personsökaren är cirka 2 km, och sedan är GSM-modulen ansvarig för att övervaka fordonsparametrarna, vilket kan när som helst rapportera fordonets exakta koordinater. Två steg med signalskydd garanterar ett högt motstånd hos systemet för att försöka läsa koden. När du försöker stjäla, startar motorn och alla elektroniska kontroller på bilen blockeras. Komplexet kan styra alla fordonssystem: från klimat till ljus.


1 Pandora DXL 5000 S


Det bästa skyddssystemet för bilen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 43 221 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Pandora DXL 5000 S anses vara det bästa larmsystemet med en GSM-modul. Detta är ett fullfjädrad säkerhetskomplex med många funktioner och utmärkt potential. Naturligtvis kostar systemet mycket pengar, men för att skydda bilen mot stöld är det bästa alternativet. Förutom en välutvecklad signalöverföring med övervakning av stabiliteten i datautbytet (skydd mot störningar) är komplexet utrustat med en GSM-modul, tack vare vilken det går att övervaka parametrar som temperatur och batterispänning.

Pandora styrs från vilken enhet som helst som har tillgång till Internet. I det skyddade personliga kontot kan du ändra parametrarna för komplexet, starta motorn och hantera fordonssystemets funktion. Dessutom, tack vare GSM-modulen, kan du när som helst få de exakta koordinaterna för fordonet. För snabbt arbete med larmet finns en nyckelring med en informativ LCD-skärm. Den inbyggda modulen håller statistik över bilrörelser och uppdaterar den varje månad.


Det bästa telematiska bilalarmet

Telematiksäkerhetssystem har blivit bilalarm. De låter dig kontrollera din bils otillgänglighet med hjälp av en mobiltelefon.

4 Pandect X-1100


Funktionen av anmälan av släktingar om olyckan
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 14 090 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Bilalarm Pandect X-1100 har inte hela sortimentet av telematiska funktioner. Men för någon behöver inte alla dem. Men möjligheten att meddela släktingar om olyckan med ägarens bil kan vara mycket användbar. Det är synd att det är omöjligt att hitta bilen på kartan. Larmet har ingen kontroll via Internet eller mobilapplikation.Att avväpna bilen kan vara en vanlig nyckel med en radiosignal, såväl som att använda en mobiltelefon. Validering sker med hjälp av två radiokoder, vilket begränsar antalet användare av bilen. Du kan ansluta en GPS-mottagare eller -modul till motorn för att starta motorn automatiskt.

I recensionerna pekar bilentusiaster på fördelarna med Pandect X-1100-systemet som en integrerad GSM-mottagare, trådlös kommunikation med en reläenhet, ett överkomligt pris. Bland bristerna kan identifieras reducerad telematik, behovet av att köpa ytterligare moduler för autorun.

3 StarLine M96L


Autonomt arbete, GPS-beacons
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 23 500 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Den maximala skyddsnivån mot bilstöld ger alarm StarLine M96L. Den har ett inbyggt litiumjonbatteri och GPS-beacons. Även när systemet är frånkopplat från det inbyggda nätverket, fortsätter enheten att fungera genom att skicka en signal. På så sätt kan du när som helst spåra närvaron av maskinen. Ett kännetecken för bilalarm från gamla StarLine-modeller är kontroll med en mobiltelefon. För kommunikation med Bluetooth-port. Smart fyllning kan skicka sms till ägaren, där felkoderna anges. Det blir inte överflödigt för resande älskare att ansluta ett andra SIM-kort.

Bilägare som satte larmet StarLine M96L, noterade ett antal positiva punkter. Det här är möjligheten till batterilivslängd, dubbel anslutning till telefonen (GPS och Bluetooth). Med nackdelar med systemet, tillkännager bilister bristen på stöd för den nyckelfria omkopplaren.

2 ZTC-701M Slave


Billigaste telematikmodellen
land: Kina
Genomsnittligt pris: 6 785 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Det antas att telematiska skyddssystem är mycket dyra, och inte alla har råd med dem. Men här har vi en produkt av ett kinesiskt varumärke, som hävdar att vara den bästa tillverkaren av billiga larm, varför det slog vår topp. Så vad är det där? Låt oss börja med inställningarna. I telematikrecensionerna klagar ägare som väljer att installera dem ofta på bristen på flexibilitet i dessa inställningar. Det innebär att det finns många funktioner, men det är mycket svårt att hantera dem i en mobilapplikation. Här eliminerades denna fel, och systemet kan ställas in från en webbplats där varje ägare har ett personligt konto.

När det gäller de rent tekniska aspekterna är de här genomsnittliga. Till exempel är raden av en radiosignal endast 600 meter. Tillverkare fokuserar specifikt på mobil positionering, så standard signalen glöms bort. Tre sidor av försvar. Det är också ganska litet, med tanke på att Starlines närmaste konkurrent länge har övervunnit sju sensormärken och inte planerar att sluta.


1 Prizrak 840


Full funktionssats
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 21 500 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Bilalarm Prizrak 840 har ett komplett utbud av funktioner som är inneboende i denna kategori av säkerhetssystem. Modellen låter dig styra maskinen med en vanlig nyckel eller mobil applikation. För att skydda bäraren tillhandahålls bärbara RFID-taggar eller en PIN-kod anges med hjälp av standardknapparna. Larmet är utrustat med ett ultrakompakt låsrelä som inte behöver dra ihop ledningarna. Därför kan installatören implementeras var som helst i bilen. Kommunikation med centralenheten sker via en strömkabel, som löser radiostörningsproblemet. Modellen låter dig fjärrstart motorn som omger startspärren.

Bilister och experter påpekar sådana positiva egenskaper hos Prizrak 840 bilalarm som en stor funktionalitet, tillförlitlighet, hög motståndskraft mot stöld. Nackdelarna med systemet inkluderar det höga priset.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av larm (säkerhetssystem) för bilen?
Vi rösta!
Totalt röstat: 579
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
3 kommentarer
 1. roman
  Redan visade många nya modeller på samma Sher Khan. Med gadgets som taggar i smarttelefonen, skydd på flera nivåer, autorun med fina inställningar. Priset är verkligen högre än Logikars pris, vilket förekommer i betyget, men antalet marker är också högre och nivån på inbrott är annorlunda.
  Tack för artikeln, mycket information, det var intressant att läsa!
 2. Avtoelektro
  American Ravelco armerad betong skyddar mot alla typer av stöld eftersom motsätter sig alla instrument och verktyg för kapare. Inte en enda kapning har ägt rum med det i många år sedan starten av serieproduktionen.
 3. Nallebjörn
  Jag har varit här för det andra året med Mobikar V. Larmsystemet är utmärkt för mina pengar. Det finns en nyckelfärdig autorun, arbeta med en smartphone. Bara en sång. Tyvärr för henne i recensionen där.

betyg

Hur man väljer

recensioner