10 bästa stränderna på Krim

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa stränderna på Krim

1 Kap Meganom Topprecensioner
2 Yamshovy beach Det renaste vattnet
3 omega Säker semester för barn
4 oas Den renaste stranden
5 Vorontsovskie bad Bästa infrastrukturen
6 Massandra stranden Den mest bekväma vistelsen
7 Pearl Beach Bekvämt läge och säker nedstigning i vattnet
8 Livadia stranden En av de renaste kusterna i Jalta
9 Strand "Golden" En av de vackraste stränderna på Krim
10 Klubb 117 Bra semesterplats för ungdomar

Semester på Krim de senaste åren har blivit mycket populär. Många semesterfirare föredrar ryska orter till Turkiet, Egypten och andra länder som är populära för resor. På Krimskusten finns det många bra stränder, men de är alla olika. Vissa är täckta med mjuk sand, andra med stenar. Vissa är mycket trånga, med utvecklad infrastruktur och en mängd olika tjänster. Det finns också ganska tysta, vilda stränder där du kan koppla av från liv och rörelse. Valet är stort, så vi föreslår att du bekantar dig med betyget på de bästa stränderna på Krim.

Topp 10 bästa stränderna på Krim

10 Klubb 117


Bra semesterplats för ungdomar
Parter, bungalows, alla bekvämligheter för rekreation
På kartan: Club, Feodosia
Betyg (av recensioner): 4.5

Beach Club-117 ligger i Feodosia, anses vara en av de bästa och mest populära platserna för ungdomar att koppla av. På morgonen och på eftermiddagen kan du se semesterfirare i alla åldrar, eftersom stranden är ganska ren, med en mild inresa i vattnet, utrustad med allt du behöver - paraplyer, solstolar. Det finns även täckta bungalows där du kan gömma sig från den brännande solen. På kvällen lämnas mestadels unga människor på stranden för att ha kul på en vanlig fest eller bara att sitta i en bar.

Recensioner om denna strand lämnar inte bara unga människor. Det är väldigt populärt här för par med barn, eftersom det finns olika fritidsaktiviteter för barn här på dagtid och stranden bevakas dygnet runt. På territoriet finns det två kaféer där du kan beställa glass, läsk eller ett mellanmål. Den enda lilla minusen - i några grunda vatten är botten stenig och hala.


9 Strand "Golden"


En av de vackraste stränderna på Krim
Utrustning för vattensporter, solstolar, markiser
På kartan: Krim, Balaclava
Betyg (av recensioner): 4.6

De som inte gillar att vila i staden kan rekommenderas att gå till "Golden Beach", som är en av de fem vackraste platserna på Krim. Kustens längd är ca 800 meter, den är täckt av medelstora stenar, bland annat finns stenblock. På stranden finns en uthyrningsutrustning för vattensporter, utrustade med solstolar och markiser på stranden, och mitt i turistsäsongen öppnas ett uttag. Mer avskild plats är lite längre. Detta är Cape Aya med en lugn och mysig vik, men du måste betala för resten här.

Många turister kallar Golden Beach en av de vackraste platserna på Krim. Havet här är mycket tydligt och öppet, naturen utan överdrift är bara underbar. Människor här är vanligtvis inte så många som gör att du kan koppla av och njuta av det vackra landskapet.

8 Livadia stranden


En av de renaste kusterna i Jalta
Bra service, vacker plats
På kartan: Jalta, Livadia stranden
Betyg (av recensioner): 4.6

Livadia stranden är ganska upptagen, fullsatt plats som lockar människor med en mycket ren kust. Vacationers erbjuds alla nödvändiga bekvämligheter - gratis toalett, dusch, omklädningsrum. På stranden finns bås med glass och ett café där du kan äta god hemlagad mat. I närheten finns en mycket vacker park i Livadia Palace, planterad med myrten, magnolia, Krim furor, laureller och cedrar.

Vacationers i recensioner hänförda till plusserna av renhet av kusten, bra service. De gillar skönheten i stället, dess relativa avstånd från storstäderna.Men det finns några ögonblick som mörkar ett bra intryck av stranden - du kan bara nå den till fots, efter att ha passerat Livadia-stranden, stranden och botten är täckta av smidiga stenar, som det är mycket lätt att glida.


7 Pearl Beach


Bekvämt läge och säker nedstigning i vattnet
Fin sand, bred kustlinje
På kartan: Theodosius
Betyg (av recensioner): 4.7

En av de bästa stadsstränderna i Feodosia lockar semesterfirare med guld, mycket fin sand och en bred kustlinje. För det mesta når dess bredd 50 meter. Dessutom är det väldigt bekvämt att ta sig till det. Trots detta är platsen inte den mest trafikerade, eftersom det finns en avgift för ytterligare bekvämligheter (solstolar, paraplyer). På Pearl Beach är det mycket bra att koppla av med barn tack vare renligheten, sandstranden och jämnt havsbotten utan bergformationer. I slutet av kustremsan finns en plats för en vildstrand där du kan koppla av utan bekvämligheter, men i relativ sinnesro. Havet är rent så långt som platsen inom stadens gränser tillåter - stranden är väl övervakad, algerackumuleringar och skräp rengörs i rätt tid.

Pearl Beach är ganska populär bland semesterfirare, och positiv återkoppling lämnas ofta om den. Turister gillar sitt praktiska läge, bred strand, till och med säker botten som gör det möjligt att spendera trevliga timmar här med barn. I närheten finns en vattensportstation, vilka tjänster ofta används av besökare.

6 Massandra stranden


Den mest bekväma vistelsen
Massor av underhållning, betalda zoner
På kartan: Jalta
Betyg (av recensioner): 4.7

Detta är en av platserna på södra kusten, som helt uppfyller internationella normer, vilket alltid lockar ett stort antal turister. För ungefär tio år sedan tilldelades han den blå flaggan, vilket indikerar den exceptionella renheten på stranden. På grund av detta är det alltid ganska trångt här. Men å andra sidan finns det tre betalda zoner, i en av dem är det byggda reedbungalower, där du kan gömma sig från den brännande solen. Semesterfirare här har ett stort utbud av underhållning och bekvämligheter - barer, kaféer, duschar, omklädningsrum, markiser, ett skytte galleri, attraktioner för barn. Besökare är också inbjudna att spela bordtennis, konserter med gästartister och mycket mer.

Bedömning av recensionerna, turister gillar verkligen renheten av havet och kusten, den mysiga stämningen på stranden, möjligheten att dra nytta av många betalda tjänster. Här kan du spendera tid med komforten hos en komplett familj. Men ibland finns det negativa kommentarer från semesterfirare med klagomål om likgiltighet och vårdslöshet hos personalen.


5 Vorontsovskie bad


Bästa infrastrukturen
Mjukt kust, klart vatten, ren strand
På kartan: Alupka, Central City Beach
Betyg (av recensioner): 4.8

Den populära stranden i Alupka fängslar semesterfirare med renlighet och utvecklad infrastruktur. Den centrala staden stranden heter "Vorontsovskiye bad" i parken, som sträcker sig något högre. Allt du behöver för en strandferie ligger precis vid sidan - lounger, butiker, barer och kaféer med läsk och glass. Stora fördelar - en mild nedstigning i vattnet, rent vatten och stranden. Detta är en av de mest välutrustade stränderna på sydkusten.

Ett litet besvär kan leverera en stenstrand, men en schäslong kommer att rädda situationen. Och vissa turister tycker att det ligger mycket bra på att ligga på varma stenar. Förutom den utvecklade infrastrukturen är resande som den här stranden lätt att nå. Minus - platsen är ganska trångt, men om du vill ha ensamhet och tystnad kan du gå lite längre, där den utrustade strandens territorium slutar.


4 oas


Den renaste stranden
Betalt område, underhållning för barn och vuxna
På kartan: Yevpatoriya
Betyg (av recensioner): 4.8

Enligt semesterfirare är detta den bästa sandstranden i Evpatoria för barn och vuxna. Det har allt du behöver för en bekväm och trevlig vistelse - en betald zon med garanterad plats, rätt att använda en duschkabin och toalett, en spännande barns labyrint, ett fält för fotboll och volleyboll. Men viktigast av allt - exceptionell renlighet, vilket är så viktigt när du vilar med små barn.

Turister bekräftar fullständigt alla fördelar med stranden - det är nästan omöjligt att hitta skräp i sanden, eftersom det siktas regelbundet. Det är mycket bekvämt att vila i den betalda zonen, där förbättrade förutsättningar skapas. Denna strand ligger inte långt från den gamla delen av staden, här kan du släppa efter en promenad till sevärdheterna. Men det finns också små minusar - på grund av den lilla storleken kan stranden inte alltid rymma alla, och det finns en betongplatta utan varningsskyltar i vattnet.

3 omega


Säker semester för barn
Mjukt inträde till vattnet och sandstranden
På kartan: Sevastopol
Betyg (av recensioner): 4.9

En gång på semester med barn i Sevastopol är det bäst att välja stranden "Omega". Här kan du inte oroa dig för barnens komfort och säkerhet - ingången till vattnet är mild, sanden är mild, mjuk och grund och vattnet värms upp perfekt. Vuxna får också mycket nöje från resten. Alla traditionella vattenaktiviteter erbjuds för sina tjänster, dykningsbryggor är utrustade med solstolar, paraplyer, många barer och matboder. Så med avseende på utrustning kan denna strand betraktas som en av de bästa på Krim.

Vacationers i recensionerna skriver att detta är ett bra ställe för familjesemester och ungdomsföretag. Här är alla förutsättningar för en rolig, aktiv eller avkopplande tidsfördriv. Jag är glad att stranden är omgiven av hus där du kan hyra en lägenhet - du behöver inte spendera mycket tid att komma till havet. Minus - simma bättre på morgonen, för efter middagen blir vattnet grumligt.

2 Yamshovy beach


Det renaste vattnet
Fjällandskap och stenstrand
På kartan: Cape Fialent
Betyg (av recensioner): 4.9

Cape Fialent ståtar med nästan orörd natur. De lokala steniga landskapen lämnar inte någon turist likgiltig. Han kallas också Tiger Cape för en intressant kombination av gul och mörk sand på stranden. Stränderna här är mycket rena, natursköna och vattnet är bara rent. Gröna backar är täckta med växter, varav många är listade i den röda boken.

Yamshovy Beach Cape Fialent särskilt populär bland turister. Många kallar det till en av de bästa platserna att bo på Krim. Visst, den bergiga naturen gör stränderna i Cape Fialent inte ett bra val för en semester med barn. Inträde till stranden är gratis, men strikt enligt tid - från 07:00 och fram till 21:00. Här kan du inte sova och komma vila med djur.


1 Kap Meganom


Topprecensioner
Tydligt vatten och vacker natur
På kartan: Sudak, Cape Meganom
Betyg (av recensioner): 5.0

Det mest intressanta är att det inte finns några officiella stränder här, men enligt lokala invånare och turister är det nödvändigt att gå till Kap Meganom för klart vatten, ren luft och vacker natur. Stränderna är fria, rena och något öde. Den orörda naturen förklaras av det faktum att territoriet ligger i ett skyddat område, där det inte är tillåtet att bygga upp byggnader. Men de senaste åren har vilda stränder blivit ganska livliga - möjligheten att hyra solstolar, köpa drycker och äta på en snabbmat.

Stränderna på kappan ser mer ut som vilda, men turisterna talar entusiastiskt av dem. De främsta fördelarna är den magnifika naturen, mycket rent och varmt vatten. Enligt turister är det en av de mest pittoreska stränderna på Krimens sydkust (SCC). Men vissa semesterfirare är fortfarande förvirrade av bristen på komfort - själen, byte av hytter, mer allvarliga kaféer och restauranger.


Populär omröstning - vilken strand på Krim tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner