Topp 15 bensin gräsklippare

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa billiga självgående gräsklipparna på en bensinmotor: en budget på upp till 25 000 rubel.

1 AL-KO 119617 Highline 46,5 SP-A Bästa prestanda för lägsta pris
2 Huter GLM-5.0 S Välj den bästa motorn.
3 Champion LM4630 Bäst av sidgräsklippare
4 DAEWOO DLM 45SP Populärt märke till överkomligt pris
5 MEGA PRO 480000 XST Pålitlig amerikansk motor

De bästa självgående gräsklipparna på en bensinmotor: priskvalitet

1 Husqvarna LC 348V Den bästa skärgenometrin
2 CAIMAN Athena 60S Den bästa lösningen för manövrerbarhet
3 Honda HRG 416C Tillgängliga delar och komponenter
4 Stiga Combi 50 SVEQ Robust och pålitlig konstruktion
5 PATRIOT PT 53LSE Elektrisk starter

De bästa hjulklipparna på en bensinmotor

1 Hyundai L 4310 All utrustning från ett varumärke
2 Champion LM4215 Bästa pris för en hel del.
3 Viking MB 248 Bra lösning för små områden
4 Oleo-Mac G 44 PK COMFORT PLUS Den lägsta nivån på vibrationer och ljud. Sofistikerad ergonomi
5 DDE LM 51 Kompakt sidladdningsmodell

Partnerbjudanden

KRÜGER GLMK-173
6,5 hk motor - 4 i 1: självgående, sida / bakåtladdning, 2 KNIVES + mulching

Gräsklippare - En viktig egenskap i trädgårdsområdet, utformad för skonsam vård av gräsmattan. I början var denna maskin baserad på en bensinmotor, vars nackdel var mycket brus under driften, och fördelen var förmågan att arbeta autonomt. Med tiden förklarade den tekniska utrustningen att gräsklippare kom fram med elmotorer som kan köras antingen från elnätet eller från batterierna. Bullernivån har minskat markant, men andra, mycket mer pressande problem har uppstått. När den drivs från utloppet störde tråden kraftigt med gräsklippning, och arbetsområdet i sig berodde tungt på dess längd. Autonoma gräsklippare hade inga problem med bekvämligheten, men hade möjlighet att snabbt ladda och ackumulera laddning ännu längre. Dessa och många andra nyanser har orsakat bensingräsklipparnas rättvisa popularitet som enkla, förståeligt och opretentiösa maskiner, efterfrågan på vilken är bra för denna dag.

Säkerheten om motortypen är emellertid inte en uttömmande faktor. Processen att köpa en gräsklippare åtföljs av många subtila aspekter, och till och med erfarna trädgårdsmästare är det ibland svårt att bestämma valet av en viss modell. Därför har vi, efter noggrann analys av marknadssegmentet, valt ut en av de bästa modellerna av bensin gräsklippare, som kan ge en perfekt platt klippning av gräsmattor i trädgårdsområdet. Som kriterier för val av varor i betyg beaktades följande parametrar:

 • återkoppling från konsumenter och yrkesverksamma inom området trädgårdsutrustning;
 • valuta för pengarna;
 • tillförlitlighet av komponenter, mekanismer och enheter;
 • nivå av teknisk utrustning
 • tekniska specifikationer
 • ergonomi.

De bästa tillverkarna av bensin gräsklippare

Innan vi fortsätter till en detaljerad granskning av nominerade, bör det noteras företag som har etablerat sig som de bästa tillverkarna av bensingräsklippare:

Husqvarna. Ett industriföretag från Sverige, känd som den största tillverkaren av trädgårdsredskap och byggnadsutrustning. Är den officiella distributören av gräsklippare för elitbil racing serien NASCAR.

Makita. Japanskt företag engagerat i produktion av elektriska och bensinverktyg av ett brett sortiment. Gräsklippare i detta företag skiljer sig åt i kvalitet, hållbarhet och lågt pris.

hammare. Början av verksamheten i detta tyska företag var på 80-talet av förra seklet.Det är engagerat i produktion av elektrisk utrustning och trädgårdsutrustning, där gräsklipparen och trimmer segmentet sticker ut. Det präglas av ett lågt pris för produkterna, liksom en bra garantiservice.

AL-CO. Tyska bolaget, vars öppning är daterad 1931. Det är specialiserat på produktion av ventilationssystem, bilkomponenter och högklassig trädgårdsutrustning.

Champion. Ett ungt St. Petersburg-företag, bildat 2005. Den fokuserar på produktionen av varor för hemmamarknaden, tack vare vilken den har en stabil inkomst, konkurrerar med utländska grandees och introduceras gradvis på världsmarknaden.

De bästa billiga självgående gräsklipparna på en bensinmotor: en budget på upp till 25 000 rubel.

Självgående gräsklippare kommer att passa ägare av plana gräsmattor utan stenar och vassa landskapsdroppar. Detta är den mest lämpliga typen gräsklippare, eftersom det inte finns någon stark spänning på händerna under drift. Allt du behöver är att noga kontrollera enheten och se till att stenarna inte faller under knivarna.

5 MEGA PRO 480000 XST


Pålitlig amerikansk motor
land: Italien (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 20 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Det här märket från Italien är inte särskilt känt i vårt land, och i sitt hemland kallas det sällan bäst. Men vi kunde inte komma över honom, eftersom denna modell fick mycket bra recensioner på nätverket. Som tillverkaren anger, används ett speciellt konfigurationsrullager i klipparen. Den tjänar mycket längre än analoger och kräver inte noggrant underhåll. Recensioner bekräftar fullständigt detta faktum.

Det finns också en amerikansk tillverkad bensinmotor. Det kännetecknas av dess kvalitet och tillförlitlighet, men det ökar kostnaden för verktyget. Förresten, priset här är inte kritiskt, och är fullt motiverat, med tanke på de höga tillförlitligheten. Dessutom ökade signifikant ökningen mellan hjulen. Knivarna ökade också, och det här gör att du kan klippa större ytor i taget, vilket är mycket bekvämt både i stugan och på hushållets tomt. Kan vi kalla den här modellen bäst? Förmodligen inte, eftersom det finns många liknande verktyg på marknaden med liknande egenskaper, och faktiskt skiljer sig denna gräsklippare lite från sina motsvarigheter.


4 DAEWOO DLM 45SP


Populärt märke till överkomligt pris
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 18 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Gräsklipparen är inte ett billigt verktyg, och det är önskvärt att det tjänar länge och kräver inte konstanta reparationer. Därför är det ofta lättare att betala för lite pengar, men att köpa märkesutrustning. Grunden är att de mindre kända företagen som producerar ett sådant verktyg, sällan bryr sig om sin framtid. Att hitta delar kan vara mycket svårt, och ibland omöjligt.

I vårt fall kommer det inga problem med detta. Maskiner tillverkas inte bara under varumärket. Det är en produkt av sin utveckling, och är helt tillverkad på DAEWOO-växter. Vilka är fördelarna? Först de tillgängliga delarna. De är lätta att hitta på försäljning, och inte bara på Internet, men också i en vanlig butik. Och för det andra det demokratiska priset. Ja, bensin gräsklippare är billigare, men för ett välkänt varumärke är en prislapp på 18 000 ganska acceptabelt, och användarrecensioner upprepade gånger nämner att utrustningen är pålitlig och hållbar.

3 Champion LM4630


Bäst av sidgräsklippare
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 20 090 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

I de flesta gräsklippare häller klippt gräs antingen under fötterna eller sätter sig i en tank som snabbt blir igensatt. Champion LM4630 Slåttermaskinen använder en designlösning för sidosprutning. Klipp gräs ligger på det redan behandlade området, och stör inte rörelsen. Champion LM4630 är ingen rekordhållare i pris eller prestanda. Detta är en "arbetshäst" för vardagliga behov.

Fördelar med Champion LM4630:

 • Kroppsmaterial - stål. Men tillverkaren anger inte sitt varumärke, medan köpare klagar på att deformationer är möjliga efter två års drift. Detsamma gäller knivar, som är allvarligt skadade när de träffas av en sten.(En enda bensinklippare är dock inte konstruerad för att arbeta i stenig terräng).
 • Motoreffekt på 4,1 hk tillräckligt för hushållsbruk. Motordrivning - 173 cm, vilket är nästan 50% mer än Alko 119617 Highline 46.5 SP-A. Slåtteren rör sig snabbt, och operatören behöver bara justera sin rörelsevektor.

2 Huter GLM-5.0 S


Välj den bästa motorn.
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 19 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Denna klippare är en mångsidig enhet som är perfekt för blandade vegetationstyper. En rymlig tank och en kraftfull motor gör det möjligt att använda den under lång tid med maximal effektivitet. Det tyska företaget HUTER har funnits på den ryska marknaden i 16 år och har under den tiden etablerat sig som tillverkare av professionell utrustning till ett lågt pris.

Funktioner Huter GLM-5.0 S:

 • Den mest kraftfulla motorn i intervallet - 5 hk Detta möjliggjorde användningen av en växellåda, vilket gav utgången 2850 varv av en kniv per minut.
 • Gräs samlas i en 60-liters samlingslåda. Trots det faktum att tankens volym är tillräckligt stor, klagar användarna att det snabbt blir igensatt med gräs.
 • Klipphöjd - från 20 till 85 millimeter. Det finns 5 nivåer av gräshöjd.
 • Det finns ingen jord mulching funktion.
 • Bristen på design - plasthjul. Ett antal användare klagar på diskens deformation och hjullagerets fel


Typ av gräsklippare

 

fördelar

 

brister

bensin

+ Kraft beror på vilken motor som används. Det finns både låg effekt, inhemsk och produktiv för stora områden

+ Kan vara självgående

+ Maxhastighet

+ Lång batteritid

- Det kräver underhåll av motorkomponenter, byte av bränsle och smörjmedel. Komplex cylinderdesign kräver kvalificerat underhåll

- Behöver regelbunden rengöring av förbränningsprodukter

- Stor vikt på grund av motor ICE och hög belastning

- Orienterad för att fungera med släta ytor

- starkt ljud

elektriska

+ Motorns konstruktion är ganska enkel, komponenterna kan ersättas oberoende.

+ Inga förbränningsprodukter, behöver inte rengöras.

+ Låg vikt. Den kan utföras i motokos formfaktor

+ Motokosa kan fungera med något landskap, utan korrigering för hummocks

+ Elmotorns ljud är mycket lägre än bensinets

- Effekten är begränsad till en spänning på 220 volt.

- Självgående alternativ uppstår inte, för det finns en effektgräns

- Prestationshastigheten är lägre än bensinets

- Behöver ledning och batteriladdningstid


1 AL-KO 119617 Highline 46,5 SP-A


Bästa prestanda för lägsta pris
land: Österrike
Genomsnittligt pris: 28 490 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Highline 46.5 SP-A är ett bra exempel på det, för lite pengar kan du få imponerande funktionalitet. Maskinen är konfigurerad under 7 nivåer av klippning. Höjden på gräsmattan är justerbar från 30 till 80 millimeter. Slåtteren väger endast 32 kg, men är tillverkad av slitstarkt material. Hanterar perfekt med högt gräs och låga kullar. Nedan betraktar vi dess funktioner mer detaljerat.

Nackdelar och fördelar med AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A:

 • Höggräsklippare. Enligt tillverkaren är arbetet på klipparen tillräckligt för 1400 m2 av den mjuka ytan. I praktiken är denna indikator också sant. Användare noterar att gräsklipparen handlar ca 1,5 hektar område före den första rengöringen. Därefter täpps knutarna till damm, stenar och delar av växter, och det måste rengöras.
 • Tillförlitligheten hos komponenterna. Tillverkaren underlättade inte konstruktionen och applicerade plast. Rammen på enheten, såväl som däcket är gjord av solidt stål. Slåtteren visade sig vara slagfast, vilket är viktigt när små stenar slår på bladet.
 • Möjligheten att mulchera jorden. Det är användbart för dem som är vana vid organiska gödningsmedel. En extra bilaga läggs till gräsklipparen, och den grindar växterna till det tillstånd där de blir lämpliga som gödselmedel.
 • Endast en minus - den lägsta motorkraften för alla enheter i den här kategorin. Cylindervolymen är 123 cm3 och effekten är 2,7 hk.

De bästa självgående gräsklipparna på en bensinmotor: priskvalitet

Gräsklippare kan inte användas för att hantera stora ytor. Professionella gräsklippare hör till en klass av apparater som kan användas längre än bara gräsklippning nära huset. Som regel använder de en märkesmotor, och komponenterna väljs utifrån intensiv drift. Om de bästa exemplen på bra teknik för lite pengar talar vi nedan.

5 PATRIOT PT 53LSE


Elektrisk starter
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 27 700 gnidning.
Betyg (2019): 4.3

Det ryska företaget Patriot har länge etablerat sig på marknaden. Deras teknik kan knappast kallas bäst, och det är lätt att hitta ett verktyg med högre prestanda. Men den största fördelen här är prislappen. Innan oss är en fullfjädrad självgående gräsklippare till det mest attraktiva priset. Naturligtvis finns det billigare modeller, men som regel är det helt enkelt omöjligt att hitta tillbehör och reservdelar till dem. Det kommer inga problem med detta, eftersom det finns många servicecentra och försäljningsställen i landet.

Om vi ​​pratar om designfunktioner, här är det en elektrisk startare. Det är en väldigt nödvändig och viktigast funktion som gör att du kan starta ett fordon med en enda knapptryckning, istället för att dra startremmen. Men i rättvisa bör det noteras att feedbacken på denna innovation ofta går på ett negativt sätt. Enligt användarna misslyckas knappen snabbt. Det är bra att det alltid finns ett vanligt bälte för lagret, vilket du enkelt kan få verktyget med, om den elektroniska nyheten verkligen beställer dig att leva länge.

4 Stiga Combi 50 SVEQ


Robust och pålitlig konstruktion
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 41 700 gnidning
Betyg (2019): 4.4

En självgående gräsklippare är ett dyrt verktyg och det är viktigt att det är pålitligt och hållbart. Baserat på detta försöker många att ta de kända märkena som ansvarar för kvalitet. Men det finns företag som producerar verktyg med inte sämre egenskaper, även om de inte är så välkända. Detta företag förekommit på marknaden relativt nyligen, men det har redan blivit populärt bland köpare och fått många positiva recensioner.

De berömmer utrustningen för nästan allt, från komfort och ergonomi till uthållighet och hållbarhet. Det är sant att vissa användare noterar en viss likhet med ett annat populärt varumärke från Korea, vilket är dyrare. Men vad bryr oss, vanliga konsumenter som köper en gräsklippare att ge. Huvuddelen är att den är pålitlig och hållbar, och låta relevanta organ hantera problem av plagiering.

3 Honda HRG 416C


Tillgängliga delar och komponenter
land: Japan
Genomsnittligt pris: 30 000 rubel
Betyg (2019): 4.4

Det finns inget evigt instrument. Speciellt när det gäller bensinteknik. Även de mest populära och pålitliga modellerna misslyckas förr eller senare och behöver repareras. Och det är viktigt att reservdelar till dem är överkomliga, och viktigast av allt, billigt. Det här skiljer hela tekniken från det japanska varumärket Hona. Det spelar ingen roll vad företaget producerar, en bil, en motorcykel eller en bensinklippare att ge. Här kommer det bästa utförandet och de mest tillgängliga komponenterna.

Reservdelar till denna modell kan du enkelt hitta på Internet och en enkel butik som säljer verktyg för att ge. Detta är det mest prisvärda när det gäller reparation och underhåll av utrustning, vars pris är helt jämnt av kostnaden för reservdelar. Förresten är priset i själva verket den enda nackdelen i den här modellen. Ja, för många verkar det för högt, men försök att beräkna hur mycket du ska spendera på en annan modifiering under en viss tid, och du kommer att förstå att 30 tusen för Honda inte är så mycket.

2 CAIMAN Athena 60S


Den bästa lösningen för manövrerbarhet
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 89 990 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Det franska företaget CAIMAN har etablerat sig som en tillverkare inom nisch av premiumsegmentutrustning.Athena 60S-modellen är användbar i små områden, eller där hög manövrerbarhet är nödvändig. Ett särdrag hos gräsklipparen - framhjulen på fjärrramen. Denna design ökar permeabiliteten, och den reglerade urladdningen av gräs gör det till en universell "designer" för gräsklipparen.

Egenskaper hos modellen:

 • Motor Subaru EA 190V. Motoreffekt - 5,5 hk Axelns rotationshastighet är 3600 varv per minut, och cylindervolymen är 190 cc. Detta är en av de mest kraftfulla motorerna i segmentet, vilket omedelbart indikerar majsens orientering på svår terräng.
 • Wheelbase geometri. Ledande, bakhjulen flera gånger större än framsidan. På grund av detta ökar såväl permeabiliteten som jämnheten. Den fria basen på framhjulen gör att du kan använda den på marken med många stötar och gör den till "SUV" i gräsklipparens värld
 • Genomförd mark mulching funktion. I detta fall kan utstötningen av gräs vara bakåt eller till vänster eller till höger.
 • Stor bredd av fångst på den klippta ytan. (51 cm mot 48 för Husqvarna LC 348)
 • Betydande minus - endast en hastighet. Att reglera det under individuell takt är omöjligt.

1 Husqvarna LC 348V


Den bästa skärgenometrin
land: Sverige (producerat i Polen)
Genomsnittligt pris: 51 990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna klippare visar hög prestanda i skärning på grund av höga varvtal och kraftfull motor. Denna enhet är implementerad AFTech-teknik. Bladens geometri är utformad så att när de rör sig uppstår lufturbulens. De lyfter upp ett lager av gräs och skärning är effektivare. Dessutom drar luftflödet gräset in i uppsamlingsboxen. Klippväxter komprimeras och tanken måste rengöras mindre ofta. Denna klippare är idealisk för regelbunden beskärning. Där du behöver klippa höga växter avslöjar tekniken inte möjligheten att vara full

Funktioner gräsklippare:

 • Hastighetskontroll. Problemet med de flesta slåttermaskiner är att användaren antingen måste trycka på enheten eller springa efter den. Det finns kontroll över skärhastigheten. För detta ändamål presenterade Husqvarna AutoWalk 2-tekniken.
 • Kraftfull motor. Begagnad proprietär motor Briggs & Stratton. Det skiljer sig i enkel start och stabilt arbete.
 • Utformningen av ett stansark. Även stålkrossar lider i skarvarna på grund av vibrationer och stenslag. Husqvarna LC 348V är gjord av ett enda metallplåt. Därför är sannolikheten för att den kommer att kollapsa otroligt liten.
 • Flexibla inställningar. Förutom skärsnivån är höjden på handtaget också justerbar.
 • Hjälps geometri. Skyddarna på hjulen å ena sidan ger ett styvt grepp och å andra sidan - lämna inte körfält vid körning.

De bästa hjulklipparna på en bensinmotor

Hjul- eller handgräsklippare är en rad mer avancerade motsvarigheter. De använder en bensinmotor för att rotera blad, men de är inte självgående enheter. För att flytta dem måste du trycka på manuell kraft. Sådana anordningar förbrukar mindre bränsle, deras hjulbas är enklare och de är enklare att använda. Detta är ett perfekt val för dem som behöver en sällsynt frisyr på webbplatsen, så de är redo att tillbringa lite styrka och energi till jobbet.

5 DDE LM 51


Kompakt sidladdningsmodell
land: Kina
Genomsnittligt pris: 13 200 gnidning.
Betyg (2019): 4.3

Den bästa bensinklipparen behöver inte vara skrymmande och ta upp halva garaget. Före oss är den mest kompakta modellen, och ja det kan inte kallas bäst i tekniska egenskaper, men det är dumt att förvänta sig mycket av en sådan bebis. Sanningen är värt att notera att verktyget klarar av sin huvudsakliga uppgift, och om du har en liten gräsmatta och du inte behöver skära en dacha för 12 hektar en gång i veckan, då är den här modellen speciellt för dig.

Tyvärr lyckades tillverkaren inte passa gräskolven i ett så kompakt fodral, därför är gräsklipparen utrustad med sidoladdning. Det vill säga vid gräsklippning samlas inte all vegetation i en speciell väska eller ett fack, men kastas till höger om verktyget. Förmodligen är det inte särskilt bekvämt, särskilt när det gäller stora mängder arbete.Men igen är det inte ett verktyg för ett stort lanthus, men för en liten gräsmatta som också måste klippas och rengöras.

4 Oleo-Mac G 44 PK COMFORT PLUS


Den lägsta nivån på vibrationer och ljud. Sofistikerad ergonomi
land: Italien (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 23 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.3

Och igen ett märke från soligt Italien. Tydligen, i detta land vet de mycket om att arrangera trädgårdar och parker, och vi behöver bara njuta av deras utrustning. I denna modell har tillverkaren haft särskild uppmärksamhet åt ergonomi. Trots att detta inte är en självgående gräsklippare, och under drift måste den drivas självständigt, det är lätt att använda och det är inte nödvändigt att göra betydande ansträngningar.

Hemligheten ligger i den framgångsrika layouten av delar och bekväm ergonomi. Handtagen är på rätt ställen, och du behöver inte nå spaken. Allt är det mest praktiska och tillgängliga, och det här är inte den enda fördelen med det här verktyget. Tillverkaren ägde också uppmärksamhet åt kollektorn, som här består av två delar. Toppen är plast och har en perforering, vilket eliminerar risken för trafikstockningar. Och botten av tyget, vilket förenklar processen att lossa påsen och frigörandet av ackumulerat gräs. Priset, som är mer än överkomligt för en europeisk tillverkare, kommer också att tacka.

3 Viking MB 248


Bra lösning för små områden
land: Österrike
Genomsnittligt pris: 23 490 gnidning.
Betyg (2019): 4.3

Den första blicken på gräsklipparen ger omedelbart sitt huvudsakliga trumfkort - kompaktitet. Och där kompaktitet finns manövrerbarhet. Att arbeta i stora områden med MB 248 är svårt. Men på gräsmattor, där man måste manövrera mellan blomsterbäddar och undvika stötar är en sådan anordning särskilt lämplig. I allmänhet, förutom låg vikt, ljus design och den minsta väskan för att samla gräs (45 liter), är den här enheten inte mycket annorlunda än andra. Men nedan kommer vi att överväga sina huvuddrag:

 • Material och utrustning. Deca är tillverkad av stål. I konfigurationen finns en knivkniv. Den mjuka typen på väska underlättar både lossning och lagring.
 • Engine. Den populära fyrtaktsbriggs och Stratton används. På grund av den låga och självgående basen uppnådde motoreffekten en rekord 3,5 hk.
 • Låg vikt. 28 kg är inte en rekord, men en bra indikator för en kompakt gräsklippare.

2 Champion LM4215


Bästa pris för en hel del.
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 12 100 rubel
Betyg (2019): 4.6

Champion slåttermaskin - den universella enheten för hemmet. Den är lätt, kompakt och utrustad med en motor med låg effekt. Emellertid har tillverkaren gett möjlighet att installera munstycken för jordböjning och gav maskinen goda indikatorer både i bredd och klipphöjd.

Funktioner gräsklippare:

 • Bred funktionalitet till lägsta pris. För det angivna priset, erbjuder tillverkaren en gräsklippare, som är sämre än Makita PLM4620 endast i skärets bredd (42 cm mot 46). Skärmens höjd - figurerna är desamma.
 • Lågmotor. Volymen på cylindern är endast 99 cm3. Kraft - 2 hk (Motorn är 1,5 gånger svagare än den tidigare deltagarens rating). En sådan motor är tillräcklig för sina uppgifter, men det är ganska svårt att använda den som en professionell enhet.
 • Den enklaste klipparen av alla. Hantera det blir lätt även för en person utan träning. Hennes vikt är bara 22 kg. Rollen spelades av en svag motor, och tankens volym är bara 0,6 l. Och användningen av tyg istället för plast vid tillverkningen av påsen.

1 Hyundai L 4310


All utrustning från ett varumärke
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 17 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Självgående gräsklippare är mer praktiska när det gäller drift, men de är mycket dyrare. Ofta är det helt enkelt ingen mening, och den vanliga bensinmodellen på hjul passar för att ge. Till exempel, som Hyundai L 4310. Till att börja med är detta ett populärt varumärke, känt för sin kombination av högkvalitativa och överkomliga priser. Vi ser prislappen, och kvaliteten indikeras vältaligt av många positiva recensioner på webben.

Men den största fördelen här är en komplett uppsättning av ett varumärke. Det händer ofta att tillverkaren som ger verktyget namnet bara producerar en viss del, till exempel en ram, och motorn är helt annorlunda installerad. Som ett resultat, i händelse av en uppdelning måste du skovla många webbplatser och butiker. Här är allt från samma tillverkare. Det koreanska företaget producerar, utan undantag, alla detaljer i denna gräsklippare och med sökning efter reservdelar eller förbrukningsmaterial har du inga problem.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av bensin gräsklippare?
Vi rösta!
Totalt röstat: 702
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!
Nyhetsredigerad redaktor - 20-06-2019

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner