15 bästa duschar

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa billiga öppna duschar: en budget på upp till 15 tusen rubel.

1 Floden Nara 80/43 b / c Det bästa valuta för pengarna
2 Parly z90 Bästa pris för dubbelväggsmodell (för hörninstallation)
3 Niagara NG 003 Den prisvärda lågpallhytten

De bästa billiga slutna duschar: en budget på upp till 25 tusen rubel.

1 Erlit ER 3509TP Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
2 Niagara NG 777 Budgetmodell stängde stuga
3 Timo TE-0780 Utmärkt prestanda till ett överkomligt pris.

De bästa inomhusmassageduscherna

1 Luxus 535 Populär modell
2 Niagara NG 909 Gynnsamt pris för en duschkabin med turkiskt bad
3 Timo T-1120 R Optimal kapacitet. Hög pall (45 cm)

De bästa kombinerade duschar

1 Timo T-1155 Bra valuta för pengarna
2 Gemy G8040 B L Den bästa modellen med badkar och hydromassage i full storlek
3 Erlit SYD 170W Den prisvärda hytten med ozonering och mångfärgad belysning

De bästa dubbla duschar

1 River Nil 150/90 Bästa design, överkomligt pris
2 APPOLLO A-0818 Badkomplex för två
3 Eago DA324HF8 Bred funktionalitet och genomtänkt design

Partnerbjudanden

Perfekto
En av de största online-VVS-butikerna i Ryssland. Stort utbud av VVS, plattor och produkter för uppvärmning

Se även:


Att ta en dusch på morgonen hjälper till att stärka, och under dagen för att snabbt återhämta sig och uppdatera. Det är därför duschar är efterfrågan, de är installerade i nästan alla hem. För att spara utrymme föredrar de ett fullvärdigt bad, och i rymliga rum använder de den som en extra sanitetsarmatur.

Nästan alla välkända vvs-företag erbjuder sina hytter och lådor. Marknaden omfattar främst tillverkare av europeiska och kinesiska företag: Am.Pm, Artex, Cersanit, Luxus, Niagara, Erlit, Timo, Appollo och andra. De europeiska priserna är högre, men av bättre kvalitet, även om vissa märken antingen delvis eller helt monterar produkter i Kina.

Det är ganska svårt för konsumenterna att självständigt förstå de olika funktionella egenskaperna hos en viss modell. Vårt betyg hjälper dig att enkelt navigera och undvika överbetalning för alternativ som aldrig kommer att vara till nytta.

De bästa billiga öppna duschar: en budget på upp till 15 tusen rubel.

Öppna duschar, även kallade "hörn", är gjorda utan tak, vilket gör att de kan fästas på badrummets väggar. En av de vanligaste är hörnversionen med endast två partitioner och en pall. Sådana modeller är kompakta och ger utrymme, såväl som ekonomi, eftersom deras kostnader är låga. Men det funktionella innehållet hos sådana duschar kommer att vara mycket mer begränsat än det för slutna hyttar. En annan fördel med öppna modeller är att de även kan utrusta rum med lågt tak, vilket är mycket praktiskt när de installeras i sommarstugor, till exempel i takhus.

3 Niagara NG 003


Den prisvärda lågpallhytten
land: Kina
Genomsnittligt pris: 8 600 gnid.
Betyg (2019): 4.4

Vinkeldusch Niagara NG 003 skiljer sig från sina konkurrenter i budgetpriset med tillräcklig hög byggkvalitet och material som används vid tillverkningen. Modellen är utrustad med två skjutdörrar med vit ogenomskinligt härdat glas och en 13 cm lavpanna av akryl. En sådan pall är lämplig för äldre och barn, eftersom det inte behöver gå över sidan. Det ger också en visuell "ljushet", för glasskivor börjar nästan från golvnivån.

I Niagara NG 003 finns det ingen förinstallerad mixer och en vattentank som tillåter användaren att välja dem enligt hans smak.Duschhöljets öppna design gör det möjligt att installera extra utrustning för tillförsel och uppvärmning av vatten, vilket är mycket praktiskt när det gäller att installera modellen på en landställe utan rinnande vatten. Hytten är lätt att använda och underhålla. Alla fläckar och smuts kan lätt avlägsnas med en svamp med tvättmedel.

2 Parly z90


Bästa pris för dubbelväggsmodell (för hörninstallation)
land: Kina
Genomsnittligt pris: 13 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Duschhörnet på Parly Z90 har det bästa priset bland modellerna i denna kategori. Prisvärd, tillverkad av slitstarkt material, är utrustad med de mest nödvändiga funktionerna. Duschhuvudet, kran och dörrhandtag är gjorda av rostfritt stål. Den långa akrylfacket har en integrerad sits och avtagbar skärm. Skjutdörrarna är utrustade med tjockt frostat glas (5 mm) med ett genomskinligt mönster i form av blommor vilket ger stugan en speciell elegans.

Duschbodens kompakta dimensioner (90 × 195 × 90 cm) är lämpliga även för små badrum. En borstad aluminiumprofil, som är utrustad med ett hörn, kommer att vara en mycket praktisk lösning, eftersom torkade stänk är märkbara på det mycket mindre än på blank krom. I den presenterade modellen, istället för en enda, finns en dubbelrulle i satsen, vilket ger större tillförlitlighet och hållbarhet hos skjutdörrmekanismen.

Fördelarna med duschar:

 • Sparar badrumsutrymmet. Enkla modeller utan tak är lämpliga för installation även i de minsta rummen.
 • Minskad vattenförbrukning. Mängden förbrukning minskar med cirka två gånger.
 • Säkerhet. Med rätt materialval elimineras risken för skador.
 • Förekomsten av ytterligare funktionalitet: LED, musik, inbyggd telefon, hydromassage.
 • Stort urval av komponenter. Möjligheten att välja en modell för vilket utrymme som helst och för alla behov.
 • Bredt prisklass.
 • Snabb och enkel installation.

Nackdelar med duschar:

 • Multifunktionella slutna modeller kräver mycket ledigt utrymme i badrummet och kostar mer än öppna stugor utan tak.
 • Kräver högt vattentryck. Om hytten har alternativ som ändrar vattenflödet (massagestrålar, tropisk dusch etc.), kräver deras drift ett tryck på minst 1,5 bar.
 • Permanent vård. Från tid till annan ackumuleras vit scurf i duschen från torkade vattenstänk och användning av tvättmedel. Det är särskilt märkbart i modeller av transparent och mörkt glas.
 • Oförmågan att ta ett avkopplande bad. Kombinerade två-i-ett-modeller är inte lämpliga för alla rum och kommer att bli dyrare i pris.

1 Floden Nara 80/43 b / c


Det bästa valuta för pengarna
land: Kina
Genomsnittligt pris: 15 530 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Den obestridda ledaren av betyget är River NARA 80/43 B / K, som har ett optimalt pris-till-paket-förhållande. Den funktionella cockpituppsättningen innehåller alla nödvändiga delar: en hög akrylpanna med en avtagbar skärm och en säte monterad, liksom en klassisk enhängsblandare och en vattentank, som är bekvämt inställd på den centrala kontrollpanelen. Vattning kan avlägsnas och användas som handdusch.

Modellen har en kompakt dimension (80 × 190 × 80 cm), som gör att den kan installeras även i små lokaler. Det är perfekt för installation i landet. Den främre delen, som inkluderar två skjutdörrar och bakväggen är utrustade med tempererat frostat glas och förkromade mattprofiler, vilket ökar användbarheten av duschen under drift. Centralstället och alla hållare är gjorda av slitstark plast. Duschen är förseglad och läcker inte.

De bästa billiga slutna duschar: en budget på upp till 25 tusen rubel.

Stängda duschrum, även kallade monoblocks, är fullständigt förseglade kapslar med alla komponenter: dörrar, bricka, tak, väggar, mixer, vattenburk. Dessa modeller, i jämförelse med öppna stugor, har stora dimensioner, ett brett utbud av funktioner och ett högt pris.Designfunktionerna låter dig bädda in sådana duschar vertikalt och horisontellt bubbelpool, regndusch, ånggenerator för effekten av bastun och mycket mer. Om det finns tillräckligt med utrymme, kan du installera en stuga i kombination med ett badrum, vilket kombinerar två i ett.

3 Timo TE-0780


Utmärkt prestanda till ett överkomligt pris.
land: Finland
Genomsnittligt pris: 30 400 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Den halvcirkelformiga Timo TE-0780 är den bästa slutna hytten i förhållande till förhållandet mellan tillgängliga funktioner och överkomliga priser. Den är utrustad med en 42 cm hög bricka av akryl, vilket gör att du kan ta ett sittbad. De främre glasväggarna är ogenomskinliga och praktiska att använda, eftersom de gömmer torkade vattenstänk. Det finns alternativ för vertikal hydromassage och hydromassage i ryggen, liksom en regndusch.

Av de extra funktionerna finns en LED-lampa installerad i taket, det ger en fin blå färg, samt en inbyggd radio som låter dig lyssna på dina favoritlåtar och har fått en dubbel laddning av livslängd under tvätt. Dessutom finns det i duschen ventilation som förhindrar hög luftfuktighet, kondens och mögel. Alla parametervärden görs på en bekväm elektronisk panel.

2 Niagara NG 777


Budgetmodell stängde stuga
land: Kina
Genomsnittligt pris: 16 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Billig, men ganska bekväm och högkvalitativ dusch från ett känt kinesiskt företag. Tillverkad i form av en kvart av en cirkel, har en relativt liten storlek (90x215x90 cm), därför är den lämplig för installation i ett litet rum. Den är försedd med en hög akrylfack, glidande dubbeldörrar är gjorda av ogenomskinligt, korrugerat frostat glas. Den uppsättning funktioner är standard för billiga duschar - av funktionerna finns det bara en tropisk dusch. Om så önskas kan du använda den vanliga vattenburken. För en bekväm dusch dusch sits tillhandahålls.

Feedback på denna modell är bara positiv. Användare pekar på en hållbar tjockväggig pall, frostat glas, där det inte finns några spår av sprut, gott tryck från överdriven dusch. Rullar på dörrarna är gjorda av hög kvalitet, lätt rör sig längs styrningarna. Duschbänken ser ganska ljud ut, den har en standard men trevlig design. Av de små bristerna pekar användarna på felaktiga instruktioner och bristen på hyllor för schampon och tvål.

1 Erlit ER 3509TP


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 19 400 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Hjärthytten till Erlit ER 3509TP har det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet bland analoger. Med ett fullväggsstängsel, ett tak och en hög akrylbricka är modellen helt ogenomtränglig och kräver ingen ytterligare användning av tätningsmedel under montering. De ogenomskinliga främre väggarna är gjorda av härdat glas och profilerna och dörrhandtagen är gjorda av förkromat borstat stål. Inuti kabinen är utrustad med en spegel, en hyllplan och ett säte som gör att du kan ta vattenbehandlingar med maximal komfort. Blandningssystemet är förinstallerat, det består av två typer av dusch: manuell och tropisk. En avtagbar vattenkan är bekvämt monterad i den centrala delen, medan den andra är inbyggd i taket.

Den ljudlösa glidningen av dörrarna säkerställs med en mjuk rullning och den justerbara höjden på benen gör att ramen kan höjas till önskad nivå. Andra fördelar med konstruktionen är en förstärkt pall som kan tåla upp till 210 kg och möjligheten till självmontering på grund av enkla och begripliga instruktioner. Trots den slutna typen har kabinen en kompakt storlek (90 × 195 × 90 cm), så den är lämplig för små utrymmen.


De bästa inomhusmassageduscherna

Duschkabiner av denna klass präglas inte bara av deras höga kostnader, men också av deras utökade funktionalitet. Beroende på modellens märke och pris kan de utrustas med en imitation av ett turkiskt bad, en förbättrad hydromassage. Vissa modeller har en telefonanslutning.Deras utseende är dyrt, fast och inredningen är optimalt organiserad för ökad användarkomfort.

3 Timo T-1120 R


Optimal kapacitet. Hög pall (45 cm)
land: Finland
Genomsnittligt pris: 56 600 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Modell Timo T-1120 R har rymliga dimensioner (85 × 220 × 120 cm) och en hög pall (45 cm), gjord av ren vit högkvalitativ akryl. Kabinen är utrustad med tonat genomskinligt härdat glas (5 mm), vilket garanterar säkerhet. Även om du av misstag bryter mot sådant glas, är sannolikheten för skada minimal, det kommer helt enkelt att smula i små bitar. Duschkabinens profil är tillverkad av slitstark aluminium, vilket ökar konstruktionens tillförlitlighet och hållbarhet. Lådans dörrar är upptagna på dubbla rullar, vilket säkerställer ljudfri glidning på grund av att det rörliga elementet är placerat inuti plastkåpan.

Duschen är utrustad med ett stationärt säte, som ingår i pallen, en handhållen vattentank, en tropisk dusch. Inuti finns en glasmassagepanel med 6 självrengörande munstycken, samt en separat fotmassagerare. Ytterligare funktioner inkluderar radio, strålkastare, dekorativ belysning installerad i en vertikal central panel och ventilation. Kontrollen är gjord av pekskärmen, varifrån det är lätt att konfigurera alla kabinens grundläggande funktioner.

2 Niagara NG 909


Gynnsamt pris för en duschkabin med turkiskt bad
land: Kina
Genomsnittligt pris: 47 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Duschhörnet Niagara NG 909 har det bästa priset bland liknande modeller. Huvuddragen i boxning är efterföljningen av det turkiska badet. När denna funktion är aktiverad börjar ånggeneratorn att fungera och den resulterande ångan går ut genom ett speciellt munstycke som fyller hytten. Du kan ställa in badets och flödetemperaturens tid. Från standardalternativen i monoblocket finns ett duschhuvud med en monter, en overheaddusch med lampor, inbyggd i stolens höga akrylstol. Inuti stugan finns en spegel, en hyllplan och en soppdispenser. Av de extra funktionerna finns en radio och ventilation.

Lådan är utrustad med genomskinligt härdat glas och rostfritt stålprofil. På den centrala kontrollpanelen finns det strömbrytare för vattenförsörjningslägen och en praktisk display med en sensor som gör att du enkelt kan välja de nödvändiga funktionerna. Sex hydromassage jets ger en högkvalitativ ryggmassage, och en separat hydromassageplattform gör att du kan koppla av dina ben efter en hård dag.


1 Luxus 535


Populär modell
land: Tjeckien
Genomsnittligt pris: 75 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Luxus 535 gratis dusch är en populär modell bland användare. Dess dimensioner (110 × 203 × 110 cm) passar bra in i det rymliga badrummet, både i lanthuset och i stadslägenheten, och kompletterar inredningen med en elegant design. Monoblock väggarna är gjorda av förtjockat (6 mm) genomskinligt härdat glas blå nyans. Dörrar har glidande tyst mekanism. Lågpall (15 cm) underlättar visuellt konstruktionen, men tillåter inte vatten att strömma till golvet.

Inuti kabinen är utrustad med en bärbar vattenburk med hållare, inbyggd regndusch och hydromassage på baksidan. Den består av 8 munstycken (4 för övre delen av ryggen, 4 för ländryggen), som ligger direkt ovanför den helgjutna sätet. Av de extra funktionerna i Luxus 535 finns en radio, en högtalartelefon och två LED-lampor: vertikalt och övre. Modellen är också utrustad med en spegel, bunkhylla, handduksstång och tvål dispensrar. Intuitiv elektronisk kontroll gör att du snabbt kan konfigurera och välja önskat alternativ.

De bästa kombinerade duschar

Kombinerade duschar - multifunktionella produkter. Om du inte kan bestämma vad du väljer - bad eller dusch, var uppmärksam på sådana modeller. Som bas använde de inte längre en pall, men ett fullfjädrat bad med nackstöd där du kan koppla av efter en lång arbetsdag.Alla de bekväma funktionerna i duschkabinen är bevarade - du kan hitta modeller med imitation av turkiskt bad, regndusch, vertikal ryggmassage och andra alternativ.

3 Erlit SYD 170W


Den prisvärda hytten med ozonering och mångfärgad belysning
land: Kina
Genomsnittligt pris: 61 400 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Erlit SYD 170W-modellen är erkänd som den bästa bland sina kamrater på grund av dess överkomliga priser. Kabinen har ozoneringsfilter som säkerställer destruktion av mikroorganismer: virus, bakterier, svampar (mögel). Flerfärgade ljus skapar en stämning och ger dig möjlighet att anpassa för varje familjemedlem. Det slås på automatiskt när rörelsessensorer utlöses. Närvaron av Bluetooth-anslutning gör det möjligt att inte bara lyssna på radiostationer, men också sina egna låtar.

Strukturen har en bas av ABS-plast, väggar av transparent kompaktglas (6 mm) och en profil tillverkad av förkromat matt stål. Dörrar dusch gångjärn, öppnar inåt. Detta sparar utrymme och fyller inte golvet med droppande droppar - de faller alla direkt i badet. Ett fällbart säte klarar en vikt av tre gånger genomsnittet, så utan rädsla, om det behövs, kan du ens komma upp på det. En enkel montering utan användning av tätningsmedel kan utföras av användaren, vilket kommer att spara en stor summa pengar.

2 Gemy G8040 B L


Den bästa modellen med badkar och hydromassage i full storlek
land: Kina
Genomsnittligt pris: 123 500 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En utmärkt kombination för dem som lika älskar att koppla av i ett rymligt badrum och snabbt ta en dusch. Denna hybriddusch jämförs positivt med andra liknande modeller av ett fullstorbad med nackstöd och hydromassage. Trots den öppna strukturen under duschduschen faller inte vattnet på golvet på grund av att väggarna är lämpliga. Du kan njuta av hydromassage inte bara när du ligger i badrummet, utan även när du dricker. Vertikal massage tillhandahålls av nio strålar, horisontella - tio.

Ytterligare funktioner inkluderar en regndusch, en vanlig dusch, en hyllplan, en spegel, en sits och undervattensbelysning. Dimensionerna för den kombinerade duschen är 85x220x170 cm - det tar inte mycket mer utrymme än ett vanligt bad. Många användare tror att det här är det bästa alternativet kombinerat dusch, med tanke på dess bekvämlighet, mångsidighet och enkel vård. Negativa recensioner om denna modell kan inte hittas.


1 Timo T-1155


Bra valuta för pengarna
land: Finland
Genomsnittligt pris: 93 600 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Timo T-1155 hörnkabin blev ledaren för betyget. Bred funktionalitet och lågt pris gör modellen attraktiv för köparen. Badet i basen av duschen är gjord av vit akryl och har glidskydd, vilket garanterar personens säkerhet under tvätt. En bekväm bred sittplats och nackstöd gör att du kan sitta bekvämt i sittande och liggande läge, och en bärbar vattentank och en regndusch kan snabbt skölja medan du står. Designen har en förkromad aluminiumprofil och slitstarkt (5 mm) tonat glas.

Boxning är utrustad med turkisk badfunktion samt hydromassage för ben och rygg. Två ljuskällor gör det möjligt att välja önskad ljusstyrka: den övre lampan tänds duschen med vitt ljus och de dekorativa glödlamporna inbäddade i den vertikala panelen sprider den känsliga blåfärgen. Alternativet att lyssna på radion låter dig dessutom ansluta USB-enheter från tredje part för att njuta av dina favoritlåtar. Kontroll och inställningar av duschen utförs med hjälp av pekskärmen fast i mittdelen.


De bästa dubbla duschar

Dubbel duschar är ett bra alternativ inte bara för par som gillar att duscha tillsammans, men också övergripande människor. Dessa modeller är mycket rymliga och bekväma. Deras enda nackdel är att alla duschar av denna typ tillhör en hög priskategori.

3 Eago DA324HF8


Bred funktionalitet och genomtänkt design
land: Kina
Genomsnittligt pris: 228 520 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En av de mest lyxiga modellerna - den kombinerade dubbla duschkabinen är utrustad med en hög bas (59,5 cm), där du bekvämt kan ta ett bad. Gjord i form av en fjärdedel av en cirkel, så tar det inte mycket utrymme i rummet. Av funktionaliteten som tillhandahålls av det turkiska badet, tropisk dusch, vertikal och horisontell hydromassage. Den stående massagen tillhandahålls av 12 optimalt fördelade strålar. Under badet ger 8 jets avkoppling. Förutom den huvudsakliga toppbelysningen finns ytterligare en med möjlighet att byta ljuslägen.

Avloppssystemet i badrummet tillåter inte vatten att ligga på golvet. Förutom den tropiska duschen finns en vanlig vattenburk. Och det inre utrymmet är utrustat med bekväma sittplatser och hyllor. Elektronisk kontrollpanel - alla inställningar är inställda på skärmen, det går att aktivera din favoritmusik via Bluetooth. Den enda nackdelen med denna modell är den höga kostnaden.

 

2 APPOLLO A-0818


Badkomplex för två
land: Kina
Genomsnittligt pris: 206 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Modelldusch med ånga Appollo A-0818 är designad för två. Dess rymliga dimensioner (154 × 221,5 × 154 cm) gör det möjligt för personer som tar vattenprocedurer att känna sig fri inuti. Lådan är utrustad med ett badrum i full storlek med hydromassage och vertikala justerbara munstycken för ryggmassage, som finns på baksidan av stugan, två fasta säten och polyuretan nackstöd. Den kraftfulla ånggeneratorn (3,5 kW) bildar snabbt ånga, vilket gör kabinen till ett turkiskt bad. Om så önskas kan användaren justera temperaturen hos den medföljande ångan.

Som med de flesta andra modeller finns hand- och regndusch. För bekvämligheten har komplexet två hyllor för badtillbehör och två speglar. Dessutom är den kombinerade lådan utrustad med huvudstrålkastare, dekorativ belysning, ventilation, fotmassage, ozonering samt radio. I närvaro av en stadslinje är det möjligt under en dusch att ta emot handsfree-samtal till den. Alternativen styrs från den elektroniska panelen, där det finns en bildskärm och en sensor.


1 River Nil 150/90


Bästa design, överkomligt pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 52 330 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Denna duschkabin står ut bland andra modeller med en ovanlig, mycket elegant design. Inramat glas med ett mycket vackert mönster är inbäddad på bakväggen, det finns också spegelinsatser på sidorna. Frontglaset kan också mönstras eller frostat, tonat, transparent, beroende på modifieringen. Formen på kabinen är rektangulär, vilket ökar fritt utrymme inuti. Brickan är låg, ej lämplig för badning. Dubbla vikdörrar, inuti allt är välutrustade - det finns hyllor, sittplatser. En trevlig atmosfär skapar en bakgrundsbelysning "månsken".

Funktionen hos modellen är också bra, men inte den rikaste heller. Det finns en tropisk dusch, vertikal hydromassage (9 munstycken), hydromassage av benen. Ventilation tillhandahålls så att fukten inte förblir inuti stugan, provar inte formningen av mögel. Antagandet av vattenprocedurer kan kombineras med att lyssna på den inbyggda radioen. Modellens dimensioner är 90x215x150 cm. Användarna älskar den trevliga belysningen, den snygga designen, rymligheten i duschkabinen med små dimensioner och rik funktionalitet. Tillverkaren erbjuder allt detta till en överkomlig kostnad jämfört med andra modeller i denna kategori.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av duschar?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 176
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
3 kommentarer
 1. Olga R.
  Ja, du hittar inte något billigare, men nu är detsamma Kina, även om Tyskland kommer att ge dig producenterna, även Italien.
 2. Mariana Raikin
  Varför gick Erlit ER 4509TP-C3 inte in i betyget ??? Så bra är hon med oss ​​och inte alls dyr
 3. Vasily
  Från goda stugor av europeisk kvalitet, köpte vi oss en kammare. Det är mycket rymligt inuti med en hylla under schamponerna.

betyg

Hur man väljer

recensioner